Şimdi Ara

Geforce Now Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internet hızım gayet iyi ve yeterli olmasına rağmen oyun oynarken akıcılık sorunları yaşıyorum. Ekran kartım arıza yaptığı için ve şuan tamir de olduğu için böyle bir servisi kullanmak ve 1 ay idare etmek istedim ama hiç de anlatıldığı gibi kaliteli bir hizmet olmadığını gördüm.


    Yapılması gereken ayarlar falan mı var anlamadım 1 ay için 75 TL para verdim karşılığın da 1 saat oyuna girmeye çalışmaktan başka bir şey almadım. Bir oyun açılacak 10 dakika sürüyor. İnternet hız değerlerim programa göre ve benim hız testime göre gayet yeterli ve iyi olmasına rağmen hiç bir şekilde akıcı bir deneyim elde edemiyorum.


    Geforce Now ayarlar kısmında özel ayarlar bölümün de en fazla 50 mbps seçiliyor bende onu seçeyim daha iyi bir deneyim elde edeyim diyorum ama daha kötü bir sonuç alıyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

    Bu arada ayarı dengeli ye getirsem de bir şey değişmiyor. Bana göre şuan bu hizmet çok kalitesiz aynı kendi bilgisayarınız da oynadığınız gibi oynuyorsunuz lafları yalandan başka bir şey değil...


    Geforce Now Takılma Sorunu
    Geforce Now Takılma Sorunu
    Geforce Now Takılma Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 15 Mart 2021; 11:33:37 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.