Şimdi Ara

G.Saray 60 yılda 800 milyon dolar, Ünal Aysal ise 3.5 yılda 1 milyar dolar harcadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Adnan Brothers başarısızlığını bu şekilde örtmeye çalışıyor, yıllardır aynı yöntem...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Louise Attaque

    Kendisi de dünyanın parasını harcayıp 3 koca sezonu kupasız tamamlamayı başarmıştı. Asıl o paralar haybeye gitti. Önce Galatasaray'a yaşattığı ezik yılların hesabını versin.

    polat kendi ağzıyla aysalın borcu arttırmadan hatta ödenen faizi kabul edersek azaltarak 40 ayda 27 kupa alan branşları finanse ettiğini kabul etmiş

    biz yazınca aysal gs yi batırdı diyenler inanmıyordu alın size aysaldan dünya üzerinde en nefret edenlerin başında gelen polat veriyor rakamları




  • Ve bu habere inananlar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk mu kandırıyor bu adam ya? 1 milyar DOLAR ne demek?! Ronaldo ve Messi'yi falan getirdik de bizim mi haberimiz yok? 1 milyar TL'ye yakın harcama yaptı dese inanırım ama 3 milyar TL ne ya? Ünal Aysal'a çamur atmak için ne yalan uyduruyorlar ve buna inananlar var!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

    Ne kadar para harcadı bilmem ama harcadığı paralara değecek kadar kupa başarı kazandırdı takıma Madridle oynarken 5 5 5 diye bağırttırdı bize bu hangi Türk klübüne nasip olur ?

    su macla ovunmeyi birakin artik adamlar 3 atip gelmis. neyin tatavasi bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funky ND


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

    Ne kadar para harcadı bilmem ama harcadığı paralara değecek kadar kupa başarı kazandırdı takıma Madridle oynarken 5 5 5 diye bağırttırdı bize bu hangi Türk klübüne nasip olur ?

    su macla ovunmeyi birakin artik adamlar 3 atip gelmis. neyin tatavasi bu

    Sanane sana niye battı bu kadar ? ilk maçta 2 penaltımızı vermediler 2. maçtada ilk golleri ofsayttı, daha real madrid ile resmi maç yapamamış senelerdir şlye gidememiş insanlar boş konuşmayın komik oluyorsunuz




  • hala ünal aysal sayesinde kupaları aldıklarına inanlar var forumda. valla bizim ülkeyi soyarlar da bölerler de. 100 kişiden 95 i kör maalesef. geçmiş olsun Türkiye.



  • dikkatlice dinleyip, aşağıdaki özeti de okursanız, polatın yalan söylediğini ve kulübü asıl batıranın kimler olduğunu anlayabilirsiniz.
    2001 başkanı Faruk süren, borç/alacak farkını 44 m $ olarak Mehmet cansuna devrediyor
    2002 başkanı Mehmet Cansun , borç / alacak farkını 42 m $ olarak rahmetli Canaydına teslim ediyor
    2008 başkanı rahmetli Canaydın , borç / alacak farkını 109 m $ olarak Adnan Polata devrediyor.
    2011 başkanı adnan polat , borç / alacak farkını 328 $ olarak Ünal Aysala devrediyor. Bunun haricinde 81 m $ faiz ve finansman masrafları da bu rakamın içinde yok. yani Aysal yönetimi aslında 429 m $ borç/alacak farkı varken gelmiştir. 2011 de..
    Diyorlar ki Aysala mis gibi stadyum bırakıldı, Polat yönetimi Stadım gelirlerini 2019 yılına kadar peşinen alıp harcamış. Loca , vip koltuk vs de yenmiş. Aysal sadece kombineleri kullanmabilmiş.
    Ayrıca forma sponsorluğu da 2014 yılına kadar peşinen alınıp harcanmış.
    Polat döneminde futbolcu portföyü 40-50 m $ iken Aysal döneminin sonunda 165 m $ a kadar çıkmış. Bu rakam takımın elinde bulundurduğu lisasnlı oyuncu değeri.
    takım sırasıyla Aysaldan önceki son 3 sezonda 5 / 3 / 8 . olarak ligi bitirmiş. Yani ortada sportif gelir UEFA geliri de yok.
    Zaten basketbol ve voleybol dipteydi o dönemlerde.




  • Kendi döneminde borcun artışını vermiş rakamsal olarak, Aysal döneminde ise harcanan parayı vermiş. Geliri de verseymiş bari rakamsal olarak. Mühim olan harcama değil, gelire denk düşüyorsa isterse 10 milyar $ harcasın beni alakadar etmez.

    Mühim olan borcun ne kadar arttığı ve o artan borç ile elde edilen başarılar. Ve Polat kusura bakmasın da bu kıstasta Aysal'ın tırnağı olamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultralisan

    1 milyar dolar ne demek haberiniz varmı beyler? öyle Drogba'ya verilen 10 milyon euroyla bitmez o para.

    Adamı eleştirecekseniz mantık çerçevesinde eleştirin, o sarfedilen parayla 1 Messi birde Ronaldo alırsın. Takımın geri kalanınıda Premier League'den kalbur üstü toplarsın.

    1milyar dolara çok rahat dünyanin en iyi oyuncularini toplarsin yedegide ilk 11 e sığmayan en iyileri alırsın.büyük para

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jerome McElroy

    Sen bir milyar milyon milyar sen bu parayı ne yaptın?

    Lan 1 milyar dediğin paraya fiş fatura almasan 11 tane Messi verirler. Muslera'yı satar kaleye Messi koyarsın. Ne saçmalamış bu?

    1 milyara kurulacak takım;

    Muslera

    Clyne Varane Laporte Rodriguez

    Veratti Carvalho

    Messi Sneijder Ronaldo

    Qral


    5 yabancı koy en fazla ondan sonrası tazminatlar + yeteneksiz Türk futbolcular.
  • Yok 500 milyar katrilyon

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar saçma bir örnek duymadım. 50 60 yıl önceki futbolcu bonservisi, maaşı, maç başı ile şimdi ki bir mi? Sen Hagi'yi Popescu'yu Barcelona'dan 15 20 sene önce 6 milyon dolara alıyordun şimdi bırak 6 milyonu 60 milyona böyle adamları oradan getiremezsin. Taffarel gibi Dünya kupasını kaldırmış adamın bonservisine bile Umut'un yıllık ücreti kadar para vermedik. Şimdi aynı pozisyonda olan birini anca rüyanda görürsün. Elin çöp yerlilerine 5 milyon euro çekiyorlar, yıllık dünyanın maaşını almalarına rağmen maç başı istiyorlar, menajer ücretleri, imza paraları vs. var. Sen ülkenin gelmiş geçmiş en büyük golcüleri Tanju ve Hakan Şükür'ü kaça aldın, kaç para maaş verdin, şimdi Burak'a kaç para veriyorsun? artık devir değişti, mazide kaldı o günler. Bunu sende biliyorsun ama sırf senin üzerine Ünal Aysal gelip stadın üzerine kondu, benim emeğimin kaymağını yedi diye boş boş konuşuyorsun.




  • ya soyle bir hesap.. 1 milyar bolu 3,5 yıl desek yıl bas 300 milyon duser.. 300 milyonun 200 milyonu banka keredisi alma ve odemedir.. 100 milyonda geriye kalırki normal bence.. bir de o zaman dolar 1.8 di
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.