Şimdi Ara

Fren-balata-ses sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bnm frene basınca ilginçtir ki araba belli bir süre hareket ettikten sonra yani motor ısınınca ıslık sesi geliyor,arabayı yağ değişimi için bakıma götürdüm dedim ki ya fren yapınca ıslık sesi geliyor motor ısınınca balatalari da sen de değiştirdim daha 20000 km oldu ne çabuk bitti diye?


    Velhasıl kelam baktı balatalara yok daha bitmemiş balatan daha var dedi...toz felan oluyor bazen falan filan dedi balatalari temizletti şimdi yine aynı şekilde yani değişen bir şey yok...


    Simdi sorum şu acaba sırf ben balatalarin hepsini sen de değiştirdim zaten kayıtlıdır daha 20000 km oldu ne çabuk bitti dediğim için yalandan mı bitik balatalara yok daha bitmemiş dedi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ötüyor karşim uğraşma ülke araç sahiplerinin kanayan yarası o yüzden kimse sallamıyor bırak ötsün ben de takmıştım zamanında kafayı sonra baktım olacak gibi değil.

  • Balatanın ortasındaki dikey çizgi duruyorsa durumu iyidir büyük ihtimalle. Ötüyor valla yapacak birşey yok TRW de Bosch da kullandık ötüyordu, mga ötmüyor diye övüyorlar forumlarda ama hiç kullanmadım bi araştırın belki kalitelidir, gerçekten ötmüyordur bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 29 Ağustos 2021; 20:11:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balata spreyi deneyin bir de.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.