Şimdi Ara

Galaxy Tab S7 serisi tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Tab S7 serisi tanıtıldı



    İkinci çeyrekte tablet satışlarını önemli oranda arttıran Samsung bugün iki yeni model daha duyurdu. Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7 Plus amiral gemi seviyesinde iPad Pro ile yarışacak.



    Galaxy Tab S7 özellikleri ve fiyatı



    Yeni Galaxy Tab S7 serisinde Samsung geçen yılın çizgilerini çok fazla değiştirmedi. Nispeten ince 4 çerçeve ve alüminyum alaşımlı kasa tasarımı korunuyor. S-Pen ekran kalemi yine arka kısımdaki yuvasına yerleşiyor. Bu seri ABD’de satılan ilk 5G uyumlu tabletler olma özelliğine sahip.



    Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk çalınabilir piyano LEGO seti piyasada



    Galaxy Tab S7 tablet modelinde 11 inçlik 2560x1600 piksel çözünürlüğünde ekran yer alıyor. LCD teknolojisine yer verilen ekran 120Hz tazeleme hızı ile sevindiriyor. Snapdragon 865 Plus yonga setinden gücünü alan tablet modelinde 6GB/8GB RAM ve 128GB/256GB depolama kapasitesi yer alıyor.



    Dört tarafında AKG imzalı hoparlör olan tabletin arka kısmında 13MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera, ön kısmında da 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor. S-Pen ekran kalemi 9ms gecikme süresi ile oldukça hızlı. Pek çok uygulama daha hızlı çalışma için optimize edilmiş. 7040mAh kapasiteli bataryanın hızlı şarj ile desteklendiği model için fiyatlar şu şekilde:



    Galaxy Tab S7 6GB RAM + 128GB depolama – 5499TL



    Galaxy Tab S7 serisi tanıtıldı



    Galaxy Tab S7 Plus özellikleri ve fiyatı



    Galaxy Tab S7 Plus firmanın en iyi tablet modeli olma özelliğine sahip. 12.4 inçlik AMOLED ekranda 2800×1752 piksel çözünürlük sunan tablet modeli 120Hz tazeleme hızına ulaşıyor. 10000MAh kapasiteli batarya hızlı şarj özelliğine sahip. Bunun haricinde diğer özellikler aynı.



    Her iki modelin de klavye aksesuarı takıldığı anda devreye giren ve kablosuz olarak da ekranlara bağlanabilen DeX özelliği mevcut. Galaxy Tab S7 Plus 6GB RAM + 128GB depolama için 6999TL fiyat etiketi belirlenmiş.








  • Android tablet çöplüğünün en yenisi h.o.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özellikleri çok güzel ama artık o paralara kim nasıl tablet alsın? Ülkemin hali belli. Millet en idare eder ama iyi tableti alma gayretinde. O da 2500-3000 bandı bana göre.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    bu fiyat bandında ki tabletler genelde eğlence için değil iş alınıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • keşke aynı paraya apple yapsa

  • Ipad Pro alin daha kaliteli Lidar sensoru 7 yil guncelleme alacaksiniz 5 YIL major guncellemesi. Android te tablet arayuzlu ve kaliteli uygulamalar bulmak imkansiz cok azdir.

    Ekran keske QLED olsaydi 10 bit panel. Ama yok ...

    Fiyati da pahali kirpilmis RAM ve depolama birimi Turkiye de satiliyor...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Yine uyduruyorsun birşeyler. Cihaz canavar gibi olmuş, fiyatı da yanında klavyeli kılıf hediyesi ile birlikte yurtdışından bile düşük, 7000 TL. Aynı özelliklere sahip İpad Pro kalemle 10400 TL.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Ağustos 2020; 8:42:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    Ipad Pro un islemcisi cok guclu.. Denk modeli en dusuk Ipad modelidir... Ust seviye Ipad Pro lar Tab S7 yanasamaz.


    Yurtdisinda Samsung da 5G modeli var ve 8 GB RAM li .. Turkiye de malesef 6 GB RAM ile kirpilmisi satiyorlar :/ ...


    Bu halde ucuz mu diyorsun ?



    Apple in guncelleme ile ozellikler kazandirmasi ile net 5 yil mis gibi major guncelleme alacak ve yillik maliyeti Samsung u baya gececek ve ustelik halen de cok hizli ve akici bir tablet olacak Apple dan yana lakin Samsung cihazlari sorunlu .. Ekrani AMOLED olanlarda ekran yanigi garanti disi olarak ucretli yaptiriliyor :/ ... Ekran da banding black smearing, black crush, yesillenme de cabasi. En kotusu Pulse-Width Modulation (PWM) sorunu tum AMOLED/OLED lerde mevcuttur.


    Samsung yepyeni bir ekran teknoloji yerine ince ayarlarla eskimis OLED/AMOLED ekranlari bizlere kakaliyor...



    Ekrani Pentile yine :/ ...


    Icerik tuketim icin belki kalitesini 1 ay normal kullanimda koruyacaktir AMOLED ekranlarda ama sonrasi organik malzeme olan OLED/AMOLED lerde kullanima bagli omru piksellerin omru kisalacak renk kaliteleri dusecek en sonunda da belirgin haliyle ekran yaniklari kacinilmaz olacaktir...



    Diger ufak ebatli olanda da keske LTPS LCD kullanmis:/ Bu ekranin da omru kisadir :/ LTPS LCD ekran teknoloji cok eskidir :/ ...


    https://www.deccanchronicle.com/technology/in-other-news/240617/smartphone-display-confusion-solved-ltps-lcd-vs-ips-lcd-vs-amoled.html


    Sahsen QLED olarak adlandirilan 10 bit LCD panellerin tabletlerde kullanilmasini beklerdim. Keza Samsung notebook larinda QLED kullanima gecmistir.



    Iftira atmak icin "yine" kelimesi de eklendi :) ...


    Kaynak/ belge verdim ... Artik gercekler susturur. Gerisi hikaye vizilti filan ..



    Almanya icin fiyatina da paylasayim :)


    https://www.samsung.com/de/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-11-inch-mystic-black-128gb-wi-fi-sm-t870nzkaeub/buy//



    5G hatta LTE( 4G ) ayri ayr var... Wifi modeli de var ... Ama Turkiye'de sadece WIFI var. 4G modeli olsa bile telefon gibi kullanma ozellikleri TIPKI Tab S6 lardaki gibi gelmiyor olacak. Yazilimla dahi aktiflenemeyecektir. Tab S6 dahil oncekiler de dahil kullananlar ne demek istedigimi cok iyi biliyorlar ve isyandalar...





  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Almanya fiyatını güncel kur ile çarpınca çıkan rakamı görmüşsündür umarım. S7+ Wifi model 954 Euro. Yani 8250 TL. Adamlar burada 7000'e, bırak liste fiyatı olan 2300'ü, en az 1000 TL edecek klavyeli kılıfla ön sipariş alıyorlar. Telefonları kazık fiyatlara kilitliyorlar ama bunda uygun fiyatlandırma yapmışlar, haklarını yemeyelim.


    Tableti telefon olarak kullanma özelliği çoktan geldi haberin yok. Samsung telefonun varsa telefondaki arama ve mesajlar birebir tablete yansıyor, görüşme yapabiliyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Ağustos 2020; 16:2:29 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    Almanya'dan alman icin KDV iadesini de hesaplarsiniz . Bir mantik olacaksa tam olsun.


    Demek istedigim kirpilmamis modellerin Turkiye'de olmayisi uzerinedir...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Ne kırpılmış modeli? Sadece 5G model gelmiyor, kalanı dünya ile aynı işte. S7+ Wifi model 8GB/256GB olarak geliyor. Bu konunun ilk mesajında 6/128GB diye yanlış yazmışlar. Ülkede 5G şebeke vardı da, Samsung mu getirmedi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Ağustos 2020; 13:18:35 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    Sen tableti sadece Turkiye icin mi aliyorsun ve 5G geldiginde de tekrar alacaksin yani ? 5G Turkiye ye sanki 1 yil sonra mi gelecek :) ?

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Hangi ülke için almalıydım? Çok ilginçsin. Üste çıkacağım diye saçma teoremler bulup duruyorsun. 5G çıkınca neden tekrar alayım, sonuçta bu bir tablet, büyük çoğunlukla Wifi olan yerlerde kullanılıyor. Dışarıda da telefonumdan hotspot yaparak kullanırım olur biter. Çok ta lazımdı tablette 5G.

  • Dedigim gibi bu cihazi sadece Turkiye'de kullanmak icin degildir.


    Ne yani sende WIFI6 yok diye WIFI5 li eskimis AC mi koyulsaydi :) .


    Bu nasil bir mantiktir?!


    Apple da bu tur sorunlar yok. Adamlar her ulkeye ayni donanimi veriyor ... Mesele bu ..


    Ha ! Samsung 5G ye gecmeseydi ammena ! Tamam derdim Apple gibi ... Ama var ..


    128 GB 6 GB RAM in fiyati rezalet pahali :


    https://shop.samsung.com/tr/galaxy-tab-s7-wi-fi/

  • Bu urunu en kisa surede teshirini nereden inceleyebiliriz ? Fiziksel olarak dokunmak ve kendi gozlerimizle gormeden her ikisini kiyaslamadan olmaz .

  • ipad tabiki daha güçlü bir tablet fakat karşılaştırmak manasız olmuş ekosistem farklı fiyatta farklı ayrıca tabs5e rahatlıkla iş görüyor yinede alan olursa hayırlı olsun samsungada ayar oluyorum telefona 865 koymaz tablete koyar

  • Bir senedir iPad kullanan biri olarak şunu söyleyecek kadar tecrübem oldu; performans her şey değildir..


    Kağıt üzerinde A12Z daha güçlü, kimse bunu inkar edemez, fakat iPadOS hala çok kısıtlı. Split window sadece yatay ve 50/50 veya 25/75(veya 75/25) boyutlarında yapılabiliyor mesela. Ben tableti portre modda tutup üstte video açıp altta not almak istiyorum fakat iPadOS buna izin vermiyor. Slide over yapmışlar iyi güzel ama boyutunu değiştiremiyorsunuz, yerini de ya sağ ya sol yapabiliyorsunuz. Sen git dünyanın en güçlü mobil işlemcisini yap, sonra işletim sistemine böyle kısıtlamalar koy..


    Samsungda pop up multi window olarak açıyorsunuz destekleyen uygulamayı(çoğu destekliyor), istediğiniz yere koyup istediğiniz boyuta getirebiliyorsunuz. Ekranın sağ üstüne küçücük Youtube penceresi mi koymak istiyorsun? Her şey mümkün neredeyse.


    Daha sonra iPad'de Chrome kullanıyorsanız bazen pdf dosyası indirmek bile uğraştırıyor. Ben şu ana kadar hiç androidde nasıl pdf indirilir araştırmadım ama iPad'de şunu nasıl yaparım, bunu nasıl yaparım diye sürekli araştırmam gerekiyor ve bunlar Android'de çok çok basit yapılabilen şeyler. Daha iPad'e harici ssd bağlamayı denemedim mesela ama eminim onun da kısıtlamaları vardır, filesystem vs. sıkıntısı.


    Bunlar düzelmeden iPad'in işlemcisi bence resmen harcanıyor. Bir de bir kaç kıyaslama videosu izledim ve Tab S6'daki SD855 bile uygulamaları A12X/Z'li iPad Pro ile neredeyse aynı hızda açıyor. Tek fark video renderingde falan ortaya çıkar tahminim.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.