Şimdi Ara

Gemini borsası ödül iptalleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz yakın zamanda 100$ işlem hacmine 10$ ödül vereceğini iddia eden site 1-2 gün içinde tüm ödülleri iptal edip kimseye ödül dağıtmamaya karar vermiştir. Suistimaller yüzünden olsa bile bu suistimalleri engelleyip diğer kullanıcılara ödül dağıtma sorumluluğu borsaya aittir, daha öncesinde Bitpanda,Coinlist vb. siteler 100 binlerce dolar dağıttılar suistimaller olmasına rağmen. Varmak istediğim nokta bu dolandırıcılıktır, insanların kaybettiği komisyon paraları ve harcadığı zamana karşılık ödülleri vermiyoruz demek dolandırıcılıktır. Yapılan suistimaller hiç bir şekilde dürüst kullanıcılara alakadar etmez.



    Bundan sonra ödül dağıtmayacak olsalar bile mevcutta ödülünü alamamış herkesin ödülü alabilmesi için GooglePlay ve Trustpilot üzerinden 1 yorum yazamanız yeterlidir, bu kadar karalama kampanyasına dayanamayıp ödülü dağıtmak zorundalar çünkü bildiğiniz ************** bu.



    Trustpilot:

    https://www.trustpilot.com/review/gemini.com


    GooglePlay:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gemini.android.app&hl=tr&gl=US


    EDİT:


    Twitter hesabı olanlar @Gemini etkiketleyerek #Scam #BTC vb. etkilerle Twit atabilirler, yüzlerce insana taahhüt verip sonrasında ödülleri vermekten vazgeçtik diyorlar, sadece buradan aldığımız etkileşime bakıyorum minimum 300-350 kişi var ve daha fazlasıda geliyor. Binlerce insanı bulan bu katılımdan FEE ücreti ve hacim elde edip size ödül yok diyerek işin içinden çıkıyorlar, yanında içeride parası kalan insanlarda var.


    Trustpilot ve GooglePlay üzerinde mağdur olan insanlar çok büyük etkileşim yarattılar, sadece google üzerinde 230+ yorum geldi trustpilot üzerinde 120+ ve trustpilot puanı 1.5'den 1.2'ye düştü, telegram gruplarında mağdur olan insanlara ulaşabilecekler aynı paylaşımları yapmasını söyleyebilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RippleHodler -- 22 Mart 2022; 17:45:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 2 yere de yazdım,yok öyle söz verip caymak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.