Şimdi Ara

Gamecom 777 (Tavsitelerinizi bekliyorum.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi Gamecom 777 adlı kulaklığı almayı düşünüyorum ama aklımda 1-2 soru var onları öğrenmek istiyorum.

    1-Bu ürün verdiğim paraya değer mi?Yada aynı paraya alabileceğim daha kaliteli başka bir kulakluk var mı?
    2-Ürünü hem bilgisayarda hem Xbox 360 konsolumda kullanmak istiyorum.Tam emin değilim ama kulaklığın kendi ses kartı var sanırım bilgisayarda 5.1 7.1 her neyse sesi alıcağımı düşünüyorum fakat konsolda işler biraz farklı.Malum Xbox'ın üzerinde 3.5mm giriş yok bende bu yüzden eski kulaklığımı televizyona bağlayıp sesi ordan alıyordum.Şimdi bu kulaklığı aldığımda 7.1 kalitesinde ses alabilirmiyim?
    3-Kulaklığı Xbox'a bağlayabileceğim bir aparat varmı?
    4-Son olarak bu kulaklığı Xbox a bağlayabilirsem(3. sorudaki yöntemle) headset olarak kullanabilirmiyim?

    Ürünün linkini aşağıda veriyorum gerçi bir çoğunuz zaten biliyorsunuzdur nası bir kulaklık olduğunu.Şimdiden teşekkür ediyorum herkese.



  • 165 liraya hizlial.com'dan aldım bende , daha biraz önce elime ulaştı.Win7 64 bitte çalışmıyor deniyordu fakat bende sorun olmadı , sadece mik. ayarını yapamadım.Ancak kulaklığı 7+1 olarak görmedi sanırım.Para konusunda ise bence TR fiyatları için konuşursak max 150-160 liralık bir kulaklık.Daha üstü israflık olur.Bu fiyata yakın Roccat Kave var ama kaliteli ses kartın varsa , onboard kullanıyorsan ayrıca ses kartı alman gerekecek ki fiyatı 300-350 lere fırlıyor o zaman , G35 seviyesine çıkıyor.Creative sb arenaya baktım o da 200 lira civarı fakat orta bir yorum bulamadım.Biri yere göğe sığdıramamış biri itin şeyine sokmuş.Ancak genel kanı bandaj kısmından kulaklık kısmının çok çabuk bozularak kopması ve w7 de çok fazla driver sıkıntısı olması.200+ çıkmak istemiyorsan ve ses kartın yoksa bence alınabilecek en iyi ürünlerden.777'nin 3D ses vermesi başta ilginç geldi fakat şu an alıştım , open air olduğu içinde sinemada dinliyormuşsun gibi geliyor sesler.

    Xbox'umda denedim hem öndeki hem arkadaki USB kısmına bağladım , dolby ışığı yandı ancak çalışmadı.Oyun sesi değil de belki sadece chat voice tarzı kullanılıyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 22 Ekim 2011; 17:48:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

    165 liraya hizlial.com'dan aldım bende , daha biraz önce elime ulaştı.Win7 64 bitte çalışmıyor deniyordu fakat bende sorun olmadı , sadece mik. ayarını yapamadım.Ancak kulaklığı 7+1 olarak görmedi sanırım.Para konusunda ise bence TR fiyatları için konuşursak max 150-160 liralık bir kulaklık.Daha üstü israflık olur.Bu fiyata yakın Roccat Kave var ama kaliteli ses kartın varsa , onboard kullanıyorsan ayrıca ses kartı alman gerekecek ki fiyatı 300-350 lere fırlıyor o zaman , G35 seviyesine çıkıyor.Creative sb arenaya baktım o da 200 lira civarı fakat orta bir yorum bulamadım.Biri yere göğe sığdıramamış biri itin şeyine sokmuş.Ancak genel kanı bandaj kısmından kulaklık kısmının çok çabuk bozularak kopması ve w7 de çok fazla driver sıkıntısı olması.200+ çıkmak istemiyorsan ve ses kartın yoksa bence alınabilecek en iyi ürünlerden.777'nin 3D ses vermesi başta ilginç geldi fakat şu an alıştım , open air olduğu içinde sinemada dinliyormuşsun gibi geliyor sesler.

    Xbox'umda denedim hem öndeki hem arkadaki USB kısmına bağladım , dolby ışığı yandı ancak çalışmadı.Oyun sesi değil de belki sadece chat voice tarzı kullanılıyordur.

    Saol dostum yorum için bende biraz araştırdım ve büyük ihtimal biraz paraya kıyıp Sharkoon X-Tatic Digital V3 alıcam.
    Birde ben yukarıda söylediğim kulaklığı alıp Tv nin 3.5mm çıkışına taksam.Konsol oyunlarında 5.1 ses alabilirmiyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odesca -- 22 Ekim 2011; 20:13:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.