Şimdi Ara

gaming gen tr güvenli mi? pc hocası sistem alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar gaming gen tr sitesinden pc hocası'nın hazır sistemini almayı düşünüyorum. sistem iyi uygun fiyata sadece daha önce alışveriş yapmadığım bir site. başıma bir şey gelir mi güvenilir mi daha önce alışveriş yapan bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. sitenin insta sayfasını elraenn takip ediyor ve sistemde PC Hocası'nın o yüzden içim bi tık rahat ama hayatımda bu kadar parayla internetten alışveriş yapmadım bozuk falan çıkma ihtimali beni çok korkutuyor. [ sitede üyeliğim yeni bu nedenle konu seçmekte biraz zorlandım yanlış bir şey seçtiysem affola ]   




  • 1-1.5 sene önce ekran kartı almıstım 1 gun sonra elime ulaştı.

    bu arada elınızı cabuk tutunuz 1 ay sonra dolar ne hale gelir belirsiz. bence. ytd.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 19 Haziran 2022; 1:47:18 >
  • Ben geçen intel sistemini aldım; Ankara'dayım, 1 günde geldi.


    Sistem montajlı ve test edilmiş olarak geliyor (ekran kartı monteli değil). O yüzden parçalar daha önceden başka bilgisayarda kullanıldı mı bilmek zor, her ürünün kendi kutusunu da gönderiyorlar.


    Ben kasa, montaj, psu pinleri vs. çok anlamadığım için problem etmedim. Sadece ekran kartının kutusunu açan kartonun alt tarafı kırışmıştı, onun dışında diğerleri sıfır ve sağlam kutulara benziyordu. Ekran kartı (RTX 2060) ve kasaya monte edilen metali de düzgündü, o yüzden sıfırdır diye içime sindi. Bu pc hocasının sanırım 6. hazırladığı sistem. Zannetmiyorum bir problem çıkacağını. Olmadı iade.

  • comprehensive user guide kullanıcısına yanıt

    Dostum intel sistemi tükendi ama sence amd ryzen 5 4500 sistemi problem çıkarır mı çok gömüyorlar işlemciyi ama emin olamadım f/p sonuçta




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi need.e -- 20 Haziran 2022; 4:14:58 >
  • need.e kullanıcısına yanıt

    Şu kadar biliyorum, AMD nin bu işlemcisi daha önce çıkardığı işlemciler ayarında, yani daha güçlü değil. O yüzden gömüyorlar. Yoksa işlemci problemli olduğundan değil. Ben de forumda sormuştum, fiyat mevcut sistemler arasında gene iyi dediler. AMD alacaktım ama intel açıldı o şekilde alabildim. Butcene göre başka sistem toplayabilirsin. Burada çok iyi bilen arkadaşlar var yardımcı olurlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik cihazlar sonuçta bozuk olma ihtimali tabii ki olur, ama ilgilenmeyeceklerini sanmıyorum. Ben genelde pazar yerlerini kullanıyorum alışveriş yapacağım zaman, ama gaming sitesi için olumlu yorumda çok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.