Şimdi Ara

Galaxy Book Pro 360 melez dizüstü tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Book Pro 360 melez dizüstü tanıtıldı



    Geçtiğimiz yıllarda Galaxy Book Flex adıyla tanıtılan Samsung’un melez dizüstü bilgisayarı bu yıl isim değiştirdi. Galaxy Book Pro 360 dizüstü bilgisayarı grafik tarafında da kullanıcıları sevindirecek.



    Galaxy Book Pro 360 özellikleri ve fiyatı



    Galaxy Book Pro 360 modeli Super AMOLED Full HD dokunmatik ekran ile geliyor. 20mm kalınlık değeri tablet olarak kullanımda rahatlık sağlıyor. S Pen kaleminin kutuya dahil edildiği dizüstü modeli yenilenmiş menteşeler sayesinde kolayca arkaya katlanabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Friends dizisinin özel bölümü için çekimler başladı; ilk görseller paylaşıldı



    Tiger Lake tabanlı Intel Core işlemcilerden gücünü alan dizüstü işlemciye göre Iris Xe grafikleri ile oyunlarda hayal kırıklğı yaratmıyor. 8GB/16GB/32GB LPDDR4x RAM bellek ve 1TB’a kadar NVMe SSD seçenekleri işlemci ve ekran boyutuna göre değişiyor.



    13.3 inç ve 15.6 inç olarak iki boyuta sahip olan modelde Thunderbolt 4 portu, Sound by AKG ses, Dolby Atmos desteği, microSD kart girişi gibi detaylar mevcut. Galaxy Book Pro 360 modeli 1199$ seviyesinden başlıyor.



    Galaxy Book Pro 360 melez dizüstü tanıtıldı




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-new-galaxy-book-pro-360-2-in-1/







  • Çok şık bir cihaz olmuş ama not alma için iki ekran şart bence. iPad ile not tutuyorum ve textbook'u laptopta açıyorum. Her ne kadar split screen özellikleri olsa da ekran alanı yetmiyor her ikisi için de. O nedenle laptopta stylus yanlısı değilim.

  • Tasarım olarak çok hoş görünüyor. Ayrıca donanım açısından da gayet başarılı. 11. Nesil işlemciler, Xe Grafik kartı, Thunderbolt 4, Super AMOLED ekran vs vs. Ayrıca haberde yer almamasına rağmen cihazın EVO sertifikası, Wifi 6 gibi özellikler de mevcut. Özellikle EVO'lu modellerden çokca bahsedecek gibiyiz :)

  • Hem donanım olarak hem de görüntü olarak çok güzel bir model olmuş. 11. Nesil Intel işlemciler ile gelen yeni bağlantı teknolojiler, Xe grafik ve düşük şarj tüketimi ile her yere yanınızda gelebilecek bir model olmuş.

  • Samsung uzun süredir olmadığı notebook tarafına tekrardan giriş yapmış hem de çok şık ve performanslı bir cihaz ile , cihazın evo platformu ile geliyor olmasıda büyük avantaj , üzerinde bulunan XE grafik kartı da bir çok grafik programını rahatlıkla kullanabilecek performansı veriyor, cihazı cok beğendim

  • Tasarımı ve performansıyla çok ses getireceğini düşünüyorum Iris Xe Grafik performansıyla bilhassa çok öne çıkacaktır, benim de dikkatimi çekti sanırım cihaz İntel'in Evo Platform sertifikasına sahip ama içerikte bahsedilmemiş

  • 1190 Dolar biraz pahalı olmamış mı ?

  • Kibar boyutları, tasarımı, fonksiyonel olması ve bileşenleri gereği üst düzey performansıyla tam bir iş bitirici cihazı olmuş.

  • Harika tasarım! Performans anlamında düzeyi üst bir cihaz.

  • Yanında taşımak için harika bir cihaz olmuş düşünsene yanında son teknoloji bir not defteri var. bence harika.

  • samsung elini ayağını çekmiş gibi gözükürken evoyla güzel giriş yapmış, bu 11. nesil evolarla gelen özellik ve donanımlar ince hafif cihazlardaki algıyı tamamen değiştirecek gibi duruyo

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.