Şimdi Ara

Galaxy S4 tanıtıldı, Apple 'Niçin iPhone' sayfasını yayına verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
8.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Galaxy S4 tanıtıldı, Apple 'Niçin iPhone' sayfasını yayına verdi


    En büyük rakibi Samsung'un 2013'deki amiral gemisi Galaxy S4'ü geçtiğimiz günlerde tanıtmasının hemen ardından Apple harekete geçti. 7.nesil iPhone'u haziran ayında tanıtana kadar en güçlü silahı olan iPhone 5'i öne çıkaran "Niçin iPhone" sayfasını yayına verdi.


    Apple'ın direk anasayfası üzerinden rahatlıkla ulaşılabilen "Niçin iPhone" sayfasında Apple, iPhone'un sevilmesinin sebeplerini kullanım kolaylığından, Retina Ekrana, kameradan iTunes Store'a ve iCloud'a kadar madde madde kaleme almış.


    İşte o sayfada yer alan yazılardan birkaçı...


    iPhone var. Sonra diğer her şey var.


    iPhone'u benzersiz kılan nedir ? Belki birçok şeyi yapıyor olması. Ya da birçok şeyi kolayca yapıyor olması. Bunlar iPhone kullanıcılarının telefonlarını sevme nedenlerinden sadece ikisi. Ancak dahası var.


    iPhone, J.D. Power and Associates'in müşteri memnuniyeti ödülünü 8 defa arka arkaya kazandı.


    Galiba aşk ölçülebilir. J.D. Power and Associates'ın performans, fiziksel tasarım, özellikler, kolay kullanım kategorilerindeki değerlendirmesi sonucu verdiği "Tüketici Akıllı Telefonu ile En Yüksek Müşteri Memnuniyeti" ödülünü iPhone tam 8 defa kazandı. Bu ilk iPhone'dan bu yana tüm ödülleri iPhone'un kazandığı anlamına geliyor.



    Galaxy S4 tanıtıldı, Apple 'Niçin iPhone' sayfasını yayına verdi


    Her bir detay düşünüldü.


    Bir cihazı özelliklerinden ve performansından ödün vermeden çok ince ve çok hafif yapmak neredeyse imkansızdır. Fakat iPhone 5, imkansızı başardı. O, tasarımıyla tam bir mühendislik başarısı. Tüm detayları ve tüm malzemesi, özenle düşünülüp geliştirildi. Akıllı telefonda değil ancak bir el yapımı bir saatte görebileceğiniz hassasiyet seviyesinde üretildi. Sonuç olarak, eliniz iPhone'un sağlam ve dayanıklılığını hisseder, cebinize mükemmel uyum sağlar.


    Sadece iPhone, Retina Ekran'a sahip.


    iPhone'un Retina Ekranı, süper yüksek çözünürlüklü ekranlar çağını başlattı. Piksel yoğunluğu çok yüksek olduğu için gözünüz pikselleri ayırt edemez. Fotoğraflar ve kelimeler inanılmaz canlı, güçlü ve nettir. Her şey gerçek gibi görünür. Öyle ki, Retina Ekranı bir kez gördüğünüzde hiçbir zaman daha azıyla yetinemezsiniz. Fakat Retina Ekran, sadece iPhone ve Apple ürünlerinde bulabileceğiniz bir özelliktir.


    Mükemmel pil ömrü. Büyük bir pile ihtiyaç duymadan.


    iPhone 5'in sizi gününüzde yalnız bırakmayacak kadar pil ömrü sunması etkileyicidir. 8 saate kadar konuşma süresi, 8 saate kadar hücresel ağ üzerinden internette gezinme ve 10 saate kadar video oynabilme. Fakat asıl olağanüstü olan bu güçteki pili, bu kadar ince ve hafif tasarlayabilmektir. Bu, Apple'daki bilim insanlarının, hazıra kaçıp büyük bir pil koymaktansa, benzersiz bir pil kimyası geliştirmesi sayesinde gerçekleşti.


    Dünyanın en popüler kamerası


    iPhone'un iSight kamerası dünyanın en popüler kamerasıdır. Her an cebinizde taşıdığınız harika bir kameradır. Diğer akıllı telefonlarda yüksek megapiksel reklamları yapılsa da mükemmel fotoğraf çekmek bundan daha fazlasıdır. iPhone 5'in 8MP'lik kamerası görüntülediğiniz anın tüm verilerini alır ve arka planda donanımın ve yazılımın mükemmel uyumu ile renkleri en uygun seviyelerine getirir. Bu yüzden herkesin, farklı ışık seviyelerinde, etkileyici fotoğraflar çekmesi çok kolaydır.



    Galaxy S4 tanıtıldı, Apple 'Niçin iPhone' sayfasını yayına verdi


    Eğlenmek için milyonlarca yol. Tek güvenilir kaynaktan.


    Yükleyebileceğiniz daha fazla uygulama, müzik, film ve TV şovları; iPhone'la yapabileceklerinizin sınırı olmadığını anlamanın daha fazlası. iPhone ile tüm içerikleriniz tek bir güvenilir kaynaktan gelir: Apple. iTunes Store, dünyanın en büyük ve en güvenilir eğlence mağazasıdır. Ve App Store, 800,000'den fazla uygulamaya ev sahipliği yapar ki bu uygulamaların tamamı Apple tarafından onaylanmış, kötü amaçlı yazılım olmadığı garanti altına alınmıştır. Diğer mobil platformlarda, çok sayıda bölünmüş mağaza seçenekleri her cihazdan erişilebilir olmayı zorlaştırır, geliştiriciyi hayal kırıklığına uğratır ve güvenlik risklerini ortaya çıkarır.


    iCloud, içeriklerinizi tüm cihazlarınıza gönderir


    iCloud, iPhone kullanım deneyiminizi daha öteye taşıyor. Müziklerinizi, fotoğraflarınızı, uygulamalarınızı, elektronik postalarınızı, rehberinizi, takviminizi, dökümanlarınızı depolar ve kablosuz olarak tüm cihazlarınıza gönderir. Ve Fotoğraf Yayını, herhangi bir iOS cihazınızda çektiğiniz fotoğrafınızın, Mac ve PC'nin de bulunduğu tüm cihazlarınızdan görüntülenebilmesini sağlar. iCloud, uygulamalarınıza da sorunsuz şekilde entegre edilmiştir. Dolayısıyla nereye giderseniz gidin her an güncel kalırsınız. Sizin yapmanız gereken tek şey, hiçbir şey yapmamak.


    Bunların dışında Apple'ın kendi geliştirip tasarladığı A6 işlemcisi, iOS 6 işletim sistemi, hızlı kablosuz bağlanabilirlik, Siri ve satış sonra hizmetlerinden bahsedildiği "Niçin iPhone" sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.








  • "mükemmel pil ömrü" böyle yalan görmedim, aksam edemiyor telefon

  • Samsung Galaxy S4 lansmanı ile bir alaka kuramadım. Ben başlığı öyle görünce Samsung'a bir gönderme falan yaptı diye düşünmüştüm. Kaale bile almamış Apple.

  • Böyle bir şey yaparak kendini küçük düşürüyor hiç gerek yoktu zaten kullanıcılar neyin ne olduğunu daha iyi biliyor.
  • Mükemmel pil ömrünü okuyunca istemsizce güldüm

  • Apple tutusmus belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retina Ekranda kahkahayı bastım bu arada açıklamalar sahibinden satılan çin malı telefonların açıklamaları gibi olmuş.

  • Mükemmel pil ömrü haha güzeldi

    Apple gibi, ağır, tarz, bi duruşu olan firmanın böyle işlere girişmesini pek iyi karşılamıyorum. Rekabet olucak illa ki ama bu kadar da çocukça olmamamlı bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Samsung Galaxy S4 lansmanı ile bir alaka kuramadım. Ben başlığı öyle görünce Samsunga bir gönderme falan yaptı diye düşünmüştüm. Kaale bile almamış Apple.


    sence neden htc one yada xperia z lansmanından sonra bu yazı yayınlanmadıda galaxy s4 tanıtımından sonra yayınlandı.galaxy s3 tek başına 50 milyon sattı.bu sony nin 1 yıl boyunca sattığı toplam akıllı telefon satışına neredeyse eşit.galaxy s4 için 48 saat içinde gelen ön sipariş sayısı,galaxy s3 ten %40 daha fazlaymış.apple tehlikenin farkında.apple yazıda direk galaxy s4 ün adını mı verecekti ? mesajın kime olduğunu anlaşılıyor.

  • Mükemmel Pil ömrüymüş gelde gülme s4'ün 2650 mah pilinin her türlü iphone'dan fazla dayanacağı ortada ayrıca yedek pil takma imkanı da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 17 Mart 2013; 10:36:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk defa bir iphone da durdugu yerde cok hizli pil gidiyor birde gelmis mukemmel pil omru yazmislar ozellikle 3g pili iciyor wireless la yine fena degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala mı retina ekran diyorlar? Millet artık Full HD kullanıyor biri bunu apple a soylesin bizahmet.
    Mukemmel pil ömrü mü? Bir de sanki pili apple icad etmiş gibi.

    Bunu neden yaptıkları çok açık. Teknolojiden anlamayan sadece apple dan anlayan bir kesim var onlar sadece apple a inanıyor. Böyle söyleyerek onlara başka yerlere gitmeyin mesajı geldi o kadar.
    Şimdi dikkat çeken başka bir husus var: Bu yazılanlardan hiçbiri S4 e karşı söylenebilecek bir şey değil. Çünkü S4 bu konuların hepsinde daha üstün. Bu da S4 ten ne kadar çekindiklerini gösteriyor.

  • Apple dogrulari yazmis. Hatirlatmak istemis de olabilir.

    Android kullanicisiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi gene tipini....

  • apple tam bir ziyaaa
  • Bazı yerlerde mübalağa yapmışlar ama çoğu şeyde haklılar. Müşteri memnuniyeti konusunda sonuna kadar haklılar. En az sorun çıkaran cihazlar. Gerek yazılım donanım uyumu, gerekse uygulama kalitesi ile bu konuda açık ara önde. Ama abarttıkları şeyler de var.

    Ekran konusunda artık o kadar da övünmesin. Nokia, Samsung, HTC, Sony vs hepsi piksel yoğunluğu konusunda Apple'ı geçtiler.

    Bir diğer abarttığı konu ise kamera. "Diğer akıllı telefonlarda yüksek megapiksel reklamları yapılsa da mükemmel fotoğraf çekmek bundan daha fazlasıdır. iPhone 5'in 8MP'lik kamerası görüntülediğiniz anın tüm verilerini alır ve arka planda donanımın ve yazılımın mükemmel uyumu ile renkleri en uygun seviyelerine getirir. Bu yüzden herkesin, farklı ışık seviyelerinde, etkileyici fotoğraflar çekmesi çok kolaydır." Burada sanki 808'e atıfta bulunmuş. Dandik kamerasını bu kadar öven bi şirket görmedim. Siz ilk önce gidin 808'in çektiği fotoğraflara bakın, ondan sonra bizimki de kamera mıymış dersiniz. :)

    Şu kısma çok güldüm.

    "eliniz iPhone'un sağlam ve dayanıklılığını hisseder, cebinize mükemmel uyum sağlar." Valla elimiz dışında başka yerlere göre de şekil aldığı ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Samsung Galaxy S4 lansmanı ile bir alaka kuramadım. Ben başlığı öyle görünce Samsung'a bir gönderme falan yaptı diye düşünmüştüm. Kaale bile almamış Apple.

    En büyük rakibi Samsung'un 2013'deki amiral gemisi Galaxy S4'ü geçtiğimiz günlerde tanıtmasının hemen ardından Apple harekete geçti. 7.nesil iPhone'u haziran ayında tanıtana kadar en güçlü silahı olan iPhone 5'i öne çıkaran "Niçin iPhone" sayfasını yayına verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPhone u iPhone yapan hepsinden öte ,tüm kullanici kitlesine hitap eden rahat ve basit kullanimidir.

    Bir android cihaz gibi karisikliktan çok otededir ve asil satis rakamlarini buna borçlu.

    İkincisi de yarattigi marka değeridir , bir bmw misali.

    Diğer özelliklerin hepsi her cihazda benzer olan şeyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GAMBIT

    Hala mı retina ekran diyorlar? Millet artık Full HD kullanıyor biri bunu apple a soylesin bizahmet.Mukemmel pil ömrü mü? Bir de sanki pili apple icad etmiş gibi.Bunu neden yaptıkları çok açık. Teknolojiden anlamayan sadece apple dan anlayan bir kesim var onlar sadece apple a inanıyor. Böyle söyleyerek onlara başka yerlere gitmeyin mesajı geldi o kadar. Şimdi dikkat çeken başka bir husus var: Bu yazılanlardan hiçbiri S4 e karşı söylenebilecek bir şey değil. Çünkü S4 bu konuların hepsinde daha üstün. Bu da S4 ten ne kadar çekindiklerini gösteriyor.


    Ha ha Full HD diyor. Sizin gibi insanlar yüzünden zaten teknoloji kağıt üstünde kalıyor, uygulamada ilerlemiyor. Telefonda insanın göz algısının sınırı ortalama 286 PPI. Adamlar Full HD dese de senin gözün onu algılayamayacak. 5"'lik cihaza Full HD koymak ancak pili gereksiz tüketip işlemciyi zorlamaktır. Onun yerine üreticilerden Full HD ekran değil, algılayabileceğin maksimum çözünürlüklü ancak pil ömrü çok daha uzun telefonlar talep edin.

    Bu arada gözün algılayacağı piksel yoğunluğu ile ilgili UTAH Üniversitesi'nde yayınlanmış makaleye buradan göz atabilirsiniz:
    http://prometheus.med.utah.edu/~bwjones/2010/06/apple-retina-display/





  • Aynı çocuk gibiler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.