Şimdi Ara

GameEkstra.com kanunlara karşı çıkıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    13.11.2019 tarihinde Asus rog wireless mouse satın aldım. Fakat kargo ile bana gelen " Gladius 2 " gönderildi. Hemen telefon açtım yanlış olduğunu belirttim fakat, ellerinde wireles mouse kalmadığını ve kasım sonu geleceğini söylediler. Bende ürünü iade etmek istediğimi söyledim. Tamam dediler ürünün faturası ile gönderin iadesini alalım dediler.

    Ben ürünü hiç açmadım ve kullanmadım, ertesi gün kargoya verdim. Ürünün iade durumunu sorduğumda, ürünü koruma bandı açılmamış fakat kutuda bazı deformeler var, bu ürünü yeniden satamayız diyip iade almıyorlar.

    Herşeyi geçtim ben ürünü 3. gün iade için geri göndermişim, mesafeli satışlarda ürünü açıp kullansam dahi 14 gün iade hakkım var ama adamlar ne kanun dinliyorlar ne de müşteri memnuniyeti. Umurlarında değil.

    Sonuç olarak hakem heyetine başvurdum onlarda beni haklı buldu ve gerekli işlemleri başlattılar. Sonuçta kazanırsın ama belki 1-2 ay geçer dediler.
    www.gameEkstra.com bu siteden alışveriş yapmayın arkadaşlar adamlar hem yanlış ürün gönderiyor hem de kanun vs tanımıyorlar.



  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 14:4:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

    .
    alırken de gönderirken de kargo paketinde hiç bir şey yoktu. Hatta kendi kargo poşeti üzerine bir poşet daha koyup gönderdim. Zaten kendileri de diyor ki telefon da kutu da koruma bandı açılmamış. Bunun üzerine de hala kutu da deforme diyip iade almamak için yalan söylüyorlar. Kesinlikle inanmıyorum kutu da hasar olabileceğine.
  • Urzais100 kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 14:5:3 >
  • iyi de ben ürünü açmamışım kutuda deforme olası beni ne ilgilendirir. Kanun var diyorum mesafeli satışlarda müşteri ürünü kullansa dahi ki kullanmadım , iade alınması zorunluluğu var, kaldı ki video kime ispat edeceğim. ?

    hakem heyeti video vs kabul etmiyor zaten, sadece fatura, kredi kart ekstresinde firmanın çektiği tutar vs..
  • Urzais100 kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 14:5:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.