Şimdi Ara

FTX patronu batık Bitcoin madenlerini kurtaracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FTX patronu batık Bitcoin madenlerini kurtaracak



    Kripto para dünyasında yaşanan büyük çöküş iflasları da beraberinde getirdi. Özellikle LUNA skandalı sonrasında Celsius Network ve Voyager Digital iflasın eşiğine geldi. Ayrıca kripto para madencileri de birer birer kepenk kapatıyor. Tam da bu dönemde bir kurtarıcı sahneye çıktı.



    FTX patronu kripto para dünyasını sırtlıyor



    Geçmiş dönemde bazı düşüşlerin arkasındaki isim olarak gösterilse de FTX patronu Sam Bankman-Fried şu sıralarda kurtarıcı rolü üstleniyor. Batmakta olan BlockFi platformuna kredi desteği veren Fried şimdi de kripto para madencilerini kurtaracak.



    Ayrıca Bkz.FTX borsası BlockFi platformunu satın alıyor



    Kripto para sektöründe bir iflas zincirinin başlamasını önlemek adına Fried, zorlanan madencileri çatısı altına almayı düşünüyor. Sadece Kuzey Amerika’da kripto para madencilerinin 2-4 milyar dolar arasında borcu olduğu tahmin ediliyor.



    FTX doğrudan madenci satın almak yerine ilgili firmalarla kredi anlaşmaları veya hissedarlık tarzında çözümler planlıyor. Bunun için belirli bir bütçe ayrılacak. Proje ne zaman hayata geçirilecek bir açıklama yapılmadı.




    Kaynak:https://www.coindesk.com/business/2022/07/01/sam-bankman-fried-says-hed-consider-acquiring-troubled-crypto-miners-next/







  • Adamsinlan Sam Bankman

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu işe madencilik demesek artık ya.

  • sende bat

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsi daha beter olur inşallah.
    karşılığı olmayan sanal bir sistem yüzünden yılda ülkeler kadar elektrik tüketimi oluyor.
    FED faiz artırınca nasıl da batmaya başladılar. Oh iyi olsun.

  • Adam 50 kere böyle bir şey yok dedi niye yalan haberin haberini yaparsınız :)https://twitter.com/SBF_FTX/status/1543385386629693440?s=20&t=gtDKGE3CLYikSfSFYSbdQA

  • FTX patronu batık Bitcoin madenlerini kurtaracak Seni yazdım olumm....FTX patronu batık Bitcoin madenlerini kurtaracak 

  • Büyük balıklardan bir tanesi bu desenize amaçları kurtarmak değil kendi parasına para katmak.

  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar şu karşılık olayını öğrenin paranın karşılığı nedir Devletin İtibarı. Altın Karşılığı ABD 1971 yılında kaldırdı.
    Senin hesabındaki yada kredi kartındaki paranın karşılığı o bankanın serverları ve güvenliği Gecen Aylarda AKBANK 3 gün serverlar devre dışı kalınca ne oldu para pul bile olamadı yok çünkü.
    Devlet güvencesi de bankalardaki mevduata sınırlı verilir.
    2008 daki ABD Lehman Brothers %97 değer kaybedip batınca tüm dünyayı kaosa sürüklediler. Bunu görene geliştiriciler bu amaçla BİTCOIN çıkardırlar. Sanal Paralar stabil hale gelecek ve geleceğimiz bu olacak. Enerji tüketiminde haklısın onada Eth POS gibi sistemleri geliştiriliyor yada chia gibi eco sisitemler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.