Şimdi Ara

GameGaraj güvenilir mi ? Pollux APU Pro alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamünaleyküm arkadaşlar , hayırlı günler ^^


    Sizce Pollux APU Pro alınır mı? GameGaraj güvenilir mi, nasıl güvenebilirim? Sistemlerden anlamıyorum ve az para da değil monitörle 6bin lirayı geçiyor.


    Bilgisayarlardan ve özelliklerinden, sistem nasıl toplanır hiç bilmiyorum. Daha önce masaüstü bilgisayar kullanmadım, internetten hiç sipariş vermedim, bu yüzden kime nasıl güvenebileceğim, ne yapacağımı bilmiyorum. Parçaları tek tek topluyor herkes fakat ben bunu yapabileceğimi düşünmüyorum, hazır bir sistem almak istiyorum fakat nereden, nasıl alabilirim? Güvenli olur mu bilmiyorum, geleceğe yönelik uzun seneler kullanabileceğim uygun fiyatlı en fazla 5K TL fiyatlı bir sistem önerebilir misiniz? LoL Valorant iyi FPS değerlerinde oynatsın, gün içerisinde saatlerce açık kalsın yeterli. İnternetten kendimce araştırıyorum, bu konular hakkında bilgi sahibi olmadığım için hangisi fiyat performans olarak daha iyi, hangisi geleceğe yönelik ve beni uzun yıllar götürebilir bilmiyorum.


    Ayrıca Teknobiyotik olsun, GameGaraj olsun diğer siteler, mağazalar olsun hazır sistem satan yerler de var, birkaç zamandır YouTube ve internetten araştırıyorum lakin kime nasıl güvenebilirim ki 

     Masaüstü hiç kullanmadım, internetten de hiç sipariş vermedim. Maddi durumum kötü olduğu için PC alamadım hiç, bu dönemde ise almak neredeyse imkansız fakat alabilirsem şu an 12 ay Bankkart taksidi ile alabilirim sadece. Canı gönülden sizden rica ediyorum, lütfen karşınızdaki insanı üzmeyin ve kandırmayın. Zor şartlar altında, uzun seneler kullanabileceğim, beni yarı yolda bırakmayacak güzel bir hazır sistem ya da laptop almak istiyorum. Hangi mağazadan, hangi siteden, kime güvenerek almalıyım, ne yapmalıyım söyler misiniz lütfen? Teşekkür ederim anlayışınız için.




  • Selamlar bende buradan sistem almayı düşünüyorum daha önce herhangi bir alışverişim olmadı ancak şikayet var ve forumlardan araştırırsanız müşteri hizmetleri falan gayet ilgili duruyor ve gördüğüm kadarıylada herhangi bir problem olursada geri iade sürecinde sıkıntı falan çıkartmıyorlar.

    Tabi daha önce alışveriş yapmış bi arkadaş merakımızı giderirse daha makbul olur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.