Şimdi Ara

Geçmişten Günümüze Siyasiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuda geçmişte siyasiler ne demiş günümüzdeki durumu ne olmuş örnekler vereceğiz. Fazla espiriye kaçmadan gündem konularından veya eski konulardan örnekler verebilirsiniz. 3 tane benden gelsin, Melih Gökçek'in istifası, aktivistlerin serbest bıraklılması ve gezi olayları. Bu 3 olayda biribiriyle bağlantılar içermektedir.

    1. Melih Gökçek 2015'de fox tvdeki bir sabah programında sunucuyla tatlı sert tartışıyor, sen tarafsız değilsin ak partiyi çok fazla eleştiriyorsun, chplisin diyor. Sunucuda chp mi diye gülüyor, efendim öyle olsa ak partiden neden kovuldum o zaman diyor, melih gökçekde kovulduğun için öyle yapıyor olabilirsin diyor. Sunucuda efendim öyle yapmış olduğum için, tarafsız olabildiğim için kovulmuş olmayayım diyor. Gelelim günümüze, Melih Gökçek tabiki tarafsız olduğu için kovulmadı ya da istifa ettirilmiyor ancak onun günümüzdeki durumunu herkes biliyor zaten.

    2. 2012'de Recep Tayyip Erdoğan, tutuksuz yargılanması gereken insanlar, aylardır hapiste, toplum yargıya olan güvenini kaybediyor, yargı devlet içinde devlet gibi davranıyor diyor. Aktivistlerin 4 aydır tutuksuz yargılanması gerekirken, tutuklu yargılanıyor ve bugün delil yetersizlilğinden delillerin toplanana kadar tutuksuz yargılanmalarına karar veriliyor.

    3. Gezi olaylarında vatandaşa biber gazı sıkan polisinde fetöcü olduğu söyleniyor. gezi olayları neydi, çevreyi ve ekolojik dengeyi korumakla başlayan minik bir direniş, polisin müdahaleleriyle devasa bir direnişe dönüştü. Recep Tayyip Erdoğan'da o dönemde parmak göstererek siz istesenizde yapacağız istemesenizde siz kimsiniz ki diyordu tıpkı polisin dediği gibi, bu polisler halkı kışkırtmaktan dolayı fetöcü oldu acaba kimin emirleriyle polis bu kadar sertti. Şimdi bakıyorumda aynı biber gazı 2015 yılındaki melih gökçek'e sıkılıyor. İnşaat sektöründen sağlanan rantta artık son bulmak üzere, bakalım sıradakiler yastık altındaki altınlarımız mı olacak. Neden istifa ettiriliyor bu belediye başkanları, birisi de çıkıp açıklama yapmıyor, ne suç işledi, hani halkın seçtiği kişiyi halk indirebiliyordu. Yok öyle bir şey halk yanlış kişileri seçebilir, yanlışı farkedilince de bağımsız yargılar cezasını vererek indirir, öyle gizli kapaklı istifa ettirip, biz yaptık onlar yaptıya getirmeyi bırakalım. Spekülasyon istemiyorsakta çıkıp adam gibi açıklayalım, metal yorgunluğu nedir yaaa? Kardeşin kardeşi taht için katlettiği Osmanlı devletini mi yönetiyorsunuz siz?

    Başlıkta lütfen hakim ve savcıların devlet memuru olduğunu, onları devletin yönettiğini sanan kişiler örnekler vermesin. Çünkü aktivistlerle ilgili bir başlıkta geçen konuşmalar aynen şu şekilde:

    quote:

    Beraat ettiğini kim söyledi ki :)

    Başından beri olması gereken şimdi yapılıyor, 4 ay sonra.


    quote:

    Devlet önce terbiye eder sonra gerekeni yapar


    quote:

    Beraat ettiğini kim söyledi dedim?

    Bi tarafından uydurup konuşuyorsun, yok devlet önce terbiye edip sonra salarmış yok aktivistler serbest bırakılsa bile gezinecek yer bulamazmış

    Onları devlet mi saldı, hani yargınız bağımsızdı :) İşte buna verecek yanıtın yok, devlet tutukladı, devlet yargıladı, devlet serbest bıraktı öyle mi :) Hakimlerle savcılarda devlet memuru :)


    Trollük yapmaktan ve birbirimizin verdiği örneklere yanıt vermekten mümkün olduğunca uzak duralım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 26 Ekim 2017; 19:41:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.