Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.477
Cevap
145
Favori
561.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonall

    Google Play'de gear iconx 2018
    Marketten bu uygulamayı yüklüyorum ama uygulamanın kendisini göremiyorum. İzinlerden tüm izinleri vermeme rağmen uygulama kısayol olarak görünmüyor. Uygulama yorumlarına girince, xiaomi kullanıcılarının aynı durumdan muzdarip olduklarını gördüm. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the flying dutchman

    Sim kart olan versiyon Türkiye'ye gelmedi. Dolayısıyla bizim saatlerimizde telefondan bağımsız bir şekilde telefonla görüşme imkanımız yok. Ya bluetooth bağlantısıyla telefon yakındayken ya da aynı wifi bağlantısını kullanırken mesafeden bağımsız bir şekilde telefon görüşmesi yapabilirsiniz.
    tamamdır çok teşekkürler
  • ahpanos A kullanıcısına yanıt
    Google'dan Weareble apk indirip deneyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahpanos

    Marketten bu uygulamayı yüklüyorum ama uygulamanın kendisini göremiyorum. İzinlerden tüm izinleri vermeme rağmen uygulama kısayol olarak görünmüyor. Uygulama yorumlarına girince, xiaomi kullanıcılarının aynı durumdan muzdarip olduklarını gördüm. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı?

    Alıntıları Göster
    O uygulama icon x kablosuz kulaklık için, saatle alakalı değil. Siz Google Play'den Galaxy Wearable isimli uygulamayı yükleyeceksiniz. Kurulum esnasında size Gear S Plugin ve Samsung Accessory Plugin isimli 2 uygulama daha yükletecek o kadar. Ben de Mi 6 ile kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım. Sadece kısa mesaj uygulamasında saat üzerinden mesaj yazamıyorsunuz ama bu Xiaomi ile ilgili bir eksiklik değil Samsung dışındaki telefonlarda olmuyor bildiğim kadarıyla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpererez

    tamamdır çok teşekkürler, bende müşteri hizmetleri ile görüştüm dediğiniz gibi yokmuş. sadece s1 de olduğunu söyledi, o da eski olduğundan bulmak zor olur dedi.

    Alıntıları Göster
    uzak bağlantı seçeneğini açın. tel evde kalsa bile (wifiye bağlı ise)... Siz dışarıdan mobil veri ile mesajları vs alabilirsiniz..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceden yazılımı bilmiyorum ama öğrenmek istediğim bir konu var
    Bu saatlere uygun namaz vakitlerini çalıştırabilen uygulamalar varmı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu nedir Allah aşkına sabaha kadar sömürmüş



    Xiami mi5 kullanıyorum başka yazılım ile kullanamaz mıyız bu saati? Mı fit eşleştirmiyor başka saatleri.



    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vcihan

    Daha önceden yazılımı bilmiyorum ama öğrenmek istediğim bir konu var
    Bu saatlere uygun namaz vakitlerini çalıştırabilen uygulamalar varmı?
    Telefona yüklü olan ezan vakti programının bildirimini saatten açarsanız. Saatten de vakit bildirimi alıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vcihan kullanıcısına yanıt
    Wearable widget ile başka programların widgetlerini saatte gösterebiliyorsunuz. Ama bazen güncellemeyebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir kaç gün evvel de yazmıstım. Ben kararımı verdim galaxy watch alacağım yarın. Aksam sormak istediginiz seyleri sorun ben cevaplarım bildiğim kadar.



    Yarın ilk akıllı saatimi alacak olmanın heyecanıyla bugunden Bi suru saat yuzu uygulaması indirdim. Gear uygulamasını da indirdim ancak eşleşmeden saat yuzlerini göremiyorum. Yeteri kadar saat yuzu mevcut mu? Ücretli ücretsiz 100-200 kadar mı var 1000-2000 kadar var mı? Gear uygulaması harici saat yuzlerini yükleyebikecegimiz hangi uygulamayı tavsiye ediyorsunuz.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyumavi12345 K kullanıcısına yanıt
    shop.samsung.com sitesinde indirim çekleri dağıtıyorlar ve watch saatlerde 200 ₺ kullanabiliyorsunuz, 42 mm ve 46 mm de de geçerli..

    Saygılar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gördüm onu hatta çekim de var ancak bugun hediye etmem gerekiyor. 1 hafta bekleyemem. Başka ilde oldugum için online magazayı bekleyemeyecegim. İlginiz için teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Major guncelleme gelmis.


    Tizen version 4.0.0.2


    https://www.sammobile.com/2019/01/21/gear-s3-update-new-features/

    Simdilik Amerika da yayinlanmis zamanla diger bolgelere safha safha yayinlanmasi birkac gun icerisinde bekleniyormus .

    Guzel gelismeler.


    Arayuz iyilestirmeleri yenilikleri ile Gear S3 Frontier cazibesini guncelliligini korumaktadir.

    Bir sonraki cihazim herhalde EKG li ve dokunmatik e-ink li akill bir saat olabilir ... Mevcut yeni cikan Samsung akilli saatleri filan kayda deger yenilikleri yok. Tasarimda beklenen ufak tefek iyilestirmeler var o kadar :/ .




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Sizin mesajınız üzerine manuel olarak kontrol ettim ve bana gelmiş :)

    299.83 mb lık güncellemenin detaylı içerik bilgisini de paylaşıyorum.

    Sanırım boyut nedeni iledir ki biraz yavaş yüklendiğini de belirteyim :)

    Saygılarımla...

    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

    Akıllı saat konusunda ki fikrinize de katılıyorum, bundan sonra ki saatim akıllı olacak ise sesle mesaj yazdırma, whatsapp tüm mesajları görme, Google harita vs gibi özellikleri açısından yeni SD işlemcili Wear OS olsun diye düşünüyorum ki akılsız bir saat alacak isem de bunu istiyorum :)
    (modeli merak edenler için Casio G-Shock GG1000-1A5DR)

    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 21 Ocak 2019; 17:58:2 >




  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Bendekinde suan icin guncelleme yok. Az once sarj standina koydum wifi sini de actim baglandi ve ek olara bluetooh u da acik telefonla eslenmis bagli. Telefonu da sarja bagladim :) Yanlis hatirlamiyorsam aklimda kalan saate guncelleme gelmesi icin sarjda bir sure cihaz kullanilmamasi ile varsa guncellemesi telefondan indiriyor transfer ediyordu.

    Paylastiginiz saat bence biraz kaba zaten doga ortaminda filan anlamli olacaktir. Ben biraz da herseye uyan gunluk kullanima uygun fazla kaba olmayan kibar saatler mantiklidir.


    Saatlerde akilli saat onceleri pek bir tutkum da yoktu kombin amacli idi. Akillanmaya basladilar sonra saglik odakli da cikmaya baslayinca hergun hatta uyurken bile takiyorum malum iyi kotu uyku kalitesini de olcmekte.

    Gear S3 Frontier ilk ciktigi zamanlarda nabiz olcumu anlik ve surekli degildi gecen yil yayinlanan bir guncelleme ile surekli nabiz kaydi da geldi oyle bataryaya bariz bir olumsuzlugu da yok. Surekli acik .

    Samsung her yeni cihaz cikardiginda o yeni cihaza gelen ozellikler ozellikle eski donanimli cihazlarla neden guncelleme ile vermiyor derdim simdi 2. defa bu surece sahit oluyoruz :) . Kayda deger yenilikleri olsun olmasin yeni cihazi sattirmaya yonelik guncelleme politikalari anlasilan ama diger eskimis modellere de gecte olsa geliyor suanki gibi.

    Arara bakacagim.

    Casio un G-SHOCK serisi zaten yillardir biliniyor ama gunluk ortalama kullanimda bana hitap etmiyor.
    https://www.hepsiburada.com/casio-g-shock-gg-1000-1a5dr-erkek-kol-saati-pm-HB000001LPOM


    Klasik saatlerden tavsiyem : Titanyum hafif olsa da dayanikliligi celik kadar olmasa da ideale yakin kilcal ciziklere de biraz daha yatkin celik materyallere gore.

    Ekran CAMI da artik safir mineralinden olmali. Temperli camlar pek te iddiali degiller. Ayrica yansitma azaltilmis safir camli klasik saatim aklima geldi . Saatlere de yansitmasi azaltilmis olanlar artik safir ile beraber yaygin olmali ( var ama pek yyagin degil ) .


    Akilli saatler ilginctir Qualcomm un Snapdragon islemcileri inatla 14 nm de akilli saat denilince performanstan cok 7nm gibi batarya odakli iyilestirmelere odaklanilmali.

    Bu konuda Samsung un Gear S3 Frontier ile kullanmaya basladigi daha dusuk nm li dokumlu islemcisi ile Snapdragon 2xxxx serisinden ( 14 nm yillardir inatla ) daha verimli olmakta ama isletim sistemiin uygulama zenginligi halihazirda Android saat ekosistemi daha zengindir. Gerci saatte bolca uygulama yuklemek anlamsiz. Oyun dahi yuklenebiliyor ama merak heves odakli duruyor.

    Google ciddi bazi adimlar atmaya basladi DH de haberi de var. Bakalim nasil olacak Google ekosisteminin avantajlari ile ...

    Saatte sms dahil whatsapp gibi mesajlasma uygulamalarinda anca bildirim ile gelmisse geri donus yazmak varken kendi icinde varsayilan eski cevaplara vs gidip cevap yazma imkani dfa yoktur. Android ekosistemli saatlerde bu kisitlama ve esneklik vardir.


    Bakalim yeni arayuz Gear S3 Frontier e neler katacak/ katmis .




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Merhaba @smart1978

    Kontrol öncesi şarja bağlama imkanım yoktu ki hiç öyle bir şeyde denemedim bugüne kadar şahsen :)

    Ben hem telefon hem de saat için gelen sistem güncellemeleri, Google Play'den yüklediğim uygulamalar dahil her şeyi otomatik güncellemeden çıkaralı çok oluyor.

    Biraz uzun sürdü yüklemesi ve çok detaylı bakamadım hala ama ilk izlenim olarak sanki biraz daha menü geçiş hızları vs iyileşmiş gibi.

    BURADA kurup hızlıca bir inceleme yapılmış ve kendim hala deneyemedim ama anladığım kadarı ile
    Galaxy Watch'ta var olduğu söylenen whatsapp'tan gelen farklı mesajlarıda görebilme ve seçebilme özelliği sanırım yine bize gelmemiş.

    Wear OS, akıllı saatler tarafında Android için hala daha kapsamlı gibi geliyor bana ve hala sadece Tizen işletim sistemi ile çalışan telefonlar hayali kuran Samsung, en azından bu hayalini aralıklarla çıkardığı telefonlarda denesede,
    en bariz aksiyonu hala TV ve saatlerde alabiliyor ama niye ise daha kapsamlı üstüne gidemiyor.

    Paylaştığım saate gelince, zevkler tabii ki farklıdır ve herkese uyacak bir model olmadığı da aşikar ama işim gereği ve outdoor yaşam tarzımda, bu tipte saatler ile daha rahat ediyorum şahsen :)

    Son olarak, Google, sizin de belirttiğiniz gibi kendi eko sisteminde çalışacak saatler için iyi atılımlar yapmaya başladı ki ben ümitliyim şahsen ama kendi adıma akıllı saatlerin, telefon yerine geçmesinden ziyade hayatı kolaylaştırması, yardımcı olması yeterli diyenlerdenim.

    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 22 Ocak 2019; 2:47:47 >




  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Ben isi saglama almak varsa gelecegi bana sartlari saglansin diyeydi . Elbette ayarlarindan otomatik gunceleme al secenegi de aktif. Sarj da onemli aradan cikardim.

    Ilginctir bana guncelleme gelmedi :/

    Mevcut firmware/ yazilim surum detayim da soyle :

    R760XXU2CRH1


    DBT Almanya icin var ama iste http://fota-cloud-dn.ospserver.net/firmware/DBT/SM-R760/version.xml


    Turkiye icinse TUR :
    http://fota-cloud-dn.ospserver.net/firmware/TUR/SM-R760/version.xml Suan icin gelmemis :/


    Turkiye ye halen gelmemis. Sizdeki KOO anlasilan resmi Turkiye yazilimi degil ama ilk guncelleme almaniz da avantajli. Serviste degisim yapilan parca ile alakali midir yoksa yazilimi farkli mi atilmis sizinkine bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 22 Ocak 2019; 4:10:1 >




  • Benim cihazıma geldi,bakalim

    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncellemeyi yapan arkadaşlar pil durumunu test ederse sevinirim. 2.3.2.3 den geçmeye değer mi, ona göre güncellemeyi düşünüyorum. Saati alalı 1 yıl oldu. Artık yenilik istiyor insan.
  • Bunu manüel yüklemenin bir yolu varmıdır? Beklemeyelim hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.