Şimdi Ara

FrontRow FR Giyilebilir Teknoloji Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook, Youtube, Twitter gibi sosyal ortamlarda canlı yayın yapmak son dönemin popüler işlerinden. FrontRow tam olarak bu maksat için tasarlanmış mini bir kamera.

    FrontRow bir kolye gibi boynunuza takılabiliyor. Böylelikle hiçbir ekstra çaba sarf etmeden bulunduğunuz ortamı canlı olarak arkadaş çevrenizle Facebook Live benzeri ortamlarda paylaşıyorsunuz. Kamera bir takı ya da aksesuar gibi göründüğü için dışarıdan bakıldığında kayıtta olduğu hemen anlaşılmıyor. Bu hali de olaya ayrı bir hava katıyor.

    FrontRow’ın iki kamerası bulunuyor. Öndeki 8MP ve arkadaki ise 5MP. Ana kamera 1080p kalitede video çekimi yapabiliyor. 2GB RAM’i bulunan cihaz 32GB dahili hafızaya sahip.

    Cihazın bataryasının bekleme süresi yaklaşık 50 saat. Canlı yayın ve çekim modlarında bu süre yaklaşık 2 saat oluyor. Android ve iOS işletim sistemleriyle uyumlu cihaz kendi uygulaması ile birlikte geliyor.

    Ürün şu anda Amazon TR’de 6600 TL. Ürün görselleri kendi görselidir. Sıfır kapalı kutudur.FrontRow FR Giyilebilir Teknoloji KameraFrontRow FR Giyilebilir Teknoloji KameraFrontRow FR Giyilebilir Teknoloji Kamera

    Fiyat 3500 TL’dir.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.