Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3288. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
66.592
Cevap
451
Favori
2.446.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32863287328832893290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dizinin finalini flash Tv çekse daha mı iyi olurdu bilmiyorum

    Ama genel puana 1 puan vermek haksızlık 8.sezonu ayrı oylayın arkadaşlar şu 2 senaristimsi amipler içine ettiler dizinin sonunun
  • Akıl alır gibi değil yahu. Yüzlerce milyon doların döndüğü bir projede nasıl böyle bir iş ortaya koydunuz? Hadi diyelim iki tane avanak böyle bir senaryo yazdı, bu işlerin hiç mi denetim mekanizması yok? Yetkili birileri çıkıp olaya nasıl müdahale etmedi? Demek ki biz bazı seyleri gözümüzde çok büyütüyoruz. Milyar dolarlık şirketin bile yaptığı amatörlüklere bak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Final sezonunun IMDb puanları

    https://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes
    GoT final bölümüne “1” verenlerden biri benim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merak ettiğim birşey var bu HBO çekilen bölüme yazılan senaryoya hiç mi bakmıyor bu 2 salağa güvenip güzelim diziyi b.k ettiriyor yazıklar olsun bu kadar kötü final bölümü izlediğim bir başka dizi yok



  • Bu final daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resurrectionn

    Son sezonunu böyle olamsıdna emeği geçen herkesin allah belasını versin. İnşallah bu sektörden bir daha ekmek yiyemezler.

    Bir başyapıt nasıl bu hale getirilir aklım almıyor.

    Piç jon snow da orjinal piçliğini tescil ettirdi. Dragon PİÇ'i diri diri yaksaydı içim bir nebze rahatlardı.
    asla bela okumam fakat mesajın özüne TAMAMEN CANLA, BAŞLA, KANLA KATILIYORUM.

    JON ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİ MEL UNUN TEKİDİR. Dizide karakter olsam onu elleriyle boğacak bir karakter olmak isterdim. Şerefsiz Şerefsiz Şerefsiz.

    Yemini bozan bir şerefsiz.
    Nöbetine ihanet eden bir şerefsiz.
    Kraliçesine ihanet eden bir şerefsiz. Cersei bile ondan bin kat şereflidir, sıfatını dahi görmek istemiyorum o yemin bozan hain şerefsizin.

    Keşke dragon yaksaydı, ah ah. Hala yüreğim yanıyor burada benim. Kendisi 10 yaşında çocuk astırmış bir şerefsiz. Hain, kral katili, şerefsizlik lordu bir zavallı. ah ah şurada ahmet çakar ın mosturoğlu na saldırdığı gibi jon a saldırmak istiyorum.https://www.youtube.com/watch?v=7X3vJ0SNOF4&t=803s

    avuçlarım terliyor şerefsiz jon yüzünden. 5237 sayılı yasa olmasa öyle şeyler konuşacağım ki siz bile acaba diyeceksiniz.

    ŞEREFSİZ ŞEREFSİZ ŞEREFSİZZ. YEMİN BOZAN, HAİN, VATAN HAİNİ, NÖBET HAİNİ, İHANETLER LORDU. HER ŞEYİN SEBEBİ SENSİN JON; KRALIN ŞEHRİNDEKİ KATLİAMDAN DA SEN SORUMLUSUN. BEN BÖYLE KONUŞUYORUM BELKİ DUYMUYOR FAKAT HİÇ DEĞİLSE HİDDETİMİ DİRİ TUTUYORUM.

    BÜTÜN SEZON BERBAT, BERBAT, BERBAT FAKAT HERKES BÜTÜN BERBATLIĞA RAĞMEN ŞEREFSİZLİK YAPMADI. JON KEŞKE DİRİLMESEYDİN, GEBERİP GİTSEYDİN, SENİ DİRİLTENLER DE ŞEREFSİZ. AH BİR ELİME GEÇİRSEM.

    İŞİ GÜCÜ İHANET İHANET İHANET, NEFRETTE BİR DUYGUDUR BEN JON SENDEN İĞRENİYORUM.

    NOT KARAKTER İÇİN DİYORUM BUNLARI KİT İÇİN DEĞİL, KENDİSİ SADECE OYUNCU ONU SEVİYORUM ELBETTE. ADAM SENARYODA KENDİSİNE VERİLEN GÖREVİ İFA ETTİ. BÜTÜN ELEŞTİRİM KURGUSAL KARAKTER OLAN JON SNOW PİÇİNEDİR KENDİSİ TARGARYEN VS DE DEĞİLDİR. SALT PİÇTİR.
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Aynen yaşayanlar bağışıklık sahibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wheatley

    o değilde dizideki kılıç seslerine hastayım, gerçi tüm sesler, ses efektleri mükemmel.
    ah ah. KILIÇ SESLERİNDEN ARTIK NEFRET EDİYORUM, ŞEREFSİZ JON UN SAPLADIĞI HANÇERİN SESİNİ NASIL UNUTABİLİRİM. HİÇBİR ŞEY ÇOK ÇOK UZUN SÜREDİR BU KADAR CANIMI ACITMAMIŞTI. ÖLÜLERİN (GERÇEK HAYATTA) ARKASINDAN DAHİ BU KADAR YOĞUN DUYGUYA KAPILMAMIŞTIM.

    2011 DE NASI OLDUDA BÖYLE BİR MESAJ YAZDIM BEN, YAZMAZ OLAYDIM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 21 Mayıs 2019; 2:37:42 >
  • KEŞKE DAENERYS TEKRAR HAYATA DÖNSE DİRİLSE, HEPSİNİN KAFASINI YILAN GİBİ EZSE. AH AH.
  • HELE BRAN ŞEREFSİZİ. ULAN ŞEREFSİZ MADEM HER ŞEYİ GÖRÜYORDUN DA NİYE ENGELLEMEDİN. HA BEKLEDİN BİR ŞEREFSİZ GİBİ DANY YIKSIN BEN DE TAHTA GEÇEYİM. WARGLASAYDIN YA DRAGON U EN KÖTÜ, TEK AMACIN BAŞINDAN BERİ TAHTTI. HALK UMRUNDA OLSAYDI ENGEL OLURDUN, BEKLEDİN KATLİAM GERÇEKLEŞSİN BEN DE TAHTA GEÇEYİM. İÇTEN PAZARLIKLI ZAVALLI.
  • bu ne oyunu
  • quote:

    Someone took her away from me, and seven kingdoms couldn't fill the hole she left behind


    Bu diziyi bu zamanlarıyla hatırlayacağım. Bu şekilde yazılmış senaryo ile, bu şekilde kaliteli oyunculuk ile.

    Aaahhhhh ahhhhh

  • Starklar ön planda olsada hiç adaletli bitmedi. Bir yarım John Snow da. Diğer yarım kardeşlerinden yardım görmeyen Bran'da kaldı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Drogon, Daenerys'in ona insanları ve şehirleri yaktırmadığı zamanlarda vaktini belli ki felsefeyle geçiriyor.


    Game of Thrones (2011 - 2019)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne desem boş..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar boş ,bu kadar baştan savma bir final olamaz.İzleyene kadar hala umudumu koruyordum.Yazık olmuş yazık.
  • Bu kadar berbat, iğrenç bir final olamaz. Tv den izlemeseydim ileri sara sara izlerdim. Malum sahneden sonra zaten heyecan falan kalmadı. Bran'e, Sansa'ya falan küfrederek bitirdim diziyi. Senaryo bir yana Kurgusu da iğrenç bir bölüm olmuş.
  • Saçmalamışlar resmen son bölümde. Hatta mokunu çıkartmışlar. 8 sezonun içine 1 bölümde nasıl sıçılır diye örnek lazım olursa ileride heralde hayatım boyunca bu dizi aklıma gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir yorum katılıyorum. Herkes gözünde o kadar büyüttü ki mükemmele yakın iş çıkacağı beklentisi oluştu.1 seneden fazla süren son sezon hazırlığına rağmen böyle bir iş ortaya konmasına akıl sır erdiremiyorum.

    Para var zaman var güzelim dizi 6 bölümde hiç edildi. Teknik ekip görüntüler prodüksiyon görsel efektler için bir şey demek haksızlık olur ancak 2 tane budala yazdıkları kezban senaryosu ile onbinlerce çalışanın onca emeğini mahvetti.

    Sinirimi üstümden hala atamadım. Danynin hık hııkk yapa yapa yabana bakarak sersem gibi ölmesi aklıma geldikçe ashabım bozuluyor. İMDB de son bölüme 2 puan verdim. Lanet olsun be
  • Bence çok abartıyorsunuz. İnsanlar hala NK'in ölümünü kabullenemediğinden gördüğü herşeyi eleştiriyor. Ben 1'den 6'ya eğlenerek izledim. Bende konu NK üzerinden gitsin isterdim. Taht savaşlarının boş iş olduğu, NK'in terör saçtığı bölümler görmek isterdim. Ama böyle tercih edildi diye de çok aşırı yerden yere vuruluyor. Dizi hypelanırken de abartılıyordu , gömülürken de abartılıyor. Beğenilmeme sebebide aşırı hype aşırı beklentilerdir bence. Ne gelse beğenilmeyecekti. Ben daha iyi bir sezon olabilirdi diyerek yinede bütün bölümlerini eğlenerek izledim ve bitti. Bu dizinin etkisiyle yakında The Witcher ve LOTR dizilerini göreceğiz, buna vesile oldu dizinin başarısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32863287328832893290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.