Şimdi Ara

Garenadan LaN a giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlarım Garena wc3 desteğini çekmiş durumda. Şuan Garenadan LaN a girmek için sadece bir yol var; https://www.youtube.com/watch?v=cBmvYfmuFxo <<<<<<< Arkadaşım düzgün bir şekilde anlatıyor nasıl olacağını.Yazılanları uyguladıktan sonra eski ortama kavuşabilirsiniz. Şuanda türklerin çoğu europe veya russian serverlerinde yavaş yavaş tr roomlarına döndürmeye çalışıyoruz İyi Eğlenceler... [Nickim DaRK.LeADERS isteyen ekleyebilir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meh.Kip. -- 22 Haziran 2014; 21:33:14 >



  • Sagol bro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wroclaw. kullanıcısına yanıt
    Önemli değil krdşm
  • Beyler waxxi diye bir server açılmış sakın girmeyin. Adminleri küfürbaz torpilci özellikle serverın parasını verip açan Babayega nickli admin kafasına göre ban atıyor insanlara wepladan ordaki Serkandan farkı yok.

    Ayrıca çok küfürcü sürekli küfür ediyor. Ve serverda başkaları birbirlerine kfüür ediyorlar, sonra serverın forumuna küfrü ediyorlar anlıcağınınınız dandik basit server.

    Zaten yakında kapatcaklar waxxi'yi kimse girmiyor oraya, oyun bile olmuyor 10 kişi zor online oluyor. Ayrıca oyunlardan sürekli düşüyorsunuz sürekli lag oluyor rat sistemi yok oyuna tekrar bağlanma yok vs. hepsi dandik. WEPLA'da oynayın daha iyi, en azından adam gibi oyun atıyosunuz orda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PasDeRevenus -- 25 Nisan 2015; 8:21:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.