Şimdi Ara

Gamepower Warcry Ses ve Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, yeni bir sistem kurdum ve Gamepower Warcry kasa tercih ettim. Kasayla gelen 6 fan içeri hava alıyor kasanın yukarısına da sıvı soğutucu ile destek yaptım o da dışarı üflüyor ancak kasada ses ve camların kasanın yanının ısınması sorunları yaşıyorum. Ev sıcak değil tam tersine soğuk bir ev ve sıcaklık değerlerini ölçtüğümde normal değerler arasında çıkıyor online oyunlarda vs 55 üzeri görmedim ancak camlara ya da kasanın diğer metal kısmına dokunduğumda bariz bir sıcaklık hissediyorum. Anakart MSI MAG H670 TOMAHAWK WIFI DDR4, ekran kartı pny geforce rtx 3060 12gb xlr8, soğutucu msi mag core liquid 360r. Sesin soğutucudan çıktığına neredeyse eminim çünkü fanları durdurduğumda da ses devam ediyor çalışırken ve cam kısmın ekran kartının önündeki yeri daha çok ısınıyor. Kasayı daha önce kullanan olduysa fanları ve soğutucuyu nasıl ayarladığını anlatabilir mi? 6 fan dışarı üfleyecek 3 fan içeri hava alacak şekilde mi ayarlamalıyım? Bir de sıvı soğutucunun kablosu ekran kartına değiyor ilerleyen zamanlarda problem olur mu yani boruyu diğer tarafa doğru mu takmalıyım? Resimleri ve videoyu aşağıya ekliyorum şimdiden teşekkür ederim yol gösterebilirseniz çok sevinirim, pc nin benchmark sonucunu da ekliyorum.


    Gamepower Warcry Ses ve Isınma Sorunu


    Gamepower Warcry Ses ve Isınma Sorunu


    Gamepower Warcry Ses ve Isınma Sorunu


    Gamepower Warcry Ses ve Isınma Sorunu





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sitemdepro -- 25 Haziran 2022; 4:56:43 >







  • İçeriye soğuk hava girmiyor ki güzel kardeşim. Alttakiler şuan içerden dışarıya hava akımı sağlıyor dışardan içeri olacak şekilde ayarla yandakilerle beraber.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt

    Hocam alttaki ve yandakiler dışarıdan içeriye üflüyor soğuk hava üstteki sıvı soğutma içeriden dışarı üflüyor sıcak havayı şu anda sizin dediğiniz gibi zaten sistem ama birkaç yerde ''alttaki fanlar dışarıdan içeriye soğuk hava alsın yandaki fanlar ve üstteki soğutucu içeriden dışarıya sıcak havayı versin'' şeklinde yapmışlar bu ses ve sıcaklık sorununu çözer mi sizce?

  • sitemdepro S kullanıcısına yanıt
    burdan bakinca fanlar içerden dışarıya üflüyor duruyor. Birini sök eline al bak üfleme yönüne . Sıcak hava yükseldiği için egzos fanlar yukarda durması lazım sıvı soğutma doğru digerler yanlış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gamepower Warcry Ses ve Isınma Sorunu
    Bu benim eski sistem alttaki fana bak yönü o şekilde olacak yandakilerle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk gördügümde de begenmedigim kasalardan biri bu, akvaryum mu kasa mi belli degil. Fanlarin yönü yanlis. Alttakilerin veya yandakilerin yahut her ikisinin yönlerini degistirip tek tek deneyip, sicakliklarini ayri ayri not edip, kendinde tecrübe edebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bütün fanların içerdeki havayı dışarı üflüyor gibi duruyor yönüne bakarsak dışardan fanların dibinde çakmak yaktığında göreceksin bide msı sıvı soğutmalarında pompa sorunu vardı onuda araştır bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt tarafta ki fanları içeriye üfleyecek şekilde takın.

  • Bu kasa çevremdeki kişilerinde forumlardan arkadaşlarımızında sorduğu bir kasa. Görsel olarak cam yapıda olduğu için beğenilebilir. Ama bu tarz ön tarafı kapalı kasalarda


    Yani havayı önden dışardan alan mesh yapıdaki kasalar kadar iyi bir hava akışı olmaz. Evet alttaki fanlar yukarı üst parçalara doğru hava üflemeli , Alttakiler dışarı üflemeye


    Çalışıyorsa havayı, bir işe yaramaz sadece görsellik olur. Üstteki fanlar yani sıvı soğutmanın fanları içerden dışarı doğru vermeli, egzoz fan gibi. Yukarı sıvı soğutma deilde normal fan da


    Takılsa yine dışarı hava atacak şekilde olmalı yönü. Kasada arka bölümde de egzoz fan olmadığı için, içerde oluşan sıcak havanın dışarı tahliyesi zorlaşıyor. Onun için sıcaklık değerleri yükseklerde gezer.


    Bu kasayı kendim yakından görüp kullanmadım , yanlış anlamayın pek kullanmam da ısı sorunları oluşabileceğinden, eğer arka bölüme fan takılabiliyorsa (egzoz tarafı) oraya da dışarı hava atacak şekilde fan ekleyin mutlaka. Tüm fan yönleri doğru ayarlanırsa belki biraz veya makul seviyede ısılar düşer.





  • Gamepower Warcry Ses ve Isınma Sorunu


    Sistemi bu şekilde düzeltmen gerekiyor. Alt fanlar dışarı hava üflüyorlar içeriye değil.

    Sıvı soğutmanın yönünü değiştirmen lazım. Borular ve soğutma için bu şekilde daha mantıklı.


    Kolay gelsin.

  • Kusura bakmayında akvaryum gibi kasa görsel dışında pek bi esprisi yok malesef, fanları istediğin kadar değiştir (alttaki fanları ters bağlamışsınız) istersen tek tek fanlarla hava akışı sağlamaya çalış yine pek bşy olmaz oynatacağı max 3 5 derece fazlada oynamaz, şuan ki konumlarına göre yani sadece alttan aldığı havayla (oda toplasan 2 cmlik bi mesafe var) kasanın içindeki parçaların soğumasını beklemeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt

    Kasadaki fanlar performans fanı değilki görsel ve şekilden ibaret , kaliteli fan kasa parasında böyle düşünmek lazım. Bende de vardı bir ara güzel kasa altan hava almak için fanları içeri üfletmek yetmiyor kasayı da yukarı kaldırmak lazım ayakları alçak

  • Doğru fan ve doğru kombinasyonlarla ısı sorunu yaşanmadan kullanılabilecek bir kasa bence.
    Forumda her zamanki gibi bu tip bir kasa kullanmayan insanların yaptığı yorumların yanlış yönlendirmesine kapılmamak lazım.
    Ben Lian Li PC-011 Dynamic kullanıyorum görseldekinden farklı olarak CPU soğutucu yeniledim 360’lık mevcut şu an.
    RGB takıntısı yoksa kullanılabilecek en iyi fanlardandır Akasa Viper fanlar. Fiyatları da çok uygun. Ben uzun zamandır kullanırım birkaç kasa değiştirdim aynı fanlarla devam ediyorum.

    Gamepower Warcry Ses ve Isınma Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 30 Haziran 2022; 22:35:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt

    Kasayi kullanmadim, nasil bir yanlis yönlendirme yapmisim sorabilir miyim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Onu diyorum hocam görsel dışında bi esprisi yok kasanın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende warcry kasa ve skadi 360 sıvı soğutma aldım fanları kontrolcüye takıyorum. Hız ayarını yapamaya çalıştığımda 3 fan duruyor nedendir sizde de aynı mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapras41 Y kullanıcısına yanıt

    tamam ama hangi işlemci şimdi gidip zaten ısınmayan işlemciniz varsa değerlerin bir önemi yok

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.