Şimdi Ara

Gazilerinize Yönelik Çok Önemli Bir Proje: VEFA HAREKETİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bugün sizi beni derinden etkileyen bir projeden haberdar etmek istedim.

    Bir çoğunuzun duyduğunu tahmin ettiğim 'Ankara'nın Oyları' projesinin yaratıcısı olan Ankara Forumu Derneği bu yıl yepyeni bir proje ortaya çıkarmış. Öncelikle Malul Gazilerimize yönelik olmak üzere ismi VEFA HAREKETİ olan bir proje başlatılıyor. Dernek daha evvel bir çok kez gazilerimizle biraraya gelerek sorunlarını dinlemişti zaten; ancak bir sohbet sırasında çoğunun bedensel engelleri sebebiyle oy vermeye gidemedikleri öğrenildi.

    Bu bağlamda bu büyük projenin ilk ayağı bu konuya bir nebze ilaç olabilmek adına şekillendirildi.
    İlk aşamada amaç tüm yurtta ihtiyaç duyan tüm malul gazilerimizi gönüllüler vasıtası ile evlerinden alıp, seçim sandıklarına ulaştırarak oy verebilmelerini sağlamak ve evlerine tekrar ulaştırmak.

    Resmi tanıtım şu şekilde:

    Vefa hareketi'nin ilk projesi "Sandıkta Vefa"

    Sandıkta vefa hareketi, ülke sınırları içinde çıkan çatışmalarda gazi olan kahramanlarımza sandığa kadar eşlik etmek ve oy verme işlemi sırasında karşılaştıkları sorunları çözmek amacıyla kurulmuştur.
    Eğer bir malul gaziyseniz, 7 haziran 2015 günü size oy verme işlemleriniz sırasında eşlik edebilmemiz için talep oluşturunuz.
    Eğer 7 haziran günü malul gazilerimize sandığa kadar eşlik etmek için gönüllü olmak istiyorsanız lütfen iletişime geçiniz.

    Proje 3 aşamadan oluşmaktadır.
    1) Talep toplanması: Projenin ilk aşamasında 7 haziran 2015 seçimlerinde sandıkta kendilerine eşlik edilmesini talep eden gazilerimizin talepleri toplanacaktır. Talepler tüm Türkiye illerinden yapılabilecektir. Talep toplanması için son tarih 25 mayıs 2015’tir.
    2) Gönüllü bulunması: Toplanan taleplere istinaden gerekli sayıda gönüllü bulunmasına çalışılacaktır. Eldeki gönüllülerle gazilerimiz arasında eşleştirme yapılacaktır.
    3) Seçim günü destek hizmetleri: Seçim günü kurulacak koordinasyon ofisimizde hem gönüllü faaliyetleri izlenecek, hem de sandık başında çıkabilecek anlaşmazlıklara sandık güvenliği konusundaki tecrübeli arkadaşlarımız aracılığıyla çözüm bulunmaya çalışılacaktır.

    Ayrıca uygulamayla ilgili bilgilendirme:
    1) Projesinin ilk aşaması, mümkün olduğunca çok sayıda malul gazimizi organizasyonumuzdan haberdar etmektir.
    2) Herhangi bir siyasi partiyle ya da görüşle ilişkili değildir.
    3) Sonraki seçimlerde malul ve muharip gazilerle, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza da hizmet edecektir.
    4) Projesi kapsamında gazilerimize belirttikleri adresten belirttikleri sandığa kadar refakat edilecektir.
    5) Projesi kapsamında gönüllülerimiz kendi araçlarıyla, mümkün olduğunca bir erkek-bir kadın olarak organize olacaklardır.
    6) Projesi kapsamında malul gazilerimizin ilk yapması gereken,http://vefahareketi.org/?page_id=28 adresine girerek kayıt olmalarıdır.
    7) Adresler:www.vefahareketi.orgwww.facebook.com/vefahareketiwww.twitter.com/vefahareketiwww.instagram.com/vefahareketi
    8) Vefa hareketi kapsamında, gazilerimize bir gün de olsa vefa göstermemize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

    Donanımhaber üyeleri olarak bizim de hem tanıdığımız gazileri haberdar ederek, hem gönüllü olarak katkı vermemiz bu naif hareketin güçlü başlaması açısından çok değerli bence. en azından facebook'ta twitter'da duyurursanız harika olur.

    Ek olarak tekrar üstüne basarak belirteyim, bu hareketin hiç bir siyasi parti ve hareketle ilişkisi yoktur, siyasi hiç bir destek ve tekilf kabul edilmemektedir.

    Şimdiden çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nincakurba -- 29 Nisan 2015; 23:08:59 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.