Şimdi Ara

G.S. ÇOOK ÖNEMLİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELİM BENEZRA ismiini GS'yi iyi takip edenler bilir,ve onun son yazısı;

    İşte İsim İşte Perde Arkası...




    Selim merhabalar. 3 gündür tüm basın senin yazdığın yazıya dolayısıyla isime kilitlenmiş durumda. Nedir bu olay bize biraz anlatırmısın?

    - Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü bana bu futbolcunun kulübü tarafından kiraya verileceği söylendi. Bu isim beni öylesine çok heyecanlandırır ki keşke dedim onu Galatasaray forması altında görebilsem. Sonra bir an düşündüm ve "neden olmasın ki" dedim ve Galatasaray yönetiminden adı kendi açıklamadığı sürece bende kalacak olan yönetici ile irtibata geçtim. Ve kendisine bu oyuncunun maliyeti dahil bir çok bilgi verdim.

    Nedir bu futbolcunun maliyeti?

    - Kendisine yıllık 2.5 milyon Euro istiyor. Ve kulübü de yıllık kiralama bedeli karşılığında 1 milyon Euro. Galatasaray kulübü toplam 3.5 milyon Euro'nun kendileri için fazla olduğunu ama 2.5 milyon Euro'ya bu işin olabileceğini söylediler.

    Peki sen son yazında bir menajerle irtibata geçtiğini yazdın. Bunu niye kulüp değil de sen yaptın?

    - Neden olacak kulüp irtibata geçse diğer kulübe 1 milyon Euro ödemek zorunda kalacaktı. Akıllarınca bu menajerle kulüp dışında biri konuşursa, sonunda iş olmazsa biz resmi bağlantı kurmadık ki diyebileceklerdi.

    Ve sen de bu menajerler konuştun. Peki kimdir bu menajer?

    Bu menajer Güney Amerika'lı futbolcuların Avrupa menajeri. Size sadece adının baş harflerini verebilirim. Zira bu kişi şu anda Fransa'da bir kulübe bağlı menajerlik yapmaya başladı. Adının baş harfleri O. D. F.

    - Ve bu kişinin sende tam adı ve telefonu var öyle mi?

    Adı, telefon numarası hatta onunla olan konuşmalarımız bile var. Üstelik bende olan telefon numarası kendisinin özel numarası. Çünkü bu kişinin çok yakın bir dostu benim de iş yaptığım bir dostum. Zaten bu olaya o aracılık etti. Onun da isminin baş harfleri B. M.

    - Peki gelişmeler ne yönde?

    Bakın ben son 1 haftadır bir yönetici ile her gün konuştum. Bu adamı istesek bir daha alamayız, yapmayın etmeyin lütfen bu adamı alın dedim. Ama bana hep söylenen o menajere ulaşamadıkları idi. Dün öğleden sonra ben B.M. dediğim ortak dostumu arayıp bu adama başka nasıl ulaşabileceğimi sordum. Kendisi bana bu adam nazlıdır, elindeki numarayı devamlı ara en sonunda cevap verir dedi.

    -Burada anlamadığım nokta Galatasaray kulübü dünyaca ünlü bu futbolcuya 1 milyon Euro vermemek için seni mi aracı diye kullandı?

    Evet aynen böyle oldu. Aslında onlar Pires'e takılıp kaldıkları için bence bu olayı çok ta umursamadılar. Sadece adı bende saklı olan yönetici hariç. Çünkü o yönetici bu futbolcunun tribünleri ayağa kaldıracağını, forma satışlarını, kombine satışlarını kısacası Galatasaray'ı düşünen bir isim.

    -Bu yönetici kim peki?

    O kendi ismini açıklamadıkça ben açıklamam

    -Peki Selim gelelim bu futbolcuya. Kısaca soruyorum, bu futbolcu kim?

    Ben de size kısaca söyleyeyim o halde. Bu futbolcu SAVIOLA'dır. Bazı taraftarlar bu ismi tahmin edip yok bize yaramaz gibi saçma yorumlarda bulundular. Basında takip ediyorum ve bunlara çok gülüyorum. Fenerbahçe Ortega'yı, Anelka'yı aldığında çok mu ihtiyacı vardı? Niye aldılar onu? Tribün show için.
    İşte SAVIOLA'da böyle bir futbolcudur.

    Galatasaray Hagi'den sonra top cambazı bir futbolcu aramış ama bulamamıştır. Ta ki Ribery'e kadar. Taraftar Ribery'i niye bu kadar çok sevmişti? Çünkü ne zaman ne yapacağı belli değildi. İşte SAVIOLA'da böyle biri.
    Herşeyi unutup sadece SAVIOLA'nın Atatürk Havaalanına indiği anı hayal edin. Galatasaray taraftarı orayı mutluluktan yıkar,yıkar.

    -Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı?

    Evet var. Öncelikle beni bir çok yerde yalancılıkla, asparagas haber yapmakla suçladılar. Bir ara kendi okurlarım bile bana olan güvenini yitirdi. Ben bugüne kadar Ribery dedim oldu, Figo dedim, Rui Costa dedim hepsi oldu. Oldu demek transfer oldular demek değil. Ben Figo ve Rui Costa ile ilgili neler olduğunu yazmıştım. Hepsi de aynen dediğim gibi oldu.

    Bütün Galatasaray'lılardan bir ricam var. Galatasaray çok büyük bir kulüptür. Borcu harcı taraftarı ilgilendirmez. Galatasaray'ın şu anda SAVIOLA'yı alabilme durumu vardır. Tüm GALATASARAY'lıları göreve çağırıyorum. Kulübe telefon açın, fax veya e-mail gönderin. SAVIOLA'yı isteyen herkes lütfen birşeyler yapsın ve bu büyük futbolcuya herkese yar olmayan bu büyük formayı giydirelim...

    Son bir not daha : Buradaki bilgiler eğer herhangi biri tarafından yalanlanırsa o zaman buraya yazmadığım bazı konuşmaları da yazacağım. Örneğin büyük!!! başkan Canaydın'ın bu konuyla ilgili yorumunu ve yaptıklarını ah pardon yapamadıklarını ve ayrıca SAVIOLA'nın gelmesi durumunda ilk yıl ki parasını hangi yöneticinin cebinden ödeyeceğini taahhüt ettiğini ve bunun gibi bazı başka bilgiler daha...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirza_İzmir -- 12 Temmuz 2005, 15:35:08 >



  • evet arkadaşlar durum bu, SELİM BENEZRA'ya inancım tam, sizce neler yapmalıyız,
    NOT: sadece GALATASARAYLI arkadaşlar lütfen...
  • ben inanırım.... para yok işide bizim anladıgımız biçimde degil..birileri giderse yer acılır ona verilecek para biraz artar başkasına verilir gelir..bekliyoruz ...
  • VALLA KARDEŞ BENİM GÖZÜMDE 5 TANE PİRES SAVİOLA EDEMEZ EGER ALINACAK OLURSA HEMEN GİDİP FORMASINI ALIRIM.....
    SAVİOLA İÇİN DEGİL KULÜBE KATKI OLSUN DİYE...
  • sonuç olarak kim gelio gs ye?
  • Selim baya bir iddiali yazmış. Umarım yönetim para veririz alırız diye Selim umutlandırıp kandırmamıştır. Buarada yönetim kimi alacaksa alsın. Artık Galatasaray ile ilgi değerlendirme yazısı yazacağım yazamıyorum. Kim olacaksa artık bu ikinci transfer... Galatasaraylılar dokuz doğuruyor resmen. Onu bırakın 2, 3 gün zaten transferi değil transfer bulmacasını çözmek için çabalıyorum kim kim diye ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mhmtrl

    VALLA KARDEŞ BENİM GÖZÜMDE 5 TANE PİRES SAVİOLA EDEMEZ EGER ALINACAK OLURSA HEMEN GİDİP FORMASINI ALIRIM.....
    SAVİOLA İÇİN DEGİL KULÜBE KATKI OLSUN DİYE...
    Madem Kulup için alacan formayı o zaman niye şimdi almıyorsun??
  • Aslında şuan SAVIOLA-PIRES derken bişeyi gözden kaçırıyoruz,CONÇE gittiğine göre,ön libero tarzı_defansla ortasaha bağlantısını kurabilen ve top rakipteyken defanstan önce rakibi karşılayacak adam gerekecek gibi,SAIDOU ve RAGIP isimlerine nekadar güvenebiliriz.Yönetimin özellikle uzatmları oynayan başkanın umarım bu konuyu dikkate alırlar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brand_izmir

    Aslında şuan SAVIOLA-PIRES derken bişeyi gözden kaçırıyoruz,CONÇE gittiğine göre,ön libero tarzı_defansla ortasaha bağlantısını kurabilen ve top rakipteyken defanstan önce rakibi karşılayacak adam gerekecek gibi,SAIDOU ve RAGIP isimlerine nekadar güvenebiliriz.Yönetimin özellikle uzatmları oynayan başkanın umarım bu konuyu dikkate alırlar...


    aynen katılıyorumm bizim saviolaya değil orta sahada savaşan top kapan iyi pas yapan defansif orta saha futbolcusuna işhtiyaç var saido veya ragıp bi halt yapamazlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: egepcmarket

    quote:

    Orjinalden alıntı: mhmtrl

    VALLA KARDEŞ BENİM GÖZÜMDE 5 TANE PİRES SAVİOLA EDEMEZ EGER ALINACAK OLURSA HEMEN GİDİP FORMASINI ALIRIM.....
    SAVİOLA İÇİN DEGİL KULÜBE KATKI OLSUN DİYE...
    Madem Kulup için alacan formayı o zaman niye şimdi almıyorsun??


    EVDE 3 TANE RESMİ FORMAM VAR !!!!!!!
    GEÇEN SEZON Kİ FORMAYI DAHA GİYİP HALI SAHADA MAÇ YAPMADIM...
  • galatasarayın saviolaya ihtiyacı yok forvet hattı gayet iyi kanatlara adam alması lazım,
  • peki sağ defansI GENE CİHANA MI BIRAKCAZ ARKADAŞLAR GEÇEN SENE ORASI YOL GEÇEN HANI GİBİYDİ ......
  • Ya Uğur ve Cihan dönüşümlü oynacaklar artık.Başka çare yok.Ama geçen sene Cihan fena değildi bence
  • işin gerçeği avrupa kadrosunda sağ bek ve sol bek sıkıntısı yaşayabiliriz,ama şuan Türk oyuncular içerisinde yine Orhan ve Cihan iyiler,yinede ne olursa olsun avrupada defansın kanatlarında sorun yaşayacağımız kesin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.