Şimdi Ara

GALATASARAY VOLEYBOL ANA KONUSU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
12.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sükût

    Ben skor olarak takipteyim. Arkas güçlü takımdır nasıl yendik acaba . arkas eski arkas mi degil biz eski GS degiliz.

    Arkas geçen yılın şampiyonu. Fakat kadroları zayıfladı. Bizim kadromuz da geçen yıla oranla biraz daha iyiledi gibi ama sezona kötü başlamıştık. Yavaş yavaş ritm buluyoruz. Şu an lig de baya karmaşık zaten.

    Bayan takımı bugün Halkbank'ı 3-0 mağlup etti. Çok iyi gidiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray CEV Volleyball Cup’ta 8’li Tura Yükseldi

    Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, 2016 CEV Volleyball Cup’ın ikinci turunda Belçika ekibi VDK Gent Dames ile eşleşmiş ve turun ilk maçında 3-0’lık galibiyet almıştı. Turun ikinci maçı bu akşam Belçika’nın Gent kentinde oynandı.

    Maça çok hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, birinci setin daha ilk sayılarında farkı açtı (1-6). Teknik molalara 2-8 ve 5-16 önde giren takımımız, seti 14-25 kazandı. İkinci sette ev sahibi VDK Gent Dames defansta daha etkili oldu. Setin son sayılarına girerken fark iki sayıya kadar düştü. Tempomuzu arttırdık ve seti 20-25 kazanarak, setlerde 0-2 öne geçtik. Galatasaray Bayan Voleybol Takımı iki seti alarak, 2016 CEV Volleyball Cup’ta bir üst tura çıkmayı garantilemiş oldu.

    Üçüncü ve dördüncü setlere gençlerle başladık. Üçüncü seti 25-19 kaybettik. Dördüncü seti ise 21-25 kazandık ve sahadan 1-3’lük galibiyetle ayrılmış olduk.

    Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, 2016 CEV Volleyball Cup’ın 8’li turunda İsviçre ekibi Volley Koniz’le eşleşti. Volley Köniz kupanın ikinci turunda Sırbistan ekibi Crvena zvezda Beograd’ı 9 Aralık'da İsviçre’de oynanan karşılaşmada 3-1, dün Sırbistan’da oynanan rövanş maçında ise 0-3 yenerek 8’li tura yükseldi.

    Galatasaray Bayan Voleybol Takımı ile Volley Köniz arasında oynanacak karşılaşmaların tarihleri ilerleyen günlerde açıklanacak.
  • Galatasaray HDI Sigorta Challenge Cup’ta 16’lı Tura Yükseldi

     GALATASARAY VOLEYBOL ANA KONUSU


    2016 CEV Volleyball Challenge Cup’ta Danimarka takımı Gentofte Volley ile eşleşen Galatasaray HDI Sigorta, 2 Aralık’ta Danimarka’da oynanan ve 0-3’lük galibiyet aldığı maçın rövanş karşılaşmasını bugün Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynadı. Gentofte Volley karşısında 3-0’lık rahat bir galibiyet alan Galatasaray HDI Sigorta, 2016 CEV Volleyball Challenge Cup’ta 16’lı tura yükseldi.

    Maça köşelerden hücumda etkili başladık. Teknik molalarına 8-0 ve 16-4 önde girdiğimiz seti 25-12 kazandık. İkinci sete başlarken Gentofte Volley defansta daha etkili oldu. İkinci setin birinci teknik molasına 8-4 önde girdik. İkinci teknik mola öncesinde servis ve defansta hatalar yaptık. İkinci teknik molaya 16-13 önde girdik. Hücumda etkili olan rakibimiz farkı kapattı ve plaseyle aldıkları sayıyla sette beraberliği yakaladılar 22-22. Seti 25-23 kazandık ve setlerde 2-0 öne geçtik. Böylece Avrupa kupasında turu atlamış olduk.

    Galatasaray HDI Sigorta’nın bir sonraki turdaki rakibi, İtalya saatiyle bugün 20.30’da oynanacak Calzedonia Verona – Landstede Zwolle karşılaşmasının sonucunda belli olacak.

    Üçüncü sete kötü başladık. 2-7 geriye düştük. Melih’in etkili servislerinin de desteği ile farkı kapatarak öne geçtik. İlk teknik molaya 8-7, ikinci teknik molaya 16-14 önde girdik. Setin son bölümünde Gentofte Volley hücumda daha etkili oldu (19-16). Seti 25-23, maçı 3-0 kazandık.

    Galatasaray HDI Sigorta: Melih (3), Igor (12), Agamez (9),İbrahim Emet (3), Emin (7), Eemi (5), İbrahim Akşeker (3), Katic (14), Onurcan, Can (L)

    Gentofte Volley: Sorensen (8), Mollgaard (9), Andersen (3), Christiansen (9), Bonnesen (11), Huss (4), Gade, Alievski (L)
  • Schweriner 0-3 Galatasaray Daikin

    Galatasaray Daikin, deplasmanda Almanya'nın Schweriner takımını 3-0 yenerek, final için avantaj yakaladı.

     GALATASARAY VOLEYBOL ANA KONUSU


    Voleybol Kadınlar CEV Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray Daikin, deplasmanda Almanya’nın Schweriner takımını 3-0 yenerek, final için avantaj yakaladı.

    Sarı-kırmızılılar, 12 Mart Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak rövanş maçında 2 set alması durumunda bile finale yükselecek.

    Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen sarı-kırmızılılar, maç sonrası galibiyeti salonda kendilerini destekleyen taraftarlarıyla kutladı.

    Öte yandan yarı finalin diğer maçında Rus ekibi Dinamo Krasnodar, Azerbaycan ekibi Azeryol Bakü’yü 3-0 yendi.

    Schweriner: 0 - Galatasaray Daikin: 3
    Salon: Schweriner Arena
    Hakemler: Sinisa Ovuka (Bosna Hersek), Pesi Hakkarainen (Finlandiya)
    Schweriner: Hanke, Ziegler, Hroncekova, Love, Geerties, Brandt (Wölker)
    Galatasaray Daikin: Gamze Alikaya, Leys, Aslı Kalaç, Bihter Dumanlıoğlu, Güldeniz Önal, Jackson (Nihan Güneyligil, Centoni)
    Setler: 10-25, 23-25, 19-25
    Süre: 75 dakika (23, 28, 24)
  • Uyanın beyler. Bugün final var. Şampiyonluk bekliyoruz şanlı Galatasaray !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toparlandık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk maçta 2. seti verdiğimizde kupa gitmişti zaten sağlık olsun
  • Canınız sağolsun kızlar. Bu coşkuyu bize yaşattınız ya hepinizi gönülden kutlarım.
  • Geçen Şampiyonlar Liginde büyük bir utanç duygum açıkçası. Koskoca Galatasaray taraftarı Şampiyonlar Liginde son 6'ya kalmış takımını 990 kişiyle destekledi. Çok üzücü gerçekten yazıklar olsun
  • CEV Cup’ta Yarı Finaldeyiz!

     GALATASARAY VOLEYBOL ANA KONUSU



    Ülkemizi CEV Kupası kadınlar kategorisinde temsil eden Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, CEV Kupası çeyrek final karşılaşmasında konuk ettiği Alman ekibi Dresdner’u 3-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

    Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Okan Böke ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mahmut Recevik ve Ömer Cansever de takip etti.

    Takımımız, mücadeleyi 22-25, 25-16, 23-25 ve 23-25’lik setlerde 3-1 kazanarak adını CEV Kupası’nda yarı finale yazdırdı.

    Mücadele karşılıklı sayılarla başladı. Karşılaşmanın ilk setini 22-25 üstün tamamlayan taraf takımımız olurken konuk ekip Dresdner SC, ikinci seti 25-16 ile kazanarak setlerde durumu 1-1’e getirdi. Mücadelenin üçüncü setine iyi başlangıç yapan takımımız seti 23-25 kazanarak setlerde 2-1 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın dördüncü ve son setinde de üstün oyununu sürdüren takımımız seti 23-25 maçı da 3-1 kazanarak yarı finalde Fransa’nın Beziers Angels takımıyla eşleşti.

    Mücadelede takımımızın oyuncularından Rykhliuk ve Tatiana 18, İlkin ise 15 sayılık performansıyla galibiyete katkıda bulundu.

    Takımımız, yarı finalde Fransa’nın Beziers Angels takımıyla karşılaşacak.

  • Kadın Voleybol Takımımızın Başantrenörü Guillermo Naranjo Hernández oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.