Şimdi Ara

Galaxy S22 Ultra, satış rakamlarında Note serisi cihazları geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy S22 Ultra, satış rakamlarında Note serisi cihazları geride bıraktı



    Bir dönemin popüler Galaxy Note serisini geride bırakarak kalemli tasarımı Galaxy S serisi cihazlara getiren Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni bir satış başarısına imza attı. Bildirilenlere göre geçtiğimiz Ocak ayında piyasaya sürülen Galaxy S22 Ultra, Note serisi telefonlar ile kıyaslandığında en çok satan kalemli model olmayı başardı.  



    Satışlar 11 milyonu geçti



    2017 yılında Note 7 cihazlarda yaşanan pil patlaması sorununun ardından kalite kontrol önlemlerini arttıran ve Note 8 modelini piyasaya süren Samsung, 10 milyona yakın bir satış rakamına ulaşmıştı. Bununla birlikte Galaxy Note 20 serisinden itibaren yalnızca kalem için ayrı bir cihaz oluşturmanın anlamsız olduğunu düşünen şirket, bu özelliği S21 Ultra modeli ile kullanıcılara sunmaya başladı.



    Ayrıca Bkz.Samsung'un Galaxy A serisi katlanabilir telefonunun fiyatı sızdırıldı



    Paylaşılanlara göre 120 Hz yenileme hızına ve 3088 x 1440 piksel QHD+ çözünürlüğe sahip 6.8 inç AMOLED 2X panel, Snapdragon 8 Gen 1/ Exynos 2200 yonga seti ve 108 MP ana kamera dahil olmak üzere dörtlü bir kamera tasarımı ile gelen Galaxy S22 Ultra'nın şu ana kadar 11 milyondan fazla sattığı bildiriliyor. Belirtilen satış rakamının ise bugüne kadarki herhangi bir Note serisi telefondan daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/07/04/samsung-galaxy-s22-ultra-breaks-all-sales-records-of-any-note-series-device-sold-to-date/







  • Bi jenerasyonu atladılar, kalemli bekleyenler almıştır zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok saçma bir mantık olmuş.

    S21, S20 Ultra diye bir modeller zaten vardı. S2x Ultra müşterileri aldı. Üzerinbe Note müşterileri de aldı.

    Önceki Ultra modeli + son Note modelinin toplam satışını geçerse bir anlamı, mantığı olur.

  • Bunun S22 modeli tam aranan kompakt bir telefon ama bütün küçük telefonlar gibi normal büyük boy telefonların 3 katını ödemek zorundasınız. Küçük telefonlara büyük kazıklar koymaktan vazgeçmediler bir türlü. Neymiş büyük telefonları daha çok öğrenci gençler kullanıyormuş o yüzden ucuzmuş.

  • S23 ile neler değişecek asıl önemli olan o. Sadece ultrada mı kavisli ekran olacak? S23 plus ta da kavisli ekran istiyorum ben. İşlemcisi de snapdragon olursa fiyatı ve batarya kapasitesi de mantıklı olursa alınabilir bir model olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.