Şimdi Ara

Geçmeyen kepek sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Clear kullanıyorum kepeğe karşı etkili olması sebebiyle ama fayda etmiyor kepek sorunum devam ediyor. Daha önce eyüp sabrinin bitkisel şampuanınlarını head&shoulders klasik zeytinyağlı kalıp sabunlar hatta kimyasalı az diye dalin bile denedim ama hiç birinin faydası olmadı. Bioblas saç bakım yağı al nemlendir saçını o çözer dediler onu kullanıyorum ama yine devam ediyor.
    Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Saçımı sıfıra vurmayı bile düşünüyorum artık eğer iyi geliyorsa sıfıra bile vurabilirim.



  • Arkadaşlar 44 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kepek sorunum var.Yaklaşık 6-7 yıldırda yoğun kaşıntım, kabuklanma ve pullanma sorunum vardı.Uyuz gibi durmadan kafamı kaşıyordum.

    Yıllar içinde her marka şampuanın kepeğe karşı olanından uzun süreler kullandım taki beni tamamen rahatlatan o şampuanı keşfedene dek.Formülü bulan üreten ve satışında emeği olan herkesin tüm dilekleri kabul olsun inşallah.
    Öyle arkadaşların önerdiği şampuanlar gibi 200-300ml ve 60-70TL de değil, hem 700ml hem de 12-13TL. Diğer şampuanların yanında bedava hatta.
    Ben 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.
    Mutlaka deneyin bişey kaybetmezsiniz.
    Neyse bu kadar merak yeter açıklıyorum.
    (HUNCA Biberiye ve yulaf özlü olan çeşidi olacak dikkat edelim.)
    İnşallah sizde de işe yarar ve memnun kalırsınız.
  • Kafası deli gibi kaşınanlar, pullanma, kabuklanma ve kepek benzeri döküntü çoğu zaman kepekle karıştırılır ancak geçmiyorsa cildiyeye gitmeniz doğru olandır.


    Büyük ihtimalle psoriasis yani saçta sedef hastalığı olabilir. Aklınızda bulunsun belirtileri kaşıntı ve kepekli görüntüdür.

  • Market şampuanlarının birçoğunu denedim, pahalı şampuanları da denedim. Hunca Sarımsaklı ve Defneli şampuan gerçekten hoşuma gitti. Şimdiye kadar kullandıklarıma oranla daha fazla fayda sağladı.
  • özelden yaz almak istersen


    ersağ propolisli şampuan ben kendim kullanıyorum kepekten eser kalmadı

  • Donem donem bende de kepek sorunu oluyordu bir tanidigimda denedim tek kullanimda baya fark etti prozinc salicade ismi hafta 1 oneriyorlar bunun her zaman kullanilabilir olan versiyonlari da var normalde onlarla yikiyorum 6 aydir falan hiç kepek sorunu olmadi.
  • Kepek değil arkadaşlar bir egzema çeşidi olan Seboreik dermatit rahatsızlığı belirtisi bunlar çözümü kesinlikle şampuan değil bir sindirim sistemi r alerjisinden bu şekilde etki ediyor saçlara tavsiyem domates,patlıcan,süt ve süt ürünlerini,mayalı tüm gıdaları hayatınızdan bir süre çıkartın (6 ay) Alkol bazlı ürünleri kullanmayın. Şampuanları Alkolsüz doğal olanlardan tercih edin. Eşek sütü sabunu ve kükürt şampuanı kullanın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.