Şimdi Ara

Galatasaray Üniversitesi Hazırlık - GSÜ Hazırlık Sınavları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sene içinde 3 vize 1 final olmak üzere toplam 4 tane sınav bulunuyor. Normalde Galatasaray Üniversitesi’nde modül sistemi varken hocalar ders notlarını kendisi getiriyordu. Fakat bu sene Défi isminde bir kitaptan ders işlendi. A1, A2, B1, B2 seviyeleri sırayla işlendikten sonra final sınavını geçerseniz hazırlığı bitirmiş sayılıyorsunuz.



    Sınavlarda expression/production orale (Konuşma), compréhension orale (Dinleme), expression écrit (Yazma), compréhension écrit (Okuduğunu anlama) olmak üzere 4 kısım var. Derse katılan ve ödevleri asgari düzeyde yapan biri için sınavın zorluk seviyesi çok yüksek değil. Dönem içerisinde yapılan quizler ve projeler sizin sınavlara hazırlanmanıza yardımcı oluyor. Bunun dışında hocalar sınav başlamadan veya sınav esnasında öğrenciler heyecanlıysa onlara yardımcı oluyor. Bu sene dil öğrenme odaklı olduğu için ve tek dersten (İkinci dönem fakültelerde bölümle ilgili giriş dersleri oluyor. Fakat bunların yoğunluğu az olduğu için tek dersiniz oluyor dedim.) sorumlu olduğunuz için kendinizi çok fazla sıkmanıza gerek olmuyor. Çalışmalarınızın sonucunda yeni bir dili başlangıç seviyesinden iyi bir seviyeye kadar öğrenebiliyorsunuz.


    İkinci dönem fakültelerde bölümle ilgili giriş dersleri oluyor. Fakat bunların yoğunluğu az olduğu için tek dersiniz oluyor dedim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.