Şimdi Ara

Garantisi gecmis iphone 5 degistiren oldu mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba, urunu alali 26 ay olmus. Urun ust tus degisim programinda ama ust tus arada sirada tekleme disinda calisiyor. Ayrica kamerasinda tozlar var ve surekli servis araniyor sorunu var. 1 haftadir sadece wifi ile kullanabiliyorum. Garanti doldugu icin degistirmezler mi sizce? Haftasonu randevum var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Üst tuş değişim programında olay tamamen şansa bala kalmış bir durum. Çünkü bazen sorunsuz tuşa rağmen telefonu değiştirebilirlerken bazen de sorunlu olmasına rağmen sadece tuşu değiştirip bırakabiliyorlar. Gidip şansını denemende fayda var.
  • randevuyu aldıysanız ,deneyin ! garanti bitiminden cok zaman geçmediyse değişim yapabilirler , ben i5 i garantisinin üzerinden 1 sene geçtikten sonra (telefon acilmiyordu) ve Asya menşei li telefonu 850 tl Karşılığında değiştirmiştim. genius ,çok uzun zaman geçtiğini ancak para karşılığı değişim olabileceğini söylemişti .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_divx

    randevuyu aldıysanız ,deneyin ! garanti bitiminden cok zaman geçmediyse değişim yapabilirler , ben i5 i garantisinin üzerinden 1 sene geçtikten sonra (telefon acilmiyordu) ve Asya menşei li telefonu 850 tl Karşılığında değiştirmiştim. genius ,çok uzun zaman geçtiğini ancak para karşılığı değişim olabileceğini söylemişti .

    Anliyorum. Umarim olumlu sonuclanir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.