Şimdi Ara

Fujifilm X-T4 ve kullandığımız ekipmanlar! Tercih yönetimi, sektör meseleleri hakkında sohbet ediyoruz. Ne Canon ne de Sony ağlamadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kullandığımız Demirbaş Ekipmanlar 



    Fujifilm XT-4



    Godox M1 RGB Işık



    Fujinon XF16mmF1.4 R WR Objektif



    Fujinon XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS Objektif




    Bu video inceleme videosundan ziyade deneyimlerimizi aktardığımız ve neden tercihlerimizi Fujifilm yönünden kullandığımıza dair anlatım gerçekleştirdiğimiz bir videodur.



    Videoda Kayıtçı ile beraber 10Bit video çekebiliyorsunuz dediğimde: 4.2.2 10Bit demeyi unutmuşum not olarak da ekleyeyim.



    Tamamen kişisel deneyimler artı tecrübelerin anlatılmaya çalışıldığı bu videonun; ekipman almak isteyenler, bu işe yatırım yapmak isteyenler için yol gösterici olmasını umuyorum.



    Video da anlatmayı unuttuğum Fujifilm Cam Remote (Telefondan Kontrol Yazılımı) için konuşmak gerekirse, Fujifilm mühendislerinin gerçekten üstüne düşündüğü belli olan, şansa bırakılmamış kafa yorularak nasıl kötü bir yazılım yapabiliriz ve hiç akıcı olmaz diyerekten 1Fps akıcılığında görüntü aktarımı sağlaya(maya)n ''kötü'' bir yazılım üretilmiş diyebiliriz.



    Eğer rozetlerde DH Kötü Yazılım ödülü olsaydı kesinlikle verirdim, tüm bu kötü yönlerinin yanında da F/P açısından güçlü olması, teknik özelliklerinin üst ürünlere kafa tutması bir yana, Fotoğraf çekiminde yarattığı avantajla birlikte bana göre Fiyat/Performans ve yine Performans olarak ciddi bir şekilde düşünülmesi gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum.



     





  • xt2 ye devam zamanında alamadık sanırım bir daha hiç alamayacağız.

  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt
    Elbet alırız, umutsuzluğa gerek yok çalışmaya devam, üretmeye devam! Zor günler doğru, kolay değil ama bırakmamamız lazım.

  • Onurhan Keskin kullanıcısına yanıt
    Fujifilm X-T4 ve kullandığımız ekipmanlar! Tercih yönetimi, sektör meseleleri hakkında sohbet ediyoruz. Ne Canon ne de Sony ağlamadı!

  • X-E2 var elimde, ayrıca Fujifilm'de çalıştığım için Türkiye'de X-Pro1'i ilk eline alanlardan biriydim :) X-Trans sensörün zevki gerçekten apayrı bir noktada. İlginçtir ki o devasa aynalıları bıraktıracak kıvılcımı X-Trans sensör ile Fujifilm çaktı ama etinden sütünden yararlanan Sony oldu...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.