Şimdi Ara

garantiserver.com sitesinden sakın alışveriş yapmayın ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ben bu siteden yaklaşık 3 yıldır alışveriş yapıyorum ve tüm sitelerim berbat durumda bu şirket yüzünden .. siteler yaklaşık 3 yıldır açılma sorunu yaşıyor.. memnun kalmadığında ise ücretin geri kalan kısmını kesinlikle iade etmiyorlar.. yine günlerdir sitelerim açılmıyor .. ve bunu da çokta umursamıyorlar ..anlayacağınız sizi kesinlikle süründürüyorlar..size bir müşteri değilde sanki onlara muhtaç biri olarak görüp baştan savıyorlar.. en basit örneği ise gönderdiğiniz ticketlere bazen hiç bakmıyorlar bazen çok geç bakıyorlar .. anlayacağınız ben çok çektim size tavsiyem bu siteden kesinlikle alışveriş yapmayın.. ilk 10 gün içinde memnun kaldınız diyelim ki , daha sonra 10 gün geçtikten sonra kesinlikle affetmiyorlar ki süre bitsin veya bitmesin , paranızı alamıyorsunuz.. yani size tavsiyem bu siteyle alışveriş olmamanız tabi çekmek istemiyorsanız .. paranıza yazık derim sadece.. enayi gibi görüyorlar sizi sadece.. fazlası değil ..







  • Merhaba,
    Mesajınızı acaba tek mağdur ben miyim diye google'dan araştırarak buldum.
    lugatek.com'un sahibiyim. 3 haftadır sitem açılmıyor. Hala bekliyoruz! Kesinlikle tatmin edici bir destek verilmiyor. Kesinti bir gün olur hadi bilemedin 2 gün. Anlayışla da karşılarız. Fakat 3 haftanın nasıl bir açıklaması olabilir?
    Sunucu arızalı ise datalarımın çalışan bir sunucuya kopyalanması ne kadar uzun sürebilir? Sonuçta her şey bir harddiskte değil mi? Harddisk arızalı bile olsa dünya kadar kurtarma teknikleri var saatler içinde veriler alınabiliyor.
    Destek talebilnde bulunuyorum baştan savma bir cevap sanki problem çözülmüş gibi de destek talebimi de kapatıyorlar.
    Kesinlikle ilgisizlik ön planda. Prpblemin giderilmesi için çalışılıyor deniyor fakat 3 haftadır ilgisizlikten başka bir şey yapılmıyor.
  • Bu gün de kapalı kaldı. Sitemin kapalı kaldığı her gün için buraya yazacağım ki herkes bu firmanın ne kadar ilgili olduğunu görsün bilsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve tabii ki bu gün de kapalı. Geçtiğimiz cuma son durum hakkında bilgi istemiştim cevap vermeye bile tenezzül edilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykusuz. -- 17 Ağustos 2015; 15:00:57 >
  • Dün tekrar durum hakkında bilgi istedim şu saat oldu site tabii ki kapalı hem de bir dönüş yok. Her şey ortada. Bu mesajı okuyan herkes şahit olsun Garanti Server'ın yaptığına. Şikayetimvar'a da şikayet açtım.
  • Dün de durum aynıydı bu gün de... Harddisk bozulmuş sözde veri kurtarma için göndermişler...
  • Bu arada durumda bir gelişme yok arkadaşlar. İlgi alaka hala sıfır. Son durum hakkında günlerce arka arkaya bilgi istiyorum dönüş yok....
  • Aynı yerden yaklaşık 2 yıldır hizmet alıyorum ve herhangi bir sıkıntı yasamadım diyebilirim. cok nadir bazen 1 gun kadar açılmama sorunu ile karsılastım ama sonra kendiliğinden duzeldi
  • Biraz önce telefonu yüzüme kapattılar! Altı üstü iki günde bir gelişmeler konusunda bilgi istiyorum.
    Bir ayı aşkın süredir sitem kapalı. Söyleyin bana bu kadar uzun süredir mağdur durumdayım bilgi istiyor olmam hakkım değil midir?Sanki hatır gönül işi problemimle ilgileniyorlarmış gibi davranıyorlar. Ben eğer birini bu kadar süre mağdur durumda bırakmış olsaydım canla başla bu problemle ilgilenildiğini karşı tarafa hissettirmeye çalışırdım. Tek dedikleri problem çözüldüğünde genel bir bilgilendirme yapacakları. Sadece bir kez disk taraması ile ilgili bir bilgilendirme aldım o kadar.
    Bekliyoruz...
  • Domainimi başka bir firmaya taşıdım. Yeni bir hosting aldım.
    Diğer tarafta problem hala devam ediyor. Disk taraması yapılıyor deniyor ve disk tarama hızı her ne hikmetse her geçen gün exponansiyel olarak düşüyor. Sanki sonsuz zaman sonra tamamlanacak gibi... Haftalardır bitmek bilmiyor...
  • arkadaşlar normal.. ben kalan günlerin süresinin hesaplanıp ücret iadesi istedim vermediler..yani artık ne diyebilirim ki.. bende yabancı şirketlerin host şirketiyle başladım..şimdilik sadece süremin bitmesini bekliyorum..artık gayrı o siteden alışveriş yapmayacağım ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.