Şimdi Ara

GEARS 5 ANA KONU 3 Ağustos operation 8 Güncellemesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
7
Favori
28.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Edit: Gears 5'in geliştirici stüdyosu The Coalition, 3 Ağustos Salı günü Operation 8 güncellemesinin geleceğini ve oyuna dahil olacak tüm yeni içeriği duyurdu.

    Operation 8 güncellemesi oyuna, önceki sezonlara benzer şekilde iki yeni karakter ve bir harita ekleyecek. Yeni harita Hivebusters genişleme paketindeki antik kalıntılar mekanı Ritual olacak. Yeni oynanabilir karakterler arasında ise COG tarafında Çavuş Bernadette “Bernie” Mataki ve Locust tarafında Ketor Vrol yer alacak.

    Operation 8 ile özel ödüller içeren yeni bir Görev dizisi, 10 yeni seviye ve 17 yeni başarım gelecek. Gears 5 Operation 8, 3 Ağustos'ta tüm platformlarda yayınlanacak ve 6 Ağustos Cuma ile 9 Ağustos Pazartesi arasında üç kat XP artış etkinliği yer alacak

    The Coalition tarafından geliştirilen Gears of War 5, Xbox One ve Windows 10 için özel olarak hazırlanıyor. Bu kez ana karakterimiz Kait olacak ve hikayeyi birden farklı şekilde oynayabileceğiz.

    İstersek solo olarak oyunun hikayesini oynayabileceğimiz gibi, istersek de split-screen co-op ve online multiplayer olarak bir arkadaşımızla oyunu bitirebileceğiz.

    Ayrıca yeni GeoW’u Xbox One X ile oynuyorsanız, oyunun her modu 4K çözünürlük ve 60 fps kare hızı sunacak.

    Geçtiğimiz dönemde duyurulan Xbox Game Pass‘e gelecek olan yapımın 2019‘da bizlerle buluşacağını belirtelim.


    Gears 5 - E3 2018 - Cinematic Announce Trailer

    https://www.youtube.com/watch?v=R3ooHNIYwhE&feature=youtu.be

    GEARS 5 ANA KONU   3 Ağustos operation 8 Güncellemesi!

    Edit:Yapılan bir açıklama ile Xbox Fransa Başkanı Ina Gelbert, Gears 5'in çok oyunculu modlarının Xbox Series X'te 120 FPS ile çalışacağını söyledi. Böylece Gears 5, Xbox Series X'te 120 FPS ile çalışacağı doğrulanmış 2. oyun oldu.


    Xbox Fransa Başkanı Ina Gelbert, popüler savaş oyunu Gears 5’in çok oyunculu modlarının yeni nesil Xbox Series X’te 120 FPS’yi destekleyeceğini doğruladı. Xbox’ın Series X için özel olarak optimize ettiği oyunlar arasında yer alan oyun, yeni nesil konsolda ayrıca PC’deki ultra çözünürlüklerden daha iyi grafiklere, daha fazla efekte ve ışın izleme teknolojisine de sahip olacak.

    Gears 5’in yanı sıra İngiliz video oyun geliştiricisi Codemasters’ın önümüzdeki ekim ayında piyasaya sürülecek ralli simülasyon oyunu Dirt 5’in de Xbox Series X’te 120 FPS’yi destekleyeceği biliniyor. Gears 5’in de bu listeye eklenmesi, Microsoft’un yeni konsolunun oldukça iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 28 Temmuz 2021; 23:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Vay be konuyu baştan sona okudum. Oyunun eskiye oranla popülaritesi düşmüş olsa da kemik kadronun hala burada olmasına çok sevindim. (Gears of war 3 konusu sanırım 100 sayfayı falan geçmişti) Gözlerim tabiki efsanemiz Osman abiyi aradı (Arveladze), sanırım Türkiye'de 3 oyunu da fulleyen bir ikimiz varız. 2011-2015 arası deli gibi oynadığım, oynamak bir yana achievementları için sabır taşına döndüğüm bir seridir Gears of War. 4. oyunu bilgisayardan kol bağlayıp hala oynarım (hala oynarım dediğim vakit ise 30 güne yakın oynama sürem var iki farklı hesapların toplamında)...

    5. oyuna ise diğer oyunlara göre çok hevesim kalmadığı için o eski havayı ben hala yakalayamadım açıkçası ve o heyecan da yok ne yazık ki... Gears serisi benim için 3 ile beraber bitmişti denebilir çünkü o zamanki ekip olsun o zaman ki ruh hali olsun bambaşkaydı...Hikaye olarak baktığımda en zevk aldığım Gears of War 2'ydi ve ondan sonraki serinin devam oyunları bana o zevki çok vermedi açıkçası. Gears 5'deki protagonistin Kait olması biraz heyecanımı baltalayan kısımlardan biri çünkü sürekli bir drama queen izleyecekmişiz gibime geliyor oyun boyunca. Sanırım multiplayer, e-sports mevzuları yüzünden de çok fazla önem verdiklerini sanmıyorum işin hikaye boyutuna çünkü 4. oyunda diğer oyunlara nazaran pek de bir derinlik hissedememiştim yada kendimi bağdaştıramadım yeni karakterlerle...

    Tabiki bu oyunun bel kemiği multiplayer... Hardcore bir Gears oyuncusu olarak yeni eklenenler, çıkarılanlar zerre umrumda değil. Bana Lancer/Gnasher kombinasyonlu silahların, KOTH veya Guardian oyun modunun olduğu kısımlar yeterli. Bu oyunu diğerlerinden özel kılan da zaten bu kendine has yapısı değiştirmeye, allandırıp budaklandırmaya pek gerek görmüyorum açıkçası. Önceden geceleri sabahlara kadar private maçlar düzenler, güler eğlenirdik yada Gears3'te ranked maçlara girer söve söve çıkardık sonra, o günler epey güzeldi. Bu oyun aracılığıyla tanıdığım abilerim, arkadaşlarım hepsine sevgiler.

    Delta squad forever
    Oyunun ekstralar kısmında diğer tüm bölümlerin kısa bir özetini içeren bir video var. Oraya bakıp genel bir fikir edinebilirsin. İlk oyundan ile son arasında iyi kurgulanmış bir senaryo var. Şu oyunu PS'nin en baba dedikleri EX çakmalarına değişmem açıkçası. Hem hikaye modu hemde online modu çok başarılı.
    Operation 4 gerçekten güzel bir update olmuş. Hem store hem de ranked sistemi komple değişmiş ve çok güzel olmuş. Gameplay olarak da oyun eski Gears'lara doğru yol alıyor gittikçe. Oyun çıktığında single olarak çok güzel , multi olarak ise hem içerik hem de gameplay olarak sorunlu çıkmıştı, bazı geliştiriciler ile yollar ayrıldıktan sonra oyun gittikçe daha iyi olmaya başladı. Oyunu olduğu gibi bırakmayıp bu noktalara getirdiği için The Coalition gözüme girmeye başladı. Series X update'i ile de tekrar ivme yakalayacaktır bu oyun.
  • Yazık ya hiç mi seveni yok bu oyunun, gears of war dan daha efsane kac seri sayabiliriz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MUSTAFABEY_01

    Yazık ya hiç mi seveni yok bu oyunun, gears of war dan daha efsane kac seri sayabiliriz ?
    Xbox kullanıyormusun hocam Konu bugün güncellenecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MUSTAFABEY_01

    Yazık ya hiç mi seveni yok bu oyunun, gears of war dan daha efsane kac seri sayabiliriz ?
    Serinin ilk 3 oyununu oynarken aldığım zevki, 4.oyunda alamamıştım. Bence geow serisi konuyu çok uzatmadan tadında bırakmalıydı. 5.oyun grafik anlamında çok iyi görünüyor ancak hikaye o eski günlerde olduğu gibi tüylerimizi diken diken edecek mi? İşte orası beni düşündürüyor.
  • sonunda geliyor ulan sona saklamışlar bide en sonunda dedim bu sene duyurmayacaklar ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trailer çok başarılıydı
  • Gelmesi güzel. Her türlü geow geowdur.
  • Her Türlü oynanır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide Türkçe olsa vay vayy vaayyy
  • Oyun kuvetle muhtemel türkçe gelecek, forza başlangıçtı . Yeni oyun için sabırsızlanıyorum tr olması beni dahada heycanlandırıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Eylül ayında Türkçe altyazı olarak çıkıyor. Steam sayfası da açılmış fakat daha fiyatı girilmemiş.
    https://store.steampowered.com/app/1097840/Gears_5/




  • Çöp Xbox TR Türkiye den çekilmiyor muydu ya bunların neyine tr altyazılı oyun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multi modları keyifli duruyor arkadaşlarla iyi zaman geçirtir
  • hatırladığım en kötü gears e3 sunumu 2-3 dakika campaign göstermekten aciz adamlar.
  • Koleksiyon sürümü Türkiyede satılacak mı acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun türkçe altyazılı arkadaşlar hayırlı olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geow serisi benim için serinin 3.oyunu ile final yaptı. Sonra gelen oyunları zorla oynadım ve Geow 4 rezaletti, 5’te çok farklı olmayacaktır. His yok, ruh yok, atmosfer desen yerlerde.
    Geow 1’de Berserker’i görünce nereye kaçacağımı şaşırmıştım. O heyecan artık yok. Ayrıca Geow 1, bana xbox360 aldıran tek oyundur.
    Şimdi yaptıkları oyunlarda 0-6 yaş arası çocukları ancak eğlendiriyorlar.
    Marcus Fenix’i yönetemediğimiz her oyun çöp oğlu çöptür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 10 Haziran 2019; 19:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berky88 kullanıcısına yanıt
    story göstermediler ama ileriki saatlerde multi modları oynandı heralde


    https://youtu.be/jybpwI7e6iU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok duygusal yaklaşan arkadaşlar olmuş, serinin 4.oyununu heçen ay One S'te oynadım, harbiden çok iyiydi. 5.oyun da fena durmuyor, sadece bu Gamepass olayını anlamadım, oyun çıkar çıkmaz direk Gamepass'a mı eklenecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Preview'ları okuduğum kadarıyla bu mod beğenilmiş baya, en azından seriyi bozmadan üzerine birşeyler koymaya çalışıyorlar.Judgement faciasını hala unutamıyorum.
    17 Temmuz'da technical alpha olacakmış çok kalmadı sadece 40 gün filan var multiyi denemeye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 11 Haziran 2019; 8:21:16 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.