Şimdi Ara

Gelecekte olacak bir olayı görmek - Belkide ilk defa ispatlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
16
Favori
20.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda bu konu bir hayli popüler hale geldiğinden benimde aklıma geldi. Silinen bir konum vardı. 20:00 da 22:12 de gerçekleşecek bir olayı görmüş ve foruma bu olayın konusunu açmıştım. Olayın şeklini çizip nasıl gerçekleşeceğini anlatmıştım. Daha sonra o gün bu konu silinmişti. Bugün bu konunun tekrar aktif edilmesini istedim ve tekrar yayına kondu. Dünyada böyle bir olayın böylesine ispatı var mıdır bilmiyorum ama ben bu duruma pek yabancı değilim.

    Hayatımın bir çok döneminde bir çok şeyi gerçekleşmeden önce gördüm. Birebir ve aynı şekilde nasıl gördüysem o şekilde başıma geldiler. İlk zamanlarda anlatmıyordum ama daha sonra gördüklerimi anlatmaya karar verdim. Anlatmaya başladıktan sonra çevremdeki bir çok insan buna şahit oldular. Bir çok maçta atılan golü bu şekilde gördüm ve o anda yanımdaki insanlarla paylaştım. Bu gerçekten olağan üstü bir durum.

    Bir atak kaç türlü hangi bölgelerden gelişir bir gol kaç türlü kaç yerden atılabilir tüm varyasyonların hepsini yapabilirseniz düşünün.

    Herşeyi bırakın videoyu başlatmadan sadece videonun önizleme resmine bakın. Golü atan adamın çizginin neresinde kalenin ne tarafında olduğuna ve benim çizdiğim resimde adamın nerede olduğuna bakın. Ondan sonra yine tesadüf deyin.

    Bu 20:00 da açılan konu

     Gelecekte olacak bir olayı görmek - Belkide ilk defa ispatlı


    Buda 22:12 de atılan gol



    Gol önceden yazdığım gibi ilk yarı oldu. Yine önceden yazdığım gibi İlk yarı ekranın sol tarafında ki kaleye oynadık ve golde aynen o kaleye oldu. Ayrıca bu golle 1 - 0 öne geçtik bunuda önceden yazmıştım. Bu da aynen oldu. Atağın geliştiği yer bile aynı.

    Golün atıldığı noktada birebir aynen çizdiğim nokta. Atağın yapıldığı yerde aynen çizdiğim yer.

    Benim bu golde bilemedğim tek şey golün kafa ile atılmasıydı onuda yanlış tahmin etmemin nedeni benim bu golü arkadan ve çok uzaktan görmüş olmamdı (aşağı yukarı diğer kalenin önünden). Zaten videodan dikkat ederseniz tam arkadan ve söylediğim mesafeden bakıldığında yanlış görülebilecek bir gol olduğunu anlarsınız.


    Aşağıda konu linki

    http://forum.donanimhaber.com/m_24277799/mpage_1/f_/key_//tm.htm

    Size bunu gördüğümü daha nasıl ispat edebilirim bilmiyorum fakat bir golü kimin atacağını tahmin edebilirsiniz ilk golü hangi takımın atacağını tahmin edebilirsiniz ama bir golün hangi kaleye nasıl atılacağını, tarif ettiğiniz bu golün skoru nasıl yapacağını, hangi devrede hangi kaleye atılacağını nasıl tahmin edebilirsiniz? ya da buna tahmin denilebilir mi?

    Arkadaşlar golün atıldığı noktaya ve benim atılacak diye çizdiğim noktaya lütfen dikkatli bakın. Sadece bu bile herşeyi açıklıyor aslında.


    Bu tarz deneyimleri olan arkadaşlar var mı? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Gelecek yazıldı mı arkadaşlar yoksa biz mi yazıyoruz? Çok karmaşık bir konu olduğunun farkındayım ama böyle bir şey nasıl gerçekleşebilir çok merak ediyorum.



    Not: Kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Bana gelecekle alakalı bir soru sorduğunuzda ben bunu göremem bunu bilemem. Bu durum sadece bazen ve benim iradem dışında gerçekleşiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simple -- 19 Şubat 2012; 2:16:03 >







  • Bu alana reklam verebilirsiniz.
    Konuya gelirsek mümkün.ama müdahale edemediğin sürece ne önemi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tehlikeli bir Allah vergisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 14 Şubat 2012; 4:07:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boidae

    Bu alana reklam verebilirsiniz.
    Konuya gelirsek mümkün.ama müdahale edemediğin sürece ne önemi var?

    Maalesef müdehale edemiyorsun. Birgün yapacağım kazayı gördüm ve ertesi gün gördüğüm o kazayı yaptım. Yapacak bir şey yok.
  • yav he he
  • Sen desenki bana. 2 saat sonra gökyüzü pespembe olucak bursa şehri diye bi şehir kalmayacak heryer bi anda yok olacak. 2 saat sonra gerçektende dediklerin olsa geleceği gördüğüne genede inanmam isterse 3 kanıt göster isterse 1000 genede inanmam.

    Gelecek yazıldımı demişin kastetdiğin şey kader ise evet kader vardır.
    kader değişebilirmi: çok derin bi konudur bu konuyu haftalarca aylarca araştırıp düşünmüşümdür... Kısaca özetleyecek olursak:
    Kader güneş sistemi gibidir. mesela ben sabah 7 de güneş doğacağını biliyorum. Ama bi doğa olayı olsa dünyaya büyük bir meteor çarpsa dünyanın hızı yörüngesi değişse sabah 7 de güneş doğmaz. 1. kader böyledir sonucu bellidir ama biz yön verebilirz. 2. kader ise asla değişmeyen kaderdir. buna verilebilecek en iyi örnek bence ecel. Ecel kaçınılmazdır. Her canlı elbet birgün ölümü tadacaktır.
    kader değişebilir. Ancak hiç kimse ama hiç kimse göremez. değişsede değişmesede. Geleceği göremez. peygamberde olsa evliyada olsa geleceği göremez.sadece Allahın izniyle peygamberler ve evliyalara bildirilir. ama peygamberler ve evliyalar kendileri göremez.

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 14 Şubat 2012; 4:25:34 >




  • onu bunu bıtakta bu bu haftanın şanslı rakamlarını söyle ?
  • moruk sen mesih olabilirsin. gökten indin mi yoksa paraşütle mi bıraktılar ? asan çin malı plastikten mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 14 Şubat 2012; 4:24:11 >
  • İnanmıyoruz, inanmayacagız, inanmamakta diretecegiz
  • iddaa loto falan tüyo versene bize de la onca yıllık forumdaşlığımız var
  • Arada banada oluyo.Olur öyle.
  • Bu tarz güncel bir konu daha acarsan DH'nin gelmis gecmis en populer uyesi olabilirsin

    Simdi gozlerini kapat ve görmeye başla...
  • İnceden tırstım
  • len yoksa geleceği görenler işe futbol sonuçlarını bilerekmi başlıyor :D şaka olsun diye yazmıyorum belirteyim,bende fener/denizli maçını görmüştüm,sonucu 4/2 mi ne bitmişti,babam fanatik fenerli fakat benim pek aram yoktur futbolla, neyse ben o gördüğüm sonucu babamada söylemiştim ve aynen o sonuçla bitti.kanıtımda babamdır :D bu durumdan mutlumuyum?değilim..Sayısalın sonuçlarını görmek varken göre göre fener denizli maçının sonucunu gördük :D
  • Matrix filmindeki gibi yazılımdan kaynaklı olabilir
  • bu konuya giren herkes lanetlenmiş olabilir adminde dahil

    cinlerle bağlantı kurmuş olabilirsin mesela cinlerin kralı var musallat olmuş olabilir birisi demişti anneside aynı böyleymiş sonra evde kral cini görmüş kadın aklını kaçırmış,karanlık yerde durmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannn94 -- 14 Şubat 2012; 5:22:51 >
  • Hiç gördüğün ama gerçekte gerçekleşmeyen şeyleri saydın mı?
  • Son durak terk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PSN Misafiri

    Hiç gördüğün ama gerçekte gerçekleşmeyen şeyleri saydın mı?

    Gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini tahmin edebiliyorum. Mesela bu golü anlattığımda Eğer ilk yarı bu kaleye oynarsak korkmayın yazmıştım. Yani eğer ilk yarı önceden gördüğüm şekilde o kaleye oynarsak diğelreride birebir gerçekleşecekti.

    Mesela gördüğüm zaman üzerimde ki bir şeyi hatırlıyorum. Diyelim ki pazartesi günü kapının önünde karlı bir havada birisinin düşüp ayağını kırdığını gördüm diyelim. Eğer pazartesi günü kar yağarsa bu aynen gerçekleşecek demektir. Eğer her gördüğüm şeyi anlatırsam bir noktadan sonra insanlar yeter derler adama:) Ben gördüğüm şeyin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlayabilmek için bu anlattığım şekilde bir kontrol yöntemi buldum.

    Ek olarak hatırlayamadığım şeyler oluyor onlarıda anlatamıyorum ama olacağını biliyorum bekliyorum bir şekilde ha bugün ha yarın gerçekleşecek diyorum. Zaten gördüğüm şeyler çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşiyor en fazla 2 gün içinde oluyor. Bazı şeyler tam gerçekleşeceği sırada gördüğüm şeyin sonunu yanımda kim varsa ona söylüyorum. Hayret ediyorlar bu duruma. İşte bunlarda gerçekleşeceğinden emin olamadığım şeyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simple -- 14 Şubat 2012; 5:37:05 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.