Şimdi Ara

Galaxy Tab A8’den görüntüler geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Tab A8’den görüntüler geldi



    Uzun yıllar küçülen Android dünyasını ayakta tutmaya çalışan Samsung, Galaxy Tab S8 serisi dışında bir tablet daha geliştiriyor. Galaxy Tab A ailesine eklenmesi beklenen cihazın birçok detayı hala bilinmese de önümüzdeki haftalarda daha çok bilgi gelecektir.



    Yeni tasarım anlayışı



    Güvenilir bir Samsung sızıntı kaynağı olan @OnLeaks’ten gelen görüntüler, Galaxy Tab A8’i gözler önüne seriyor. Görüntüler, Samsung tarafından hazırlanmış renderlar içermiyor ancak gelen sızıntılar örtüsünde Samsung dışı bir kaynak tarafından geliştirilmiş. @OnLeaks’in daha önceki birçok sızıntısı doğru olduğundan bu görüntüler de büyük ihtimalle gerçeğe büyük yakınlık gösterecektir.



    Galaxy Tab A8’den görüntüler geldi



    Galaxy Tab A8’in, Galaxy Tab A7 aksine düz metalik bir kasa ile gelmesi bekleniyor. USB-C ve 3.5mm bağlantı noktalarına sahip olan tabletin Dolby Atmos destekli dörtlü hoparlör sistemi ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca Tab A8, yatay konuma konumlandırılmış kamera ile çevrimiçi görüşmeler için iyi bir deneyim sunacaktır. Galaxy Tab A8’in arka kısmına ise dairesel tasarımlı 8MP bir kamera konumlandırılmış. Cihazın 7mm civarı bir kalınlığa sahip olduğu da gelen bilgiler arasında.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, 3K çözünürlüklü 14.6 inç OLED ekranla geliyor



    10.4" Full HD ekran



    Galaxy Tab A8’in FHD+ veya daha yüksek çözünürlüğe sahip bir ekranla gelmesi bekleniyor. Cihazın orta segment olduğu düşünüldüğünden dolayı TFT LCD bir panel görmemiz mümkün. Cihazın çerçeveleri ise oldukça kalın tutulmuş.



    Galaxy Tab A8’den görüntüler geldi



    Galaxy Tab A8’in fiyat gibi detayları daha bilinmiyor ancak önümüzdeki haftalarda daha çok bilgi gelecektir. Galaxy Tab A8’in Wi-Fi ve LTE modeller ile yıl bitmeden tanıtılması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-tab-a8-2021-leak-new-design-flat-edges/







  • Tablet çerçeveleri incelemedeki gitti.
  • Xiaomi bekliyoruz umarım iyi fiyata çıkar
  • Lcd panel de koymayın artık şu tabletlere. Çok eski bir görüntüsü var.
  • yorumlara gel ya
  • Samsung a7 10.4" , samsungun en çok satan modeli olmuştu. Umarım a8 de uygun fiyata gelir, 1999 civarına satılırsa çok iyi olur diye düşüyorum. Çünkü tam o fiyatta lenovo tab p11 var, ona alternatif olması gerekiyor. 2500 üstüne çıkınca zaten s6 lite, ipad 8. nesil gibi seçenekler var.
  • 16:9 ekran formatıyla film ve video içerikleri tüketenler için biçilmiş kaftan. İpadin kare ekranı yüzünden ekranın çoğu kısmından yararlanılamıyor.
  • A8 tablet 8inç değilmiydi
  • Eyi değil ben aldim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.