Şimdi Ara

Futbol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu 15 gün içinde futbol adına acayip şeyler yaşadık.

    Beşiktaş çok kötü bir yenilgi aldı. Çok üzüldük çok üzüldüler. Dalga geçildi Beşiktaşla hatta çok daha ileri gittiler hele bir yazılı medyanın yaptığı çok ayıptı. Beşiktaş için ışıklar sönmüştü artık.

    Fenerbahçe içinse durum tam tersi idi güzel bir galibiyet aldı na malupdu ve herkes üst tura cıktığında hem fikirdi. İşler iyi gidiyordu hatta İnterden puan alıp grup birinicisi olacaktı.

    Yani kısacası çok şeyler konuşuldu yazıldı genelde hepsi boştu.(bence)

    Bu hafta ilk önce PSV CSKA yı yendi ardından İnter Fenerbahçeyi. Fenerbahçenin uzun zamanadır oynadığı en kötü maçtı. Ertesi gün ise hezimete uğramış sıfır moralle kimsenin umudu kalmadığı Beşiktaş Marsilyayı yendi.

    Şimdi işler tersine dönmeye başladı.

    Grup lideri olmayı düşleyen Fenerbahçenin durumu sakata gelmeye başladı. Benim o akşam aklıma gelen ilk düşünce ya CSKA yı da yenemezsek UEFA ya kalırsak oldu. Ve hala bu tedirginlik içindeyim bu şekilde olursa zaten bu sene hiçbir maçı seyretmeme kararı aldım. Bazıları İnterin PSV yi yeneceğini söylüyor ama bence umudunu interin PSV yi yeneceğine bağlayan lar zaten başta kaybetmiştir. Ama normal de Fenerbahçe CSKA yı fazla zorlanmadan yenermi evet yenmesi lazım. Lakin bizim takımların böyle son maçlarda umulmadık takımlara yenilme gibi bir alışkanlıkları var. Buda beni korkutan şey.

    İşin özüne gelirsek

    Daha geçen hafta kapkara bulutların üzerinde gezdiği Beşiktaş şu anda grup lideri bile olabilir. Ne acıdırki grup liderliği hesabı yapan Fenerbahçenin böyle bir şansı yok. Beşiktaşın da UEFA şansı yok acaip bir durum. İki takımımızında yenmesi şart yenerlerse ikisde gruptan çıkıyorlar. Birisi avrupada çok iyi futbol oyanayan, diğeride ağır darbeler almış takım ama ikiside son maçları kazandığında gruptan çıkacak. İlginç değilmi işte bunun adına futbol diyorlar. İşte bu yüzden Futbol çok zevkli ve minyonlarca insan futbolun peşinde.

    Bir kaç sözümde burda birbilerine hakaret eden dalga geçmenin dozunu kaçıran,birbilerinin Türklüğüne vatan sevgisine dil uzatan arkadaşlar şu görüntüde değdimi yaptıklarınıza eliniz ne geçti kim kazandı. Unutmayın iki takımımızda maçlarını kaybedeblir. Yine dalaga geçilecektir. Lütfen dozunu kaçırmayalım.

    Kalın sağlıcakla.



    (Fenerbahçe bölümüne açıyorum Beşiktaş da olabilirdi ama kendim Fenerbahçeliyim ya ondan







  • Açıkçası ben Beşiktaş'ın Marsilya'ya karşı ilk yarıda oynadığı futbolu beğendim,ikinci yarı ise klasik geri çekilme ve fiziki düşüş yaşandı buda maç başından beri tehlike unsuru olan Marsilya'nın uzaktan şularının artmasına zemin oluşturdu ve gol geldi.Ama ummadık zamanda Bobo'nun golüyle sevindik.Şimdi porto maçına bakılırsa çok zor bir maç.Ancak futbol bu işte herşey olabilir bir gerçek varki Beşiktaş maç başından sonuna kadar inanılmaz bir hırsla oynamalı..
    Bize gelirsek;
    Ben Cska'nın Psv'yide bizide yenebileceğini düşünüyordum ama Psv'nin şansına Love ve Jo maçta forma giymedi ve kalanlarda 4 maçta 1 puan alabilmişliğin moralsizliğiyle darma dağınık bir futbol ortaya koydular.Şimdi olurda Cska bize tam kadro gelirse işler daha da zorlaşır yani bu maç kesinlikle banko değil! Bazıları grupta Cska'nın averaj takımı olmasının bizim için talihsizlik olduğunu söylüyor ama asıl talihsizlik Cska'nın işin aslında averaj takımı değil grubun talihsiz takımı olması... 3. ve 4. maçlarını interle yaptılar ardından Psv maçında kadro sıkıntısı yaşadılar.Normal şartlarda 20 maç daha yapsalar Psv cska yı yenemez ama Psv'nin 8 cska'nın 1 puanı var.Başkasına bel bağlamak hakkaten iyi değil ama Cska'yı yenmemizi hiç kolay görmüyorum onun için ne olursa olsun İnter Psv'yi yenmeli.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.