Şimdi Ara

garanti bonus kart aidat iadesine 50 tl bonus (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kronik

    maaş hesabı garantide olunca kart aidatı vermiyoruz, genede kapatacam diyip bonus istesem mi acaba? o değil kapatırlarsa başka kartda yok tek bonus kullanıyorum.

    Yerine TEB Bonus alırsın hocam %99 aynı kampanyadan yararlanıyor iki kartta
  • Garanti çok ilginç banka. Geçen hafta 3 aylık elektrik faturasını ödedim 22 TL işlem ücreti aldılar. Dün arayıp 50 TL puan hediye ettiler
  • Kredi karti aidati cikan kisileri yapmalari gerekeni aynen iletiyorum dediklerimi siryla yapmaniz gerekiyor, mh den 1.kredi karti islemleri 2.bunlarin disinda 3 kart nosu 4.kart sifresi,aninda musteri temsilcisi sizi isminiz ile hitap edicek, sizde aynen su cumleleri kullnin merhaba,bir konu hakkinda destek almak istiyorum,kredi kartima kart ucreti cikmis ve ucretin iptalini talep ediyorum,sizi farkli bir servise aktaracak o tele cikan bayan olucak tekrr ayni konuyu talep ediceksizi 12 ay taahhutlu olarak kalmak istediginizi ve ucretin iptalini belirtin,ve ucretin tamamini kartiniza iade olarak islem sagliyacaklar,dedigim yontemleri sabah 10:00 ila aksam 17:00 rasi yapmaniz gerekiyor bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin kişiye özel kampanyadan 20 TL bonusunu yüklemediler. Sebep harcama yapılmamış. Sanal karttaki harcamayı saymadılar. Bende o karttan harcama yapılmadıysa bu borcu kabul etmiyoruz silin dedim.
    (Kampanya şartlarında sanal kart dahil değil yazmıyordu) O anda 20 TL almaya çalışırken 75 TL aidat bindirdiler. İade etmediler. Kapatın deyince ; bir daha kart verilmeyecek, kredileriniz onaylanmayacak vs. tehdit üstüne tehdit.
    Kapatın dedim, kartı kapattılar aidatıda iade etmediler.
    Haklı müşteri hattına mesaj attım, ücret değişikliklerinde beni bilgilendirmeleri gerektiğini bu ücreti kabul etmediğimi bu yüzden kartın kullanımından vazgeçtiğimi yazdım.
    Aidatı iade etmezlerse bu durumla uğraşıp zaman kaybetmek istemediğimi o yüzden durumu avukatıma vererek yargıya taşıyacağımı yazdım. Mesajı gönderdim 1 saat içinde beni aradılar talebimin incelendiğini olumlu olursa parayı iade edecek hesap numarası istediler. Ondan 1 saat sonra parayı iade etmişler.

    Garanti mi? Düşünmek gerek? Kampanya ya katılırsınız puanı yüklememek için binbir bahane üretirler, eksi bonusa düşürüp defalarca aynı borcu keserler. Bu yüzden garanti kartlarım var fakat çoooook cazip kampanya olmayınca kullanmıyorum.




  • Uzun yıllardır her seferinde tamamını geri alırım. Kararlı olmak ve hatta kartı kapatmayı göze almak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden 2 ay önce almışlardı şimdi ararsam yerler mi 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysakay

    Benden 2 ay önce almışlardı şimdi ararsam yerler mi 😄

    Benden platinum ve business için ayrı ayrı 90 90 kestiler 7 ay önce
    Bugün de 6 aylık Hesap işletim ücreti almışlar 65 lira
    Aramam diyordum ama aramayan namerttir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala kart aidatı ödeyen var mı ki
  • Dostlar bu durumda dirayetli olmak lazım. Benden de kestiler 75 TL. Aradım ya ücreti iade edin ya kapatın dedim, arkadaş 20 dedi 30 dedi, en son 40 veririm daha da durumum yok dedi, ben de dedim kardeş burda mal pazarlığı yapmıyoruz ya hepsini ver ya kapat gayet net. Dedi benim elimden gelen bu o vakit kapatıyorum, onayladım kart kapandı. Kartıda kırıp atabilirsiniz dedi direk kırdım attım. Tam 3 gün sonra bir telefon işte efendim siz bizim 10 yıllık müşterimizsiniz bir yanlış anlaşma olmuş karta 75 puan yükleyelim yeniden çıkartalım kartınızı dedim eyvallah yolla hemen. Kart geldi ki hem kart ücretini iade etmişler, hemde 75 TL bonus yüklemişler. Kısacası ben onlardan kartı kullandığım için 75 lira kullanım ücreti almış oldum😁 benden karlı çıkanı var mıdır aranızda bilmiyorum. Ama dirayetli olup gerekirse kapattırmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gepe -- 7 Temmuz 2015; 22:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti harbi kafayı yedi 50 bine yakın parayı 1 aydır vadesiz hesapta tutuyorum üstelik kendim başka bankada çalışıyorum adamlar tutmuş 32 lira hesap işletim ücreti alıyorlar

    dedim paranın hepsini çekiyorum yine de iade yapmadılar kartları da iptal edecegim

    başka bankalara o kadar para verince adamlar işlem ücreti bile almıyorlar para transferlerinden falan
  • Babamın karta gelmişti aradım incelediler 1 yıl içinde kapatmayın dediler bende zaten iade ederseniz ücreti kapatmam dedim ücreti iade ettiler.
  • kapat dedim 7 gün içinde kapanır dedi. hiç teklifde bulunmadı, geçen sene 25 TL teklif etmişti, 7 gün içinde arayıp 50 teklif etmişlerdi,
    hepsini istemiştim vermeyince kartı kapattırdım 2 ay sonra arayıp 75 bonus yükleyelim kartınızı yeniden yollayalım demişlerdi.
    kart 15 yıllık limit 12 bin dönem borcunun hepsini ödüyorum. bol bonus kazanıyorum. adamına göre muamele.
    karlı müşteri olmayanlara iade etmiyor olabilirler artık yine de arayıp istemek lazım
  • Ben kapatın falan demedim, iadesini istiyorum dedim. 86 tl iade oldu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aramistim 50 tl bonus dediler yok dedim iade edin kart ücretini sonra efendim olmaz dediler kapatın dedim sistem 2. öneri sundu dedi 12 ay kapatmazsam iade edilecek dendi kabul ettim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kestikleri kart aidatı için kararlı şekilde kapatın dedim. Hatta 1 yıl kartta kalma sözü veriyim kestiğiniz ücreti iade edin dedim. Kabul etmediler ve kartımı kapattılar.Bende derhal THH ye başvurdum. Sonucunu bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanı kabul etmeyip kapatın deyince tümünü iade etmişlerdi bana.
  • aidat kesilmeden kapatmak istiyorum denildiğinde ne yapıyor garanti acaba

    deneyen oldu mu ?
  • Bana önce 40 TL puan teklif ettiler. Daha sonra 50 TL oldu. Şimdi kartı kapattıracağım. Geçen seneki taahhütümden dolayı Ocak ayına kadar kapattıramıyorum. Sonrasında ilk iş kapattıracağım hatta erken kapatıp 40 TL puanı da ödeyebilirim.
  • Yıl olmuş 2015 hâlâ kredi/banka kartına aidat/hesap işletim ücreti ödeyen mi var.
  • GARANTİ banada 63 TL Hesap İşletim ücreti kitlemiş
    Halbuki Müş.Hizmetlerine gittim"NETHesap açın kesilmez" dediler açtım ona rağmen kestiler. Kapatacağım artık GARANTİ Hesabımı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.