Şimdi Ara

Galaxy A ve M serisi telefonlarda donma ve yeniden başlatma sorunları ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy A ve M serisi telefonlarda donma ve yeniden başlatma sorunları ortaya çıktı



    SamMobile internet sitesinin haberine göre Samsung'un tarafından piyasaya sürülen orta sınıf Galaxy A ve bütçe dostu Galaxy M serisi akıllı telefonlarda donma ve otomatik yeniden başlatma sorunları ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Honor Play 20 Pro tanıtıldı: OLED ekran ve 64 MP kamera



    Söz konusu şikayetler Galaxy M30s, Galaxy M31, Galaxy M31s, Galaxy A50, Galaxy A50s ve Galaxy A51 sahipleri tarafından bildiriliyor. Hatta problemin birkaç aydır var olduğuna dair raporlar mevcut.



    Samsung konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Yukarıdaki modellerin hepsinin Exynos işlemcilerle güçlendirildiğini hatırlatalım. Ancak sorunun işlemciden mi yoksa yazılımsal bir hatadan mı kaynaklandığı belli değil.



    Galaxy A ve M serisi telefonlarda donma ve yeniden başlatma sorunları ortaya çıktı



    Anakart değişimi tavsiye edildi



    Bazı yetkili servis merkezleri kullanıcılara anakart değişimini tavsiye ediyor. Ancak bunun maliyeti 100 dolardan fazla. Daha da ilginci cihazları fabrika ayarlarına sıfırlamanın da sorunu çözmemesi.



    Galaxy A ve Galaxy M serisi telefonlarda görülen donma ve otomatik yeniden başlatma sorunları şu ana kadar sadece Samsung Hindistan destek forumlarında dile getirildi.



    Diğer bölgelerdeki kullanıcıların da benzer sorunlarla karşılaşıp karşılaşmadığı henüz bilinmiyor. Her halükarda ortada somut bir çözüm yok. Kullanıcıların şimdilik yapabileceği tek şey Samsung'dan açıklama beklemek.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-a-m-series-phones-mysterious-auto-restart-issue/







  • Yaklaşık 2 yıldır A50 kullanıyorum.

    Toplamda 2, bilemedim 3 kez yeniden başlatmıştır kendini cihaz. Gerçi bir kaç kez beton zemine ve mermer basamaklardan yere düşürdüm ama şu ana kadar ciddi bir sorun yaşamadım.

  • Ahangida. Benim de bir arkadaşımın S20 telefonu hatları görmez oldu, modem sustu. Telefonda hat gözükmüyor. Anakart arızasıymış da vs.

    Zamzort yine iş başında.

  • 50 bin tane model çıkartan Zamsung'tan da bu beklenirdi. Zamzung bu kafayla Çinli teknoloji firmalarına telefon pazarını komple teslim edecek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanfo kullanıcısına yanıt
    Ben de A50'yi iş telefonu olarak kullanıyorum. Eşimde M serisi var. Hiç böyle bir durumla karşılaşmadık.

    Yukarıda bazı arkadaşlar kullanmakdıkları cihazlar için kulaktan duyma şeylerle Samsung'a giydirmişler biraz. Zaten sadece Hindistan'da bu durum bildirilmiş ve eminim bi kaç kişide olan bir problemdir ki her marka model telefon için problem yaşayan yüzlerce kişiyi onlarca forum konusu altında rahatlıkla bulabilirsiniz.

    DH forumda bildirilen her arıza konusu için de haber yapılsın o zaman. Bu tarz haberler yersiz geliyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 20 Eylül 2021; 13:13:44 >
  • erdem552 kullanıcısına yanıt
    Kullanmadan bir cihaz hakkında atıp tutan kesimden olmadığım için markaları kötüleyenlerden değilim. Neticede ben, deneyimimi paylaşıyorum. Keza anladığım kadarıyla siz de öyle.

    Şu anda tablet ve telefon olarak 4 adet Samsung cihaz sahibiyim. m.2 SSD modellerini de kullanmaya başladım kısa süre önce. Onlar hakkında deneyimimi paylaşmam için erken. Ancak A50 özelinde konuşabilirim ve oldukça dayanıklı olduğunu söyleyebilirim. Kasası, düşme nedeniyle zarar gördü bayağı ama bir problem çıkarmadı şimdiye kadar.

    Muhtemelen sonraki telefon ve tablet tercihlerim de Samsung'tan yana olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 20 Eylül 2021; 14:05:25 >
  • argesi 1 gecede yapılan telefonlar için hiç de şaşılmayacak bir durum :)

  • Yanfo kullanıcısına yanıt
    Çok bariz ve genel bi sıkıntı olmadığı sürece cihazları, bi cihaz yüzünden de bir markanın ürettiği tüm cihazları kötülemeyi asla sevmem.

    Çok çeşitli markalarda telefonlar kullandım. Özellikle piyasada henüz bilinmeyen telefonları kullanmaya çalıştım hep.

    Huawei Ideos X5 kullandığımda Huawei merdiven altı marka sanılıyordu,
    HTC Lumia 8x ve Nokia Lumia 1320 başarız olan Windows Phone idi ve özellikle klavye deneyimine hayrandım...
    GM Discovery ilk çıktığı zamanlarda almıştım
    Xiaomi Mi 5s+ aldığımda da Xiaomi ülkemizde pek yaygın bir marka değildi. Hepsinin deneyimi iyi ve kötü yanları var tabiki.

    Samsung yada x bir firma fark etmez benim için marka savunuculuğu yapmam ve illa ki bu modellerde de sorun yaşayan kişiler olmuştur. Forumda konu açılmış diye bunun haber yapılması garip geliyor bana.

  • erdem552 kullanıcısına yanıt
    Bir firmadan memnun olmak için ürünlerinin sorunsuz olmasından ziyade ürünlerine güncelleme, teknik ve servis desteğinin nasıl olduğu önemli benim için. Samsung'ta henüz sorun yaşamadığım için özellikle teknik ve servis desteğinde fikir belirtemiyorum.

    Gerçi emektar HTC M8'imin kamerası ve bataryası ölmemiş olsaydı Samsung'a geçer miydim bilemiyorum :)

  • açıkçası son model orta segment telefon alacağıma 1-2 yıllık amiral gemisi almak daha mantıklı geliyor.kamera,ekran,kasa,koruma eski amiral gemisinde daha iyi.üstelik 1 yıl öncesinin amiral gemisi son model orta segmentten daha uzun süre yazılım güncellemesi alacak.

  • Annemin M30s te tam olarak bu sorun var

  • Yine birkaç kullanıcının yaşadığı problemler bütün cihazlarda varmış gibi haber yapılmış. Kaldı ki kullanıcı kaynaklı olduğu bariz belli zaten. En kötü Hindistan'da verilen bir küçük güncelleme bu sorunu doğurmuş olabilir. Galaxy A51 isimli cihaz 1 yıldan uzun süredir bende mevcut. Hiçbir sorunu olmadan gayet sorunsuz çalışıyor. Bahsi geçen cihazlar 1-2 hatta 3 yıl önce çıkmış cihazlar. Yine baştan aşağı Samsung karalama haberleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsungun alt segment telefonları ne yazık ki çöp

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 aylik A51 256gb telefonum haftada 1 kere kapanıyor. Samsung fabrika ayarlarına getirin demekten baska birsey yapmıyor.

  • Selam a30 kullanicisiyim titresim calismama sorunu var motorda sorun yok. Kapatip acinca calisiyor sonra gidiyor. Kapat ac kapat ac devamli fabrika ayari vsvs hepsini yaptim yok bi sure calisiyo sonra yine yok bole sacma bir ariza gormedim.. motorola.. xiomi cok daha iyi

  • Yeni aldığım galaksy a 10 dada dün donma oldu

  • benim telefon Samsung A70 Bi kaç kere de benimki öyle otomatik açtı kapandı sonra kendiliğinden düzeldi de donma da sorun var galiba öyle geliyor bana çünkü

  • A51, 3 gündür aynı sorun var. Yetkili servise götürüp garantiden ana kart değişimi olmadan çözülmeyecek gibi. En kötüsü veri kaybı olacak

  • hahahhaa

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.