Şimdi Ara

[Galaxy Mini] Turkcell 3G ile Facebook, Twitter vb. Uygulamalara Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Samsung Galaxy Mini (GT-S 5570) telefonum var. Turkcell şebekesini kullanıyorum.
    Telefonu ilk aldığımda Market ve Youtube uygulamalarını açmak için *#272*telefonunuzun imei numarası# şeklinde bir yöntem uyguladım.

    Telefonu ilk aldığımda Turkcell sayfasında wap ve mms ayarları yoktu. Bende evde wi-fi ile uygulamalar yükledim. Facebook, Twitter vb. internet baglantısıyla çalışan çeşitli uygulamalar indirdim.Ve wifi ile kullandım sorunsuz bir şekilde. 10-15 gün önce Turkcel telefonum ile uyumlu wap ayarlarını yayınladı. O wap ayarlarıyla da internete giremedim fakat "APN" kısmını "Turkcell internet" yaptığımda yukarda 3G H ve E yazan yukarı aşağı ok bulunan simge çıktı. Ve nihayet internete baglandım, dışarıda da kullanabileceğim dedim. Öyle olmadı Telefonun kendi menüsünde bulunan İnternet uygulaması(programı) ile internete sorunsuz giriyorum. Her siteyi açıyor. Ancak telefonun kendinde bulunan Samsung Apps olsun navigasyon olsun Haberler olsun market aracılığıyla yüklemiş olduğum Facebook, Twitter vb. uygulamalar olsun hiçbirinde bu 3G baglantımı görmedi baglantı kurulamadı vs şeklinde hatalar verdi.

    Ben en başta yaptığım market ve youtube açma işleminden kaynaklandığını düşündüm telefonu ilk aldığım hale getirdim. Ayarları vs yaptım yine bağlanmadı. İnternet uygulaması üzerinden giriyor ama diğer uygulamalarda baglantı yok diyor.

    Bunun sebebi nedir bir kaç görüştüğüm kişi virüs veya batarya koruma programı(Juice Defender)ndan kaynaklanabileceğini söyledi ama öyle bir şey hiç yüklemedim.

    Yardımlarınızı bekliyorum.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.