Şimdi Ara

GeForce RTX 4000 ile çoklu kart çözümlerine elveda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyuncular için gereksizdi zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 23 Eylül 2022; 13:49:12 >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

    Ben radeon olarak sadece 570 kullandım (2019 civarında), ilk aldığım aylarda sürücü sorunu çok çekmiş olsam da sonradan düzeldi ve video kaydı dışında sorunsuz çalışıyordu sürücü. GPU dan da gayet memnundum.


    Ama daha geçenlerde SoPrecius adlı Twitch yayıncısı 2080S'i bırakıp yanlış hatırlamıyorsam RX 6900XT'e geçti. Apex Legends'da benim 2060S ile aldığım FPSden daha düşük FPS aldığı çok oldu ve arada sırada wattman hatası alıyordu. Ne yaparsa yapsın duzeltemedi. Böyle bi şeye denk gelme ihtimali belki milyonda 1'dir Radeon tarafında ama Nvidia tarafında ise bu ihtimalin 0 olduğuna eminim.


    Yani dedin ya onlar eskide kaldı diye, pek de eskide kalmamış gibi duruyor. Bu arada "ama şunu yanlış yapmıştır" vs diyebilirsin ama yayında 1 hafta boyunca her şeyi ama her şeyi denedi zaten. En sonunda 3080'e geçti sanırım, sorunsuz 300 FPS sabit oynuyor. E şimdi o yayını izleyen yüzlerce/binlerce kişi gidip radeon tercih eder mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GryAsl G kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tercih etmemeleri işime gelir. Daha uygun fiyata benzer performansı almaya devam etmek isterim. Ben de eski serilerde illallah ettim. Onu da anlattım. 6000 serisinde sorun yaşamadım. Şimdi biraz araştırsam Nvdia ile sorun yaşayan mutlaka insan vardır. Milyonlarca insan satın alıyor. Normaldir. Benim karşı çıktığım ''klişeler''. Hiç bir zaman Radeon kart kullanmayıp sağda solda wattman hatası bahsi yapan o kadar çok insan var ki. Daha hâlâ Amd çok ısınıyor diyen konuyla alakasız o kadar çok insan var. Geçen bir arkadaşın ablası bana bilgisayar lazım ama Intel işlemcili olsun dedi. Neden dedim, Amd varmış o çok ısınıyormuş dedi. Sene 2022. Güler misin ağlar mısın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 23 Eylül 2022; 14:55:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım ekran karti sektöründe de amd daha güçlü bir rekabeti nvidiaya gösterir
    Daha tatlı bir rekabet görürüz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yine nvidia yine bir para gözlük. Nvlinki millet 2 3 kat fazla vermeden 3090 falan alip kontent kireyting icin aliyorlardi simdi zoraki olarak " power efisins " 2 3 kat pahali kartlari satmaya calisacaklar.

  • Çok ta bişey kaçırmadın 20 ve 30 serisinde öylesine çıkardıkları bi bridge ve 30 serisinde sade gidip 3090 a koydular kimse de kullanmadı belkide

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GeForce RTX 4000 ile çoklu kart çözümlerine elveda

    Hort olacak ama vakti zamanında az kullanmadık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

    Gelecek nesil ekran kartlarını bilmemde , bu gidişle bir sonraki nesil giriş seviyesi kartları 1000 dolardan alabiliriz.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.