Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (2841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90.246
Cevap
109
Favori
3.240.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28392840284128422843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnşallah Adnan Öztürk ekibini toplayıp seçime girer, tabii iyi bir ekiple.



    Dursun ve ekibinden bir tek Cenk Ergün' ü görmek isterim. Artık şu takımı saçma sapan, futbolla alakası olmayan insanlar yönetmesin. Şu liselilerin kendi aralarındaki iç çekilmeleri olmasa çok daha farklı bir noktadaydık şu an.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnan öztürke de güvenmiyorum adam kulağım ağrıyor diyip çekilmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı egm’ye bildiriyorum.



    Legolas’ın da selamı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terim gelmesin nefret ediyorum ondan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza Hamzaoğlu hocamızı istiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başakşehir ve beşiktaş'ın geniş ve uzun süredir birlikte oynayan kadrolarının, oturmuş sistemlerinin kendilerini değil 1-0, lige 2-0 önde başlattığının ayan beyan ortada olduğu bir tabloda, ligin 16 haftasının 14'ünü lider kapatmış bir takım ve o takımın teknik direktöründen bahsediyoruz. zaman zaman 9 puana kadar yükselen fark lig normallerinin gayet üzerindeydi. bunun hepimiz bal gibi de farkındaydık aslında. başakşehir ve beşiktaş'ı bir kenara bırakalım, kadro alternatifi seninkinden çok daha fazla olan fenerbahçe'yi de işin içine kattığımızda, yahu takım ligin ilk yarısını yedek kulübesinde tek bir alternatifi bile olmadan tamamladı. tudor'un hatası herkesi liderliğe alıştırmış olması mıydı? hepimiz biliyoruz ki galatasaray lig başından beri ligi zirvede götürmeyip de, tıpkı şu an olduğu gibi zirveyi 1-2 puan farkla geriden gelerek takip etseydi tudor bugün hâlâ takımın başındaydı. bir de "tudor olmasaydı bu takım ilk devreyi 15 puan farkla kapatırdı" diyenler var ki akıl fikir diliyorum kendilerine. zira kendimi bildim bileli takımımın ligin ilk yarısını 10 puan farkla bile kapattığını hatırlamıyorum. ha, 9 puan geriden gelerek şampiyon olduğumuzu çok net hatırlıyorum ama..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çıkıp "60 milyonluk kadro kuruldu, bilmem ne" demenin kimseye bir faydası yok. yok abi işte yok, yetmiyor 60 milyonluk kadro, o denli içler acısı haldesin kulüp olarak. mümkünse bir 60 milyon daha harcayacaksın. yapabiliyor musun? hayır! zaten borç batağının içinde debeleniyorsun. kulübünün ve takımının durumunu biliyorken yeni kurulmuş bir kadronun üzerine bu denli sorumluluk yüklemenin anlamı nedir? ülkenin en başarılı futbol takımı olman elindeki verilere bakmaksızın koşulsuz şampiyonluk hedeflemeni haklı çıkarmıyor maalesef, üzgünüm. bunu yapmak hem kendine, hem taraftarlara, hem de yeni kurulan takıma haksızlıktır. yine de enseni karartmanı gerektirecek bir durum söz konusu değil: yeni kurulmuş kulübesi alternatifsiz bir takımın var. başakşehir ve bjk şöyle dursun, fb’nin dahi kadro kalitesi senin takımından çok daha iyi. tüm bu şartlar altında dahi şampiyonluk yarışının içindesin. üstelik ilk yarıyı lider kapatma şansın hâlâ çok yüksek. eee, daha ne istiyorsunuz abi siz? ne istiyorsunuz? devre arası yapılacak takviyeler ve ikinci yarı fikstürünü de düşününce şampiyonluk ihtimali hiç de az değildi. fakat kanımca bugün kendi ayağımıza kurşun sıkarak bu ihtimali tamamen ortadan kaldırdık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya arkadaşlar gelişmeleri okuyamıyor musunuz. Toplu istifanın tek nedeni Fatih Terim dır. Başkan Terimle konuştu Terim de bu yönetim ile olmaz dedi. Başkan tamamen Terim yanlısi bir yönetim ile gelecek. Eğer ki Terim kesinlikle düşünmüyorum deseydi. Yönetim istifa etmez ortak bir İsim üzerinde anlasilirdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseliler istemiyormuş terimi sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haldun üstünel ile cenk ergün beraber çalışılması düşünülüyormuş
  • Yeni başkanımız inşallah Adnan Öztürk olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum çok ciddi yönetim çatır çatır çatırdadı. Genel kurul çok sinirli. Şuan gündemde en son teknik direktör var. Şuan Galatasaray şirket olarak tarihinin en zor günlerini yaşıyor ve teknik direktörünün olmaması hiç önemli değil. Problem büyük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_japan kullanıcısına yanıt
    Her kurul toplantisinda ona buna sallayip secim doneminde ise tansiyonu cikan,bagsur olup isten kacan adam baskanimiz olmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef mevcut yönetimde futboldan anlayan adam yok takımı sadece tudor a bıraktılar ve seyrettiler tudor da yeni bir teknik direktör takımı kobay gibi kullandı her maç farklı farklı deneyler yaptı ama bunu anlayıp ta mudale edebilecek futbol bilgisi olan bir adam yönetimde olmayınca bugüne geldik terim gelir gelmez bilemem ama çözüm terim değil futboldan anlayan bir yönetim ve takımı en az 7-8 yıl idare edecek bir teknik adam gelmeli alt yapıdan üst yapıya herşeyi ile kulübü modern futbol seviyesine çekmeliler yoksa daha çok teknik adam ve yönetim gider gelir bizde burada konuşur dururuz ha sunuda söyleyeyim terim futbol bilgisi ile galatasaraya yetebilecek bir adam değil benim için kadro iyi olursa ve birbirleriyle iyi anlaşırlarsa iş yapar yoksa oda birşey yapamaz o yüzden ben çok umutlu değilim kulüpte futboldan anlayan bir yönetici olsaydı tudora yapacakları müdahalelerle su an en az 6_ 7 puan farkla lider olabilirdik hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 20 Aralık 2017; 5:57:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bakalım rakip çıkacak mı? Eğer güçlü adaylar çıkmazsa kimse kötü gidişten sonra yok öyle yok böyle demesin.

    Güçlü dönemde herkes aday olur. Önemli olan taşın altına elini koymakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim’i istemeyip Hamza Hamzaoğlu’nu istemek neyin kafası, hiç anlayamadım?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RavenoLL

    Fatih terim bu enkazı alacak kadar saf bir adam değil

    Kadro planlaması çok kötü ikinci bir 30m euro harcama anca kurtarır

    Kadro planlamasında solbek dışında kötü bir tane şey yok.

    16 Maçta 14 gol atmış Gomisi almışsın, Fernando gibi ligin tartışmasız en iyi ortasahasını almışsın, Ndiaye gibi topu ileriye taşıyacak 8 numara almışsın , Sağbek problemini kökten çözecek bi adam almışsın, Stoppere iyi kötü bir takviye yapmışsın (Maicon çöp diyen çıkar illaki, adamı sağbek oynatırsan hata yapar ortada Serdar ile bence iyi ikili), Bence çok kaliteli olan ama yanlış oynatılan Fegholu gibi EPL oyuncusu almışsın.. Tek planlama hatası Belhanda başka yok.

    Yedekler adı üstünde yedek ama Benficaya bilerek satılmayan Sinan, İlk geldiğinde iyi forvetlik gösteren Eren, ortalama yedek Ahmet, ortalama yedek yasin(hiç sevmem), Sağlam bi yedek kaleci Carrasco, Altliglerde başarılar elde etmiş Gençler var üstelik

    Ne olacak yani daha ? . Bu takım ligin ilk 8 haftasında OYUNU OYNAMIYOR. Problem sadece bu. Sen mühtiş bir kadro kurmuşsun, takımı çok iyi sezon öncesine hazırlamışsın, kondisyon olmuş atbeygiri. Gel gelelim 3 stopper ve Sakatlık yüzünden tüm sistemi bozuyorsun..

    Maicona yüklenip duruyorlar mesela, adam nerde oynuyor ? Bu adam Tandem liderimi, 3lü stopperin ortasımı, 3lü stopperin sağ tarafımı ? Chelseya de Azpi 3lünün ortasında daha seri olan Chrisitensen, Rudiger, Cahill yanlarda.

    Ya son maçı izleyen görmüştür. Sağbek özelliği olan Denayer ortada oynuyor, ortada çok iyi olan Maicon sağ stopperde oynuyor, solda zorunluluktan Ahmet oynuyor. Dahası varmı. İnsan sormadan edemiyor neden sağ stopper Denayer, orta stopper Maicon değil diye.


    Edit1. Ünal Aysalcılar içinde bi resim paylaşacağım sadece :

    [Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY -

    Şurada 2 tane adam akıllı TD var. F.T. Mancini. İkisi de ÜA zamanında yenmiş isimlerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 19 Aralık 2017; 12:29:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    Kadronuz yeterli değil , başka hoca gelse bile çok şey değişmez.

    Emre Çolak, Engin Baytar, Necati Ateş, Semih Kayayla falan rahat şampiyon olduk bu ligde. Oynatan olursa bu kadro çok rahat şampiyon olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exhell

    Arkadaş ne terimmiş ya. Adam bıktı Galatasarayın parasını yemekten.


    Daha aldığı tazminatı bitiremedi lan terim!

    Galatasaray daha terimin tazminatının taksidi bitiremedi.


    Yine aynı b.k olacak gelince.

    Hamza hoca kabulümdür..

    6 şampiyonluk, sayısız Türkiye kupası, Uefa kupası, 6 kez şampiyonlar liginde oynamak falan derken Fatih Terim'in Galatasaray'a kazandırdığı paraları hesaplamaya matematiğin yetmez. Paraları geçtim Galatasaray'ın itibarına yaptığı katkılar manevidir parayla ölçülemez. Sen büyük ihtimal Galatasaraylı falan değilsin ama yine de açıklayayım dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudorsuz göztepe maçında nasıl bir oyun oynarız çok merak ediyorum..Prangalardan kurtulmuş bir takım olacak bakalım futbolcular nasıl bir oyun tarzı istiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 28392840284128422843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.