Şimdi Ara

Galatasaray'da borç 2 milyar 391 milyon TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray Kulübü olağan Divan Kurulu toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel'de yapıldı.
    Galatasaray Kulübü'nün toplam borcu 2 milyar 391 milyon TL olarak açıklandı.
    Florya ve Riva anlaşmalarından elde edilen gelirlerle birlikte toplam alacak ise 1 milyar 598 milyon TL olarak açıklandı.
    Sarı-kırmızılı kulübün toplamdaki borç-alacak farkı ise 792 milyon TL borç olarak açıklandı.



    Bu Florya Riva gelirleri nasıl katkı sağlayacak hepsi birden mi ödenecek yoksa parça parça mı yararlanacak kulüp?
    Bir de Riva-Florya satılsın üste para bile kalır falan deniyordu. Bu kadar değerli 2 gayrimenkulü satıp hala ciddi miktarda borçlu olmak büyük sıkıntı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 15 Mayıs 2017; 18:27:3 >



  • Daha da ilginç birşey paylaşayım daha dogrusu dursunun istifa etmeme nedeni gibi birşey.



    Dursun Özbek: “Hem benimle proje yapmak istiyorsun, hem beni istifaya davet ediyorsun”



    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısı’nın sonunda yapılan eleştirilere bir örnekle cevap verdi. Özbek, “Benimle birlikte hareket ederek proje yapmak istiyorsun ama gelip beni istifaya davet ediyorsun” ifadelerini kullandı.



    “Herkese kapım açık”



    Yaşanan bu olayı detaylarıyla anlatan Dursun Özbek, aynı kişinin kendisini eleştirdiğini ifade ederek, “Aynı arkadaş 25 Mart’ta geldi beni eleştirdi ve istifa etti. Benim başkanlığımı beğenmiyorsundur. Gitmemi de istiyorsundur. Buna lafım yok. Ama benimle bir proje yapıyorsun, ama istifa etmemi de istiyorsun. Sedat İncesu kardeşim geldi bu konuyla ilgili. Ama bakın göreceksiniz, baloyu da yapacağım projeyi de. Elbette her şeyi biz biliyoruz diye bir şey yok. Ama sizin bildiğiniz bir şey varsa gelin beraber yapalım. Buradan belki 10’uncu kez çağrı yapıyorum. Elinizde proje varsa hepinizi bekliyorum. Galatasaray’a ortak bir menfaat sağlamak için her zaman kapım açık, hiç de yorulmuyorum” diye konuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş Divan Kurulu’nda siyah-beyazlı kulübün borcu açıklandı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.’nin toplam borcu 1 milyar 760 milyon 455 bin TL olarak açıklandı.

    Beşiktaş Divan Kurulu toplantısında Denetim Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, siyah-beyazlı kulübün toplam borcunu açıkladı.

    Açıklanan rakamlara göre Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 790 milyon 623 bin 172 TL, Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.'nin de 969 milyon 832 bin 216 TL borcunun olduğu belirtildi. Siyah-beyazlıların toplam borcu ise 1 milyar 760 milyon 455 bin 388 TL olarak açıklandı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 108 milyon 981 bin 279 TL, Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.'nin de 102 milyon 942 bin 898 TL alacağı bulunuyor. Kulübün toplam alacağı ise 211 milyon 924 bin 177 TL olarak açıklandı.
    .
  • parça parça ödenecek. 2023'e kadar 500m$.
  • Eski gs yok artık, Beşiktaş ve Fenerin devri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Realist-

    Eski gs yok artık, Beşiktaş ve Fenerin devri

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Realist-

    Eski gs yok artık, Beşiktaş ve Fenerin devri

    Liderlik koltuğunda başakşehir yerine fener varda bizim mi haberimiz yok ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir kulübün durumu birbirinden farklı değil. Ancak biri sportif olarak iyi olduğu için göz ardı ediliyor, öbüründe de Aziz Yıldırım olduğu için.

    Yakında bütün kulüplerin yapısı değiştirilip satılacak.

    Bakıyorsun başkanın hiç bir sorumluluğu yok. Adam takımı alsa küme düşürse bile giren çıkan yok. İstifa eder yarın gider, ne bir şey kaybeder ne bir şeyinden olur. Saçma bir sistem. Başa gelecek başkanın ne kadar Galatasaraylı ne kadar Fenerbahçeli ne kadar Beşiktaşlı olduğuna göre giden bir düzen. Amatörce. Artık kurumsallaşma, profesyonelleşme zamanı.
  • Faruk Süren: "Galatasaray’ın bankalara 238 milyon $ borcu var. Riva ve Florya’dan önce borcumuz 230M $'dı, satıldıktan sonra 238M $ oldu."

    Faruk Süren: "Galatasaray'ı bu durumdan kurtarmamız lazım. Üzülerek söylüyorum finansal tablo böyle devam ederse Galatasaray küme düşer."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    Faruk Süren: "Galatasaray’ın bankalara 238 milyon $ borcu var. Riva ve Florya’dan önce borcumuz 230M $'dı, satıldıktan sonra 238M $ oldu."

    Faruk Süren: "Galatasaray'ı bu durumdan kurtarmamız lazım. Üzülerek söylüyorum finansal tablo böyle devam ederse Galatasaray küme düşer."

    Finansal durumu düzeltmek kolay. Başarıda istikrar. Eğer Terim olayı olmayıp takımda kalmış olsaydı en az +50 milyon erou durumdaydık şu an. Yanlış yonetimler yanlış hoca ve yanlış transferler. bu sene 20 milyon euro harcadık boservise. Tolga ve Eren in aldıkları maaşlara bakın.. Bu yanlışlar devam ettikçe sıkıntı buyur. Oyuncu satıp kar edelim demiyorum doğru yere doğru oyuncuyu alır isek ve başarılı olacak hoca ile deavm eder isek her sene zararsız kapatırız bu durumda corçları stbil yapar ve zamanla sürüdürülebilir şekilde devam eder.
  • artik gs duzelmez abi, riva ve floryada elden gitti, bu kadroya epey transfer lazim. oyunculari gondermek icin epey para lazim. Dursun zaten geliri bitirdi, gelir yok. şampiyonlar ligi yok. taraftar urun almio, maca gelmio. bu borc surekli artar, banka borclarına faiz islio. senelik 40 milyon avro. amator branslar cok zarar edio.

    tek cagre cinli biri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.