Şimdi Ara

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mf4 sıralamam 55300. GYTE Bilgisayar Mühendisliği geçen sene 54900 ile kapatmış ancak bu yıl nedense orası çok tercih edilir durumda yerleşme ihtimalim nedir sizce ? Ayrıca orada okuyan arkadaşlar yurt 700 kişilikmiş sanırım yurt çıkar mı her isteyene boş yer oluyor mu ayrıca yurt üniversitenin yakınında mı ? Okulun ve bölümün + ları ve - leri nelerdir?



  • Cevap yokmu arkadaslar ne dusunuyorsunuz
  • Konenjanları artması Gyte'nin puanını,sıralamasını baya etkiliyor düşürüyor. Buna ragmen Gyte tanındıkca sıralamasının cok artacagını dsunuyorum.Bunu kestiremeyiz zamanla gorecegiz.
    Yurt çok iyi olmasından dolayı ve baska yurt alternatifi olmamasından dolayı cok tercih ediliyor, son 2 yıldır tam olarak dolmamış fakat bu yıl yurt memurları dolacagı kanısında. Bu dönem yine bir cok ogrenci yerleşeecektir. Bir avantaj oalrak, marmarayına acılması yurdun biraz bosalmasına sebep olabilir. Çunku istanbuldan gelenler için ulasım dahada kolaylasacagından evden gidip gelmeyi tercih edebilirler.Zira Gebze-Haydarpasa banliyosunun kapanması yurda olan talebi biraz artırmıstı. Kampuse uzak sayılmaz, servis ile 15 dk suruyor.
    Kısacası, Okulun büyük bi artısı olan egitmi, laboratuvarları akademik kadrosu var.Ek olarakta yorucu egitimi var, kendini surekli calsmaya hazırlaman gerekebilir. Eksisi olarak diger büyük kampuslere gore, sosyalligin artmasına karşın durgun kampusu var.




  • 54.160 benimde tam sınırdayız . .
  • Geçen sene çok büyük bir düşüş yaşanmış ona bakarak bu senede aynı düşüş olsa iyi olurdu ancak 40binden 55bine kadar insanların bilgisayar mühendisliği adına yazabilecekleri çok az seçenek var ve şuanda popülaritesini artırmış olan Gebze daha fazla talep görüyor. Bu yüzden düşüş olsada çok fazla olmayacak sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melih52

    Geçen sene çok büyük bir düşüş yaşanmış ona bakarak bu senede aynı düşüş olsa iyi olurdu ancak 40binden 55bine kadar insanların bilgisayar mühendisliği adına yazabilecekleri çok az seçenek var ve şuanda popülaritesini artırmış olan Gebze daha fazla talep görüyor. Bu yüzden düşüş olsada çok fazla olmayacak sanırım.

    Beklemedeyiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.