Şimdi Ara

Garmin Nuvi 250W hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Gps cihazları konusunda pek bilgim yok. Şimdiye kadar da hiç gps e ihtiyacım olmamıştı ama hiç bilmediğim birkaç ülke gezeceğimden artık bir tane almam gerekiyor.

    Garmin 250W modeli hakkında görüşleriniz nedir? Artıları, eksileri, fiyatı, aynı fiyat kategorisindeki farklı alternatifler nelerdir. Türkiye'de yada Amerika'da kullanma olanağı var mıdır? Kutusunda batı avrupa yazıyor sadece. Ama sonradan harita yüklenebiliyor sanırım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum, en geç yarın bir tane gps cihazı almam gerekiyor çünkü.



  • En ucuz ve kaliteli olarak I-go (Program) yada Mio(Programla beraber) cihaz tavsiye ederim. Garminin haritalari sonradan almak biraz pahali.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: marcopolo

    En ucuz ve kaliteli olarak I-go (Program) yada Mio(Programla beraber) cihaz tavsiye ederim. Garminin haritalari sonradan almak biraz pahali.


    Teşekkürler. Bu haritalar internetten ücretsiz indirilemiyor mu? Ben öyle düşünmüştüm ama paralıymış demek. Garmin i bir arkadaşım tavsiye etti baya kaliteli dedi, türkçe desteği de var dedi, istediğin yerin haritasını indir kullan dedi ama dediğim gibi neredeyse hiç bilgim yok bu cihazlar hakkında. Harita indirme ücretleri ne kadar yaklaşık bilginiz var mı? Bir de garmin 250W iyi bir cihaz mı, kalite, sağlamlık, kullanışlılık bakımından.
  • O cihazi tanimiyorum ama Tr haritasinin I.go ve Garminde kaynagi ayni (Basar soft).
    Fiyatlar konusunda pek bilemeyecegim cünkü ben Tomtom kullaniyorum. Tahminimce Garminin haritalari Igo dan cok daha pahali. Igo ve Mio su aralar ayni harita ve sistemi kullandiklari icin haritalar birbirine uyumlu. Duyumlara göre gelecekte Mio artik Igo haritasi kullanmayacak.
    Tavsiyem bir PDA almaniz ve hangi program hosunuza giderse onu satin almanizdir. Deneme amaci ile programlar ve haritalar forumda veya Google de mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.