Şimdi Ara

GeForce Now by Game+'ın Türkiye sunucuları fark yarattı mı? 25Mbps ve 100Mbps internette nasıl çalışıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
8.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aquess kullanıcısına yanıt
    Böyle bir platformda online oyun oynamayı düşünmek zaten ahmaklık. Geforce now ile 35mbps internet paketimle witcher3ü bitirmiştim ben gayet keyifli oluyor her yerinde sürekli kusur aramaya gerek yok
  • GeForce Now by Game+'ın Türkiye sunucuları fark yarattı mı? 25Mbps ve 100Mbps internette nasıl çalışıyor?


    İphone 6s de rocket league denedim gayet başarılı buldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eu sunucuları daha stabildi,

    Muhtemelen beta olduğundan olsa gerek

  • Beta kodunu çoktan seçilmiş olanlaraverdiler kaydolan kişilerin de bilgilerini almış oldular. Rezil ülkenin rezil firmalarından da bu beklenirdi zaten...
  • Ekran görüntüsü mü onlar? GeForce Now by Game+'ın Türkiye sunucuları fark yarattı mı? 25Mbps ve 100Mbps internette nasıl çalışıyor? 

  • DonanımHaber inceleme kültüründen reklam kültürüne geçiş yapmış. İnceleme olmayan inceleme haberleri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahah bu nasıl inceleme ya? Kamerayı sabit tutarsan hepsi iyi gözüküyor az çok. Fareyi bi sağ sol yap bakalım nasıl karıncalanma olacak.

  • Resimleri karistirmis.25mb olan ile 100mb olan resimler tam tersi aslinda.

    Bu arada superbox 20 ile denedim 15mb e sinirladim.gameplus turkiye serverinde 1080 30fps 720 60 fps oynayabiliyorum.akici ama goruntu kalitesi kisiden kisiye tartisilir tabiki

    Yer yer patlamalarda oluyo ama nadir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musullu -- 21 Şubat 2021; 18:50:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yetersiz bir inceleme olmuş pinti panda bile daha iyi canlı canlı inceledi burda 2 fotoğraf ile nasıl anlayalım?
  • Sunucuya yakın olanlar için mikkemmel bir şey olmuş. RTX'li bir sistemin bugün 10 bin liradan başladığını düşünürsek yeni oyunları böyle yüksek ayarlarda oynayabilmek çok güzel. Özetle al kur oyna olmuş, çok güzel. Umarım fiyatı 40tl civarında olur da ihtiyacı olan herkes alabilir. Sistem hakkında değinmek istediğim bir kaç nokta şu şekilde:

    -Çok güzel aslında ama sistemlerdeki işlemci gücü AC: Odyssey gibi optimizasyon özürlü bazı oyunlarda en yüksek ayarları açmaya yetmiyor. Yüksek ayarlarda da büyük şehirlerde kasıyor. Ama düzgün çalışan oyunlar yağ gibi akıyor.

    -Siz elle 50mbit akıt kardeşim bile deseniz ben 32-40' arasında dalgalanan bir veri akışı elde edebildim en fazla. Bir güzel yanı var o da yükleme ekranlarında, menülerde falan 2-6mbit arasında gezip daha az internet yiyor. Kotalı interneti olanlar için iyi haber.

    -1080p 60fps'te 20mbit ve altı çamur gibi görünüyor yaramaz.

    -Biraz daha zorlasan CS:GO ve Rocket League bile oynanabilir durumda. Eski bir Supreme olarak CS: GO'da bununla DMG'ye çıkmak hayal değil. Rocket League'de de Dia-2'de bir kaç maç atıp hepsini kazandım yani bir engel değil orta seviyede oynamaya.

    -Gamepad ile oynanan oyunlarda zaten o farkı hissetmek pek mümkün değil.

    -Wifi 5ghz bile olsa internetle birlikte hediye gelen modemlerden hayır beklemeyin, kablo şart. 2 laptopta denedim 5ghz üzerinden ikisinde de sıkça kopma oldu. Şansınıza iyi bir modem denk geldiyse belki sorun yaşamazsınız ama bu sistemin canı gecikme olmamasında, o da kabloyla oluyor en iyi.

    -Windows 7'de çalışmıyor. Onu da tarayıcı içinden çalıştırabilirsiniz ama onda da 4gb ram ile olmuyor. İlk bir kaç dakika eski laptopta yağ gibi akan oyun, bu süre geçince yavaştan drop yapmaya başlıyor ve bu droplar giderek sıklaşıp sonunda oynanmaz hale geliyor. Ram azsa uygulamasını yüklemek şart, Chrome üzerinden olmuyor.

    -Android telefonda 5ghz üzerinden denediğimde bir sorun yaşamamıştım niye bilmiyorum. O zaman wifi 5ghz ile 9ms vermişti ama %1.5 paket kaybı uyarısı vermişti. Yine de gamepad ile Far CRY 4'ü ultra ayarlarda deneyip çok keyif almıştım. telefon ekranında 28mbit ayna gibi ter temizdi. Bütün yerdeki çalı çırpı ot tek tek sayılabiliyordu. Gecikme hissi gamepad ile oynarken gelmedi hiç. Ama Gamepad ile oyun oynamaya hiç alışkın değilim yani sizde daha kötü bir his bırakabilir.

    -Uplay Connect gibi çift doğrulama kullanan sistemler oyuna her girişte yeniden SMS şifre istiyor, keşke kayıt etse. Sonuçta aynı yerden bağlanıyorum.

    -Steam dışındaki platformları direk ekleyemiyoruz sisteme. Onlarla ilgili bir oyuna girerken kullanıcı adı - şifre yazma ekranı geliyor ve bir kere girince tekrar o sistemlere giriş yapmamızı istemiyor. Keşke direk elle ekleyebilseydik te uğraşmasaydık her seferinde.

    -Sistemde bir ekran kartı varsa illa ki onu kullanmak istiyor. Ekran kartıyla mesela render alırken "oyuna gireyim nasılsa internetten oynuyorum" olmuyor. Decoder olarak işlemciyi kullanma diye bir opsiyon gelse çok tatlı olur. Sonuçta basit bir video yayını, modern işlemcilerde sorun olmayacaktır. İşlemciye dayalı renderlar'da görev yöneticisinden bir çekirdeği boşa alırsanız sorun olmuyor.


    Bağlantı: 100Mbit Binaya kadar fiber, bina içi cat-6

    Konum: Ankara

    Gecikme: 3-4ms

    Sistem: Ryzen 3100 - RX 570 4GB - 16GB Ram

    Laptop-1: Ryzen 3500u - 8GB Ram

    Laptop-2: i5 520M - 4GB Ram





  • ahercetin A kullanıcısına yanıt

    Katar değilmiydi o


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kayıt yaptırdım bir denerim bakalım ama ben zaten geforce now un da founder paketine sahibim. Keşke burda da o hesabımızı kullanabilseydik de ayrı ayrı hesap ödemek gerekmeseydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt

    Oger Telecom lübnan beyler.


    Zamanında sözcü bas bas bağırdı bu Oger, T Telekom'un taşınırlarını boşaltıyor, gayrımenkullerini de boşalttıktan sonra satıyor diye ama iktidar dinlemedi.


    Sonra oger dizine indirdi koca devin milyarlarca lira borç geldi ardından..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 21 Şubat 2021; 23:23:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahercetin

    Ülkeyle ne ilgisi var Telekom Libyali ya 1 cent vermeden satıldı. Adam telekomu tüm binalarını bakır teline kadar sattı Türk bankalarından aldığı krediyi ödemeden çekti gitti 6 sene hiç yatırım yapmadı ülke değil de yöneticiler....

    Ülke dediğin şeyi içindeki insanlar oluşturuyor işte. Adam da ona söylenmiş zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonette başlangıç pingi 9 oluyor diye biliyorum. Buna ramen 10 ping. Adamlar dibime sunucu kurmus.
    GeForce Now by Game+'ın Türkiye sunucuları fark yarattı mı? 25Mbps ve 100Mbps internette nasıl çalışıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet iyi beklemedeyim


    GeForce Now by Game+'ın Türkiye sunucuları fark yarattı mı? 25Mbps ve 100Mbps internette nasıl çalışıyor?
  • Tr sunucularında büyük oyunları ful ayarlarda açarsanız oyun kasıyor beyler haberiniz olsun :D. Reklam yaptıklarına bakmayın rtx falan diye normal yurtdışı sürümüde kullandım şuan tr de kullanıyorum. Ping okey ama oyun kasıyor . Buna çözüm yok maalesef.
  • Hani düşük hiz internet ile test 25mbps düşük hiz mi oluyor Türkiye ortalamasindan yüksek bir hiz o

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.