Şimdi Ara

Galatasaray ve Trabzonspor Vakit Kaybetmeden Ligden Çekilmelidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sezon 4 takımın da tüm maçlarını izledim. Her takım için aleythe lehte gri pozisyonlar olmuştur, hakemler değişken kararlar vermiştir bu doğru. Ancak ben ne GS, ne TS’ye maçı rakipten alıp kendi elleriyle teslim eden bir hakem görmedim. Ancak yine aynı şekilde her iki takımın da aleyhine çok komik ve bariz ‘hatalar’ı fazlasıyla gördüm.

    Bu takımların lehine hiç hata olmadı demiyorum, tabi ki oldu zaman zaman ama hiçbiri bir; 


    Altayla serdar azizin çarpışmasına kaleciye müdahaleden faul verip rakibin golünü engelleyen hakem kadar apaçık,


    Daha 3 hafta önce Valencia’ya penaltı çalınan pozisyonun aynısını valencia TS’li oyuncuya yapınca vardan hakemi uyarmaya bile tenezzül etmeyen hakem kadar yüzsüz,


    Yakın çekim kamerada açıkça görüldüğü üzre gözleri önce topa, sonra dirseğe kitlenen oyuncunun koşarak, bile isteye Mustafa Muhammed’in dirseğine çarpıp rakibine kırmızı kart göstertmesi ve bunu VAR’dan fark etmesine rağmen orta hakemi uyarmayan eleman kadar eyyamcı,


    FB’nin olası mağlubiyetle şampiyonluğa erkenden veda edeceği, sezonun kendi adlarına en kritik maçı olan Başakşehir maçında topa teması dahi olmayan oyuncuyu ‘yanlışlıkla’(yersen) 2. sarı karttan kırmızı kartla atacak kadar gözü dönmüş olup, bunu var hakeminin dahi uyarmadığı


    Antalyaspor’lu oyuncun ayağına doğrudan dalan, topa hiçbir hamlesi olmayan Fenerbahçeli oyuncuya orta hakemin ‘görmeyip’ çalmadığı penaltıyı, VAR’dan gördüğü halde uyarmayacak kadar karakterli olan hakem gibilerini,


    Bu saydıklarım kadar niyeti bozuk ve sistematik hataları gördün mü diye sorarsanız; hayır, ne Galatasaray ne Trabzonspor lehine böyle hatalar görmedim. Görmek de istemem zaten, midem kaldırmaz. 


    Fb ve Bjk’nin aldıkları puanların en az 10-15’inin hakemler tarafından doğrudan verildiğini ise gözlerimle gördüm. Rakibe çalınmayan penaltılar, rakip gol atacakken çalınan uyduruk fauller, pozisyon sonuçlanana kadar beklenmeden çalınan ofsaytlar. Rakiplere verilen saçma kırmızılar, alınan komik penaltılar. Survivor dokunulmazlık oyununu kazanmış gibi rakipleri düzenli olarak kesip biçmesine rağmen sarı bile görmeyen serdarlar, josefler, rosierler. 


    VAR denen teknoloji harikası sistem her şeyi iyice gözler önüne serdi. Ben bu ligde artık ne kendi takımımın maçlarını ne de diğer hakkı yenenleri izlemek istiyorum. Bu lige tahammülüm kalmadı. En kısa sürede ülkede kalan onurlu birkaç kulubün TFF(tiyatro futbol federasyonu)’na haddini bildirmesi şart. 


    2010-11 sezonu Hak Edilmiş Şampiyonu Trabzonspor ve Avrupa Fatihi Galatasaray’ın bu kirli tiyatroya dur demesi şart.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 4 Mart 2021; 20:24:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ahmet Ağaoğlu: Bu sistematik hatalar hakkında dosya hazırlayıp, FIFA’ya başvuruda bulunduk.

    Görmek istediğimiz hareketler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 5 Mart 2021; 16:48:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala daha tiyatroyu tam olarak algılayamadı kamuoyu.. Lig bittikten ve şampiyonluk tff’nin kendi elleriyle seçtiği takıma verildikten sonra(fb veya bjk) ortalık kıyamet yerine dönecek ama iş işten geçmiş olacak.

    Trabzon’un maalesef hiç şansı yok, zaten her maç ince kıyıma uğruyor ve bir şekilde buna rağmen ilerliyor. Ama başını kaldırdığı an çok daha büyük eyyamlarla ezecekler.

    Galatasaray belki Fatih Terim’in tecrübesiyle federasyon ve mhk’ye rağmen şampiyonluğu alabilir. Çok çok düşük ihtimal de olsa hoca için zor yoktur, imkansız zaman alır. Alanya maçında kurtulduğumuz gibi kalan 13 maçımızda da kurulacak kumpasları birer birer atlatmamız gerekecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asil ligten dusurulmesi gereken ve defolup gitmesi gereken onlar. bu lig bizim. fener ve besiktasin ligten dusurulmesi gerekir.


    asil onlar defolup gitmeli renkdas

  • oikidoki O kullanıcısına yanıt

    hocam bunlar yavuz hırsız, utanma yok ki çekilip gitsinler. bizim de bunları rencide edebilen bir yönetimimiz, hak ettiklerini verecek bir lobimiz yok.


    bırakalım kendi kendilerine çalıp oynasınlar, biz en azından temiz futbol izleyelim razıyım artık. yemişim süper ligini belçika 2. ligden farkı yok, 30 tane kupa kazansan kaç yazar. toplasınlar haysiyetli onurlu takımları, gerekirse hazırlık turnuvası statüsünde oynasınlar. en az 40 milyon insan izler, yayın geliri eskisini aratmaz hatta daha yüksek olur.


    keşke bu yürek olsa baştakilerde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım çekilirler. 2 ağlak camiadan kurtulmuş olur lig

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.