Şimdi Ara

Gebze Teknik, Marmara, Ankara, Gazi Unileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kiivii kullanıcısına yanıt
    bende marmara makine dusunuyorum. yeni kampus bu sene acilacak mi? ayrica muhendislik olarak onerir misiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dün hocamya konuştum sordum bunu eğer okul açılırsa orda olacak dedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hankm00dy kullanıcısına yanıt
    Bize yeni dönemde mühendilik fakültesinin yeni kampüste olacağı söylendi.

    Akademik kadro bu şekildehttp://me.eng.marmara.edu.tr/akademik-kadro

    5. döneme geçtim ve bir öğretim görevlisi haricinde şikayetçi olduğum kimse yok. Dersler ilk dönem hariç ( alışmanız için dersleri yarı ingilizce yarı türkçe işlerler) tamamen ingilizce ve çoğunlukla pearson kitapları üzerinden işlenir. Lablar yeni kampüste nasıl olacak, nasıl imkanlar sunarlar bilmiyorum fakat bize yeni labların her türlü imkana sahip olduğu söylendi. Sınavlar pek kolay değil ama öğretmediklerinide sormazlar. Ben eğitiminin kötü olduğunu düşünmüyorum. Marmarayı seçersen pişman olacağınıda düşünmüyorum. Aklıma başka bişey gelmedi sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dağ başı falan değil hocam bi göztepenin yerini tutmaz ama eski kampüse 15-20 dk mesafede yeni kampüsün konumu eskisinden kötü olabilir ama avantajları daha fazla

  • gtü elektronik müh mezunuyum, geçen sene mezun oldum. marmaranın taşınacağı yer ticaret üniversitesi'ne gelmeden yanyoldan bağlandıktan sonra arabayla max 5 dakikalık gidilecek bir yerde merkezi sayılır hala. göztepenin yerini tutacağını düşünmüyorum ben pek beğenmedim yeni kampüsün yerini aynı gtü gibi olmuş çevre bakımından bence. gebze konum bakımından çok daha kötü tabi. ankaradaki üniversiteler hakkında fikrim yok. düşündüğün bölümler hakkında eğer istanbul taraflarındaysan en azından marmara ve gebzeye uğrayıp oradakilerle görüşmen fikir edinmen açısından senin için daha iyi olur. ben de tercih yaparken kampüslerde hocalarla görüşerek karar vermiştim.

  • MHP gençlik kollarımın istilası altına girmiş özellikle bazı fakülteler komple ülkücüymüş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taşınacak yeri maltepede yani eski binasına aman aman uzak değil ayrıca yeni bir yurt yapıldı ilk sene yerleşenlere kyk çıkma ihtimali çok fazla

  • Gazi mühendislik-mimarlık yerleşkesi kampüsten ayrı maltepede ülkücü falan boş işlerle muhattap olmazsın, yazdığın uniler arasında da en iyisi gazi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masonn kullanıcısına yanıt
    Hocam Gazi Üniversitesi köklü bir üniversite,yeni kurulmuş değil. Tanınırlığı nasıl?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam şimdi taninirliktan kastın nedir tam anlamadım ama bilinmek mevzuysa gaziyi herkes bilir, ama ismi ne kadar prim yapar demek istediyse n kendi fakültem için mezunlardan gayet iyi şeyler duyuyorum fakat mühendislik fakültesi için ne söylersem yanlış olur. Mezun olan birinden duymak daha doğru olur. Ama okuyan arkadaşlardan duyduklarım akademisyenlerin özel sektörde vs de çevresi oldukları staj konusunda falan yardımcı olduklarını söylüyorlardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.