Şimdi Ara

Corsair iCUE 4000X +750W Bronze Full Moduler PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasa hazır sistemle beraber gelmiştir 24/05/2021 Tarihinde itopyadan alınmıştr kutu fatura herşey vardır.

    750w moduler güç kaynağı ile beraber fiyatıdır.

    Fiyat olarak 1500TL Kargo dahildir.

    Corsair iCUE 4000X +750W Bronze Full Moduler PSU Corsair iCUE 4000X +750W Bronze Full Moduler PSU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 23 Ağustos 2021; 2:4:56 >







  • Kasayı 07/2020 de aldım diyorsunuz. yani benim overtake kasayı aldığım dönem 972 tl ye. o dönem bu kasa 879 lira idi. bu nası bir 2. el mantığıdır ?.


    ve kasanın şu anki fiyatı bile yazdığınız fiyattan daha ucuz zaten.

    Corsair iCUE 4000X +750W Bronze Full Moduler PSU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORooT -- 5 Temmuz 2021; 22:15:13 >
  • ORooT kullanıcısına yanıt

    okumadan sadece fiyatı görüp mesaj yazdığınız ne kadarda belli zaten bizim insanımızında bu eksikliği var okumamak.. o tarihte aldığım fiyat ne sizi nede başkasını ilgilendirir,geçen yıl 90bin liraya aldığım arabayıda şuan 90 bin liradanmı vermem gerekiyor o zaman ? uyanın Türkiyede yaşıyorsunuz yurtdışında değil..paranız,paramız değersiz..6 fanlı olan 1100TLden bulabiliyorsunuz evet haklısınız ama birşeyi atlıyorsunuz başlıkta ve konunun içindede yazdığı gibi bu kasa aynı 3 fan ekleyip 9 fan yaptım ve fiyatımı ona göre ekleme yaptım ve sonuç olarak 1200TLden vermeyeceğim zaten 1000TLden vereceğim ve her sattığım üründe indirim payım olduğu için fiyatlarım bu şekilde gidip 50tl indirim yapmıyorum direk 100-200-300 indiriyorum,indirim uygulayacağım alacak olan kişiye,sizin gibi ölücüler ve sırf laf olsun diye baltalamak için yazanlara normalde minnet edip cevap bile vermem şikayet eder geçerim zaten yorumunuzda silinir ama bu akşam sizin için 5 dkmı ayırıp bu yorumu yazacağım teşekkür ederim 5dkmı harcattığınız için.





  • dostum merhaba iyi satışlar iyi günler warcry son ne olur ve istanbuldamısınız?

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    okumadan mesaj atılacak bir ilanın zaten yok. sen kendi benliğinde nasıl bir ilan açtığını sanıyorsun bilmiyorum ama zaten yazdığın 3 satır cümle. bence sen bu eksikliğini düzeltmelisin, kafanda kurguladığın her ne destansı pragrafsa maalesef ilanın 3 satır toplasan 20 kelimeden oluşuyor.


    şu ikinci el anlayışınıza türk milleti olarak zaten ben hayranım. hemen araba kategörisiyle kıyaslama yarışınıza da hayranım. elinizden gelse uçak fiyatlarıyla kıyaslayacaksınız. fan ekledim diyorsunuz gamepower adlı ÇİN malı bir markadan bahsediyosunuz. xigmatek markasının (çin malı üretimi olsada bir kalitede üretldiğini hepimiz biliriz b. atma yoluna gitme) galaxy 2 adlı fan box seti (3lü) 2. elini ortalama 150-200 lira bandında şu an alabilmek mümkün, kutu içeriğini saymama gerek yok diye düşnüyorum. sizin gibi fırsatçı tipler dolar biraz yükseldiğinde fırsatçılık modunu aktive edip 800 900 liraya aldığı malı tabiri caizse ağzına bal çalar gibi 100 liralık 3 tane fan ekleyince 1500 1300 bandında satabileceğine, bir tek kendisinin akıllı olup geri kalan insanların gerizekalı olduğunu düşünen sivri tipler, karşısına normal düşünen biri çıktığında hemen hemen takındığı tavır sizinki gibidir.


    yani demem o ki sizin anlayacağınız dilden alemin akıllısı siz değilsiniz. Bence türk toplumundaki sizler bunu öğrenseniz herşey çok güzel olacak. size ben o mesajı yazdığımda 2 adet 2. el overtake !!!!!! 9FANLI !!!!! kasayı birini 700 den birini 850 den almış bulunmaktayım.


    Ve şunu eklemek isterim, araç piyasasıyla kişisel tüketim ürünlerini aynı kategoriye koyan mantık bence önce kendini kafa yapısını sorgulaması lazım. sizin kafanızla gidecek olursak bir örnek vereyim 8mb edo rami ürünün piyasaya çıktığı döneme göre şu an piyasa çok yüksek diyerek 10 milyona falan satmam lazım ozaman. Komik olmayın..





  • ORooT kullanıcısına yanıt

    satıldı hocam uzatmaya gerek yok alıcı olan gördüğünüz gibi alıp geçiyor almayanda köstek oluyor iyi günler.

  • :D komik çocuk.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.