Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.710
Cevap
90
Favori
255.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SpEeDy! kullanıcısına yanıt

    teşekkürler

  • Arkadaşlar merhaba,


    Bende bulunan GA-110GB saatimi, Honor GT2 Sport uğruna satıyorum :( İlgilenen arkadaşlar var ise ulaşabilirsiniz. Tertemiz saat bir defa bile işlem görmedi, kutusu duruyor, 3 senedir bende ancak çok az kullanıldı zaten saatin fotoğraflarından da anlayabilirsiniz. Alıcı arkadaşalr var ise, DM den görüşebiliriz.



     G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.




  • 2 ayrı g-shock model saatimde buharlaşma oldu. Saatçinin dediği eritme olayı biraz abartı ancak saat sıcak su buharından etkileniyor. Özellikle sıcak-soğuk hava geçişlerinde ve sıcak su ile çok temas ettiğinizde saatin su geçirmesini önleyen contalarda genleşme sonucu esneme oluyor. Ve saat içten buharlaşmaya başlıyor. Normal suyu geçirmez ancak sıcak su ve sıcak buhardan uzak tutun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakay27

    2 ayrı g-shock model saatimde buharlaşma oldu. Saatçinin dediği eritme olayı biraz abartı ancak saat sıcak su buharından etkileniyor. Özellikle sıcak-soğuk hava geçişlerinde ve sıcak su ile çok temas ettiğinizde saatin su geçirmesini önleyen contalarda genleşme sonucu esneme oluyor. Ve saat içten buharlaşmaya başlıyor. Normal suyu geçirmez ancak sıcak su ve sıcak buhardan uzak tutun.

    Hocam bilgiler için teşekkür ederim. Havuzdan önce ve sonra duş aldığımızda sıcak suyla temas ediyor, açıkçası çıkarmak da hiç işime gelmiyor.

    Zaten 1000 tl para verdim, su geçirirse atarım, bir daha da casio marka saatlerin yanına yaklaşmam.

  • Carte Blanche kullanıcısına yanıt

    5 yıl önce Casio GA-201-1ADR için yedek dursun diye ersa saaten buldum kayışı (e posta atın varsa yazarlar) 2 adet aldım ama hala takmadım kopmadı çünkü saatin mevcut kayışı yalnız pahalıdır bilginize. geçende pandemi var diye pil alıp takayım dedim pil kapağını kapatmadım bozarım diye zorlamadım hadi sonra sökmüşken temizleyelim dedim içini kasadan aldım altta gösterdiğim parça çıktı yani dokunmadan kendi düştü takamadım çok küçük zorlamak yada zarar vermemek için takmadım koydum poşete duruyor sonra kasa iç tarafta yanda tuşların 2 tarafında da metal parçalar var onun biri de çıktı G-Shock Topluluğu.  sokağa çıkmayalım dedik saati baya dağıttık bir ara saatçi arkadaşa götürüp toplatıcam umarım toplar G-Shock Topluluğu.  6 yıl önce 2 adet biri yeğene olmak üzere 650 tl ye almıştım şimdi baktım aynısı 1 tanesi 1.139,00 tl şaka gibi G-Shock Topluluğu. Neyse dün gece bakınırken 2. resimde görülen saati aldım 889 tl tuttu baya kazık olmuş fiyatlar kızsam da hoşuma gitti aldım artı ersada 1300 tl civarı görünce fiyat uygun geldi. Bu arada ersa çok kazık bir site aman G-Shock Topluluğu.  diğeri olmama ihtimalinden dolayı yedek aldık kısacası. Model şu CASIO G-shock GA-400-1BDR

     G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Aralık 2020; 11:38:47 >




  • Pathfinder modelini uzun süre kullanmıştım şimdi bir de GG 1000 1A3DR modelini aldım oldukça şık ve dikkat çeken bir model.


     G-Shock Topluluğu.
  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Hocam saatiniz replika gibi duruyor bir Casio bayiine götürmenizde fayda var. Bu saatlerin replikalari çok var piyasada youtube'da farklarını anlatan videolarda var izlemenizi tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gordon Gekko kullanıcısına yanıt

    İlgin için teşekkür ederim. Belki fotoğraftan öyle görünmüş olabilir Doğubank yanı Casio merkez saatten almıştım zamanında.

  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Merkez saat fiyat bazında 10 numara bir yerdir gözümde...
  • burakay27 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle haklısınız. En azından esnaflıkları var ve pazarlık yapılabiliyor. Hiç unutmam 2010 senesinde Casio Edifice EF-550 almaya niyetlenmiştim ve sirkecide bir çok dükkana girdim en sonunda da buraya girmiştim piyasada 550D fiyatının %20 aşağısına redbull serisini almıştım. Ve halâ daha kullanıyorum aldığımdan buyana 3 pilini taktım. Her pil değişimi 2.5-3 sene arası gidiyor arka kapak içine değişim tarihlerini yazıyorum :)

  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Hikayelerimiz hemen hemen aynı... 2014 senesinde zannediyorum ki bu aylardı ya da şubat... casio edifice efm502-1a4vudf modeli daha yeni çıkmıştı ve çok beğeniyordum ancak pahalı olduğu için almayı düşünmüyordum. Fiyatı 450 tl falandı. Sirkecide işim vardı. Yine böyle güneşli ama soğuk bir hava vardı. İşimi hallettikten sonra dedim ki bir bakayım şu saate... Girdim içeri, dedim şu model saat var mı elinizde? Eleman hemen vitrinden çıkardı, Yeni bir saat olduğu için ellerinde olmasına hem şaşırdım hem sevindim. Dedim ki ben bu saati beğeniyorum ama 360’dan fazla veremem dedim. Hesapladı falan, peki abi dediğin gibi olsun dedi. Üstüne bir de kredi kartıyla 6 taksit yaptı. Dükkandan çıktıktan sonra saati aldığıma inanamadım :) Sonra Saati 2-3 sene kullanıp sattım, pilini de hiç değiştirmemiştim. Ondan önce de 1-2 model alıp aldırmışlığım vardır. Merkez saat denince aklıma bu anım gelir, tebessüm ederin. Helali hoş olsun.




  • burakay27 kullanıcısına yanıt

    Böyle davranarak kendileri kazanıyor aslında. Bende 10 sene içerisinde hem hanıma hem de kendime 3-4 saat almışımdır. Her seferinde de almadan önce diğer dükkanlara girer sorarım. Genelinde en iyi fiyatları burası verirdi. Bir keresinde Hanıma aldığımız momentus saatte daha uygun fiyat veren bir yer vardı ama çok fark olmadığı için onu da buradan almıştım.

  • burakay27 kullanıcısına yanıt

    Bende de gx-56 vardı. Güneş enerjili. Sıcak odadan soğuk bir yere geçtiğimde camında buğulanma yapıyordu. Fotoğraflarını çektim, videoya çektim. Ersasaate direk elden teslim edip hem fotoları hemde buharlaşma sürecini videoyla izlettim. Ama adamlar basınç altında su testi yaptıklarında hiçbir sızıntı olmadı telefonda.


    Banyo yaptığın oluyordu saatle ama madem su girebiliyordu sıcak suyla o zaman basınç altında illa ki su sızması gerekirdi diye düşünüyorum.


    Bir türlü anlam veremedim o modele. Bende sattım gitti saat :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpEeDy! kullanıcısına yanıt
    Basınç testlerinde hiçbir sorun çıkmaz. Ancak sıcak soğuk geçişlerinde yaşanıyor bu durum. Ve saat içten bir kere buharlanırsa virüs gibi çoğalıyor, içerde su damlacıklarına dönüşüyor. Ben 2 modelde de yaşadım bu sorunu ve son olarak retro g-shock modellerinden dw-5600sk-1dr modelini aldım. Umarım bu modelde aynı sorunu yaşamam.
  • burakay27 kullanıcısına yanıt

    Modellerde güneş paneli var mıydı?


    Gd-350 tek bir gün kolumdam çıkmadan askerde, denizde, banyoda, sporda her yerde kullandım sıkıntı olmadı.


    Aynı şekilde ga1000 ile yine banyoya giriyorum hiç buhar yapmadı camı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpEeDy! kullanıcısına yanıt
    Yok hocam solar modeli hiç kullanmadım. Benim kullandığım modelin aynısı abimde var onda bir sıkıntı olmadı. Bende bir sorun var sanırım. :)
  • burakay27 kullanıcısına yanıt

    Cidden çok ilginç şu buhar yapması. Şans işi bu saatlerde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Casiodaşlar. Ufak bir hatırlatma yapmak isterim. Kullandığınız saat ne kadar su geçirmez/suya dayanıklı vs olursa olsun asla ama asla su altında,duş alırken falan tuşlarına basmayın. (Dalış saatleri dışında) Bu durum hemen hemen tüm markaların kullanım klavuzunda mevcuttur.

  • burakay27 kullanıcısına yanıt

    final çok garipmiş bu kadar isteyip alınan saat neden satılır G-Shock Topluluğu.  ben asla satmazdım. bu şuna benzemiş çok sevip kavuşursun sonra 3 sene sonra bıkıp yol veriyorsun G-Shock Topluluğu. 

  • Sa arkadaşlar gwn q1000 saatim var. Bu saate tr de tek bir yerde kordon var. Uluslar arası da 1-2 yerde mevcut aliexpres te bile yok. Ben mi bulamadım acaba. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.