Şimdi Ara

Gamepower Warlock Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
10.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gamepower warlock klavyeler şuan indirimde, almayı düşünüyorum red switch olanı mı blue switch olanı mı almalıyım? Her türlü oyunu oynuyorum, mavi olanın sesi daha çok hoşuma gitti fakat tepkime süresi daha fazla fps türü oyunlarda sıkıntı çıkarır diyorlar..



  • Tepkime süreleri aynı. Mslerin hayatında bu kadar önemli olduğunu düşünüyorsan bence saçmalıyorsun. Gamepower Warlock kullanıyoru incelemek için. Çok hoşuma gitmese 130TL'ye inmiş durumda ve bu fiyatlarda denenmeyi hak ediyor. Kalite bekleme ucuz ürün ;) Red switch tercihimdir.
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Sizce apex 100 mü, warlock red switch mi, yada 130 liraya kadar önerebileceğiniz klavye var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTKE -- 22 Nisan 2018; 15:53:10 >
  • gamepower warlocktan yazıyorum şuan blue switch kullanıyorum insanların piyasaya yeni yeni bişeylerin çıkmasına karşı olup sabitleşmiş markaları onermelerine çok takılma mekanik klavyelerde switch mantığı aynıdır en azından 100-300 tl arası aynıdır sadece tasarım ve ergonomik açıdan farkı oluyor diğer markaların kullanım ömrü kişinin kullanımına ait olduğu gibi switchlerinde sabit bir tıklanma ömrü vardır bu iyi markalardada kötü markalardada aynıdır.Yaklaşık 3 4 ayı geçti kullanmaya başlayalı ben hissiyatında bir kalitesizlik görmedim gayet o fiyata fazlasıyla iş çıkaran bi klavye en sevdigim özellik ise yanında bilek destekleyicisi olması ışıklandırma modları çok olmasada rainbow tasarımı gayet yeterli ışık parlama seviyeside tavsiyem güvenli bir yerden alabilirsin pişman olmazsın.
  • Apex 100 kullanmadım açıkçası ama 109TL'ye inmesi güzel bir alternatif oluşturuyor. Kısa bir süredir Warlock kullanıyorum ve incelemesini yaptıktan sonra kullanmayı düşünmüyorum ama bunun nedeni hem elimde daha iyisinin olması hemde basım hissinin beni hep tatmin etmemesi. Uygun fiyatlara tercih edilebilir beklentiyi düşük tutmak şartıyla.
  • Son olarakta Mekanik klavyeden hiç bir zaman şaşma , mekanik hislilerin ömrü 10 milyon veya 20 milyon tıklanmayı hiç bir zaman geçmez mekanikte cherry mx lerin ömrü 50 milyon tıklanma garantilidir karşılaştırdıgın klavye steelseries olması onu kaliteli yapmaz ki zaten artık çok geride kalmış bir klavye günümüz klavyelerine göre ve gamepower mekanik klavyede %100 antighosting sistemi bulunduruyor o fiyata o kaliteyi başka bir markada yakalayamazsın.
  • Güldüm. Şimdiye kadar kullandığın tek ürün yüksek ihtimal bile değil kesinlikle Gamepower Warlock :) Cherry MX'in 104 adet tuşu zaten TL olarak 160TL, sence bu klavyede Cherry mi var? Garantisi falanda yok ortalama basım ömrüdür o belirtilen sayı. Ürünün garantisi bitince o sandığın garanti kalmayacak. Steelseries Apex 100 tabii ki de bir mekanik klavye değil ki dediğin gibi 4 5 yıllık bir ürün. Teknolojik olarak geride kaldığı doğru ve fiyatı da o yüzden makul seviyelerde markanın diğer ürünlerine nazaran. Kalitesiz Çin üretimi ürünler hiçbir zaman kendini kanıtlamış markaların ürünleri kadar ne kaliteli olacak nede satış sonrası düzgün garanti verebilecek. Bunu hiçbir zaman aklından çıkartma. Yaşın daha ufak anladığım kadarıyla ki kendimi çok büyük görmüyorum ama 17 18 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve bu bir deneyim işidir.




  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Birincisi 26 yaşındayım bana yıllardan beri şudur budur kullandım gibi şeyler demene gerek yok ben senelerce bilgi işlem çalışanı olarak hizmet vermiş biriyim elime bir sürü ürün geçip gitti çoğunuda inceledim kullandım tamir konusunda içini açıp baktıgım çok şeyler var , ve bilgisayarla olan uğraşlarım ilkokuldan liseye liseden universiteye universiteden iş hayatıma kadar yakından ilgilendiğim birşeydi,çoğu kişinin a bu çok pahalı diyip 8000 - 20000 tl arası bilgisayar iletişimindeki çoğu parçaları sipariş edip kendi elimle bakmışlıgım vardır, ikinci olarak warlock gerçek bir mekanik klavyedir burda savundugum şey gamepower markası değil senin gibi mükemmel üretilmiş bir cep telefonu varken ben iphone kullanırım çünkü marka kalite düşünce tarzıyla insanlara bişey aldırmamak gerektiğini savunuyorum son olarakta senin o senin gerçek kalite ürünler dediğin klavyeler ha gamepower ha bilmem ne gerçekten kaliteli üretilen klavyeleri 800 tl den aşşağı bulamazsın ve daha fazlada artıyo bunuda böyle bildireyim , İnsanlara ben bunu f/p olarak kaliteli iş çıkaran bir ürün diye öneriyorum insanların bütçesi belli bir marka tanınmış veya bişiler ortaya koydu diye o firmanın kötü bir üretimi olmaz diye birşey yok , He birşey daha her firma kendine özel parça üretmiyo bide dünyanın en iyi teknolojik parçalarının bile nerden çıktıgını iyi araştırın İyi akşamlar




  • Sektörde olan birine söylediklerinizde ultra ironik. Bende şuan Warlock kullanıyorum bildiğiniz üzere. Şunu da yıllardır anlamadım zaten; uzun olması fiyat / performans ürünü yapmam bir ürünü. Her şey Çin'de üretiliyor olayına girecek gibi bir halin var ama o topa girmeni tavsiye etmem ki sizden o konuda da daha çok söyleyecek kelamım olduğuna eminim. Telefon olarak da Xiaomi Mi 5 kullanıyorum bilmem bişeyleri anlatmakta yardımcı olur mu size?

    Son olarak, Warlock gerçek mekanik ve 160TL diye Cooler Master MasterKeys Lite L'den daha iyi bir klavye olmuş olmuyor. İki ürünü de kullandığım bilginiz olsun.
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Her kelama cevap verecek kadar tecrübe edindim bu sektörde bu konuda bir şüphem yok artık, Tüm hayatım bu sektörde geçti oyun sektöründede bulundum ve ilgili tüm parçalara uzanıp kullanıp tecrübe edinmeye çalıştım Yani güncel olarak oyunları oynayan birisiyim daha oyun motorları ilk denemelerindeyken oyun oynamaya başladım ve bu böyle böyle gitti iş hayatımda insanların kolay kolay ulaşamayacağı klavyeler bilgisayar parçaları geçti kullandım onların verdiği hissi ne 100 tl ne 500 tl de bulabilirsiniz,konu kullanılan klavyelere gelecekse size sayamayacagım kadar "kaliteli ürünler adlı firmaların" klavyelerini kullanıp çöpe atmışlıgım vardır" Devir teknoloji devri bütçeler belli o fiyat aralıklarında hiç bi markadan süper hissiyatlar ve süper kaliteler beklemeyin. Ayrıca kullandıgım klavyeleri ben satın almıyordum bizzat firmalar şirkete gönderiyorlardı bunuda bildireyim :) Son olarak iki klavye arasında yıl farkı ve amaç farkları var cooler masterın şuan gerçekten kaliteli ürettiği klavyelerin nasıl bir fiyatlarda döndüğüne iyi bakmak lazım ,örnek olarak storm mech klavyesini gösterebilirim




  • Neye inanmak istiyorsan ona inan. Benim için bahsettiğin konular hakkında hiçbir bilgiye sahip olmayan ama biliyormuş gibi konuşandan başka biri değilsiniz, kusura bakmayın. Warlock ve Cherry MX ilişkisi kurmanızda bunu kanıtlar nitelikte zaten. Sektörünüzde başarılar dilerim size.
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Hayat böyle herkes inanmak istediğine inanır zaten :) Ne tesadüfki sizde benim gözümde bu konu hakkında hiç birşey bilmiyorsunuz bunada fikir ayrılığı deniyor.Motospeed cherry mx kullanıp warlock nasıl kullanamıyor onuda anlamadımda neyse , aa doğru unuttum çin malıydı :) neyse iyi akşamlar.
  • Motospeed'de Cherry MX kullanmıyor ;) Biraz araştır en azından :) Dediğin gibi herkes inanmak istediğine inanır ama sizin profil dediğime baya uygun :) Neyse laf dalaşına girmeye daha fazla niyetim yok, iyi forumlar size.
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    ben orda ince bir gönderme yaptım motospeed yorumunuzla ilgili fakat anlaşılmadı sanırım :) cherry mx ve "OUTEMU " switchleri bana öğretmemeye kalkmanı tercih ederim :) iyi forumlar
  • Aynen çok ince oldu o yüzden anlaşılmadı. Gerekmediği sürece ince espri yapmayın :) Israr ediyorum bana farklarını biraz anlatın çok biliyorsunuz madem. Motospeed ürünlerini de benzer kalitede ki James Donkey ürünlerini de kullandım, merak etmeyin Warlock'dan çok daha iyilerdi. Herşey switch olsaydı tüm ürünler aynı fiyatlarda olurdu biraz zekayla bunu anlayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mttzn -- 24 Nisan 2018; 23:54:4 >
  • Alınmaz. Aldım 10 dk kullanmam yetti iade ettim. Tepki süresi hiç iyi değil blue switch aldım hissi fena gelmedi ama sesini beğenmedim. Evet tepki süresi fps türü oyunlarda sıkıntı çıkarıyor Cs go da mesela shoulder peek yapılmıyor,sola basıyosun hemen sola gitmiyor bi yarım saniyede falan anca gidiyor. Blue switch fps türü oyunlara uygun değil deniliyor ama onunla ilgili olduğunu sanmıyorum tepki süresi iyi değil,onu almak yerine g103 almak bile daha mantıklı
  • Şu an da gamepower warlock tan yazıyorum oldukça rahat ve kullanışlı tek sıkıntısı tuşlara basınca demir çınlama sesi geliyor. Bence red switch al. blue switc çok rahatsız edici bir ses veriyo hem fps türü oyunlar oynuyorsan red switch al. ama tabiki o kendi fikrin ama ürün bu fiyata bulabilecein en iyi ürün. yalnız rgb deil rbw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mttzn

    Neye inanmak istiyorsan ona inan. Benim için bahsettiğin konular hakkında hiçbir bilgiye sahip olmayan ama biliyormuş gibi konuşandan başka biri değilsiniz, kusura bakmayın. Warlock ve Cherry MX ilişkisi kurmanızda bunu kanıtlar nitelikte zaten. Sektörünüzde başarılar dilerim size.

    cok fazla tın tın etmissin bo$ teneke gibi bütün sayfa tıngırdamıssın..  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 15 Mayıs 2021; 12:45:45 >
  • Tıngırdama 3 sene gecikmeli mi geliyor sana @Fortune 4 ? Herkes konuyla ne çok bilgi sahibiymiş maşallah ya.. bu kadar bilgililer toplanmış maden biraz üretim bandına katkı verin ya.. dolusunu senden bekliyorum senin ses nasıl çıkacak bakalım.. tahmini olarak patlak egzoz borusu gibi olacak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.