Şimdi Ara

FreeRealms (PS3&PC) MMO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  FreeRealms (PS3&PC) MMO


    Tür: MMO
    Yapımcı: Sony Computer Entertainment
    Dağıtımcı: Sony Computer Entertainment
    Platform: PC&PS3
    Çıkış Tarihi: (PC çıktı) PS3 2009 2. Çeyrek
    Web:www.freerealms.com


    Milyonlarca oyuncuya katılın ve "Free Realms’de" kendi evinizdeymişsiniz gibi davranın! Bereketli topraklar ve eğlenceli vahşi yaşamla dolu üç boyutlu dünyada, istediğinizi istediğiniz zaman yapın.

    "Free Realms'in" oynanışı, oynayan kişiler ne kadar farklıysa o kadar değişik ve çeşitli olabiliyor. Macera mı arıyorsunuz? Ninja, Explorer (Kaşif) ve Wizard (Büyücü) görevlerini açarak hazine ararken ya da diğer oyuncularla düello yaparken savaşabilir, tuzakları etkisiz hale getirebilirsiniz. Savaşmak size göre değil mi? Evcil hayvanınıza yeni hareketler öğretmek için vakit ayırabilir, evinizi dekore edebilir ya da çiçek ve sebze yetiştirebilirsiniz. Değişik türden meydan okumalara hazır olduğunuz zaman, sınırsız çeşitlilikte tamamen birbiriyle bütünleşmiş mini oyunları oynayarak yararlı eşyalar yapabilir ya da sıralamalarda puanınızı dereceye sokabilirsiniz.

    Haftalık ve aylık güncellemeleriyle, rutin ve özel yarışmalarıya ve hatta oyuncuların düzenlemiş olduğu parti ve kutlamalarla, "Free Realms" dünyasında daima görecek yeni şeyleriniz olacaktır.

    Mağazalara gitmeye, kutuya para harcamaya ya da oyunu yüklemek ve güncellemek için saatlerce beklemeye gerek yok. İnternet aracılığıyla oyuna hızlı ve kolayca girin, karakterinizi oluşturun ve dakikalar içersinde tamamı üç boyutlu dünyamızda oyuna başlayın!

    İçerikler:

    • İnsanı heyecanlandıran gerçek ve fantezi karışımı yeni bir dünyayı tecrübe edinin.

    • Yeni bir karakter oluşturmadan bir gününüzü Wizard (büyücü) öteki gününüzü Warrior (savaşçı) olarak geçirin.

    • Nerde oldukları, ne kadar uzun zamandır oynadıkları fark etmeksizin siz de arkadaşlarınıza katılın ve onlarla beraber maceralara atılın.

    • Heyecana hazır olduğunuzu hissettiğiniz zaman, balta girmemiş ormanlara girin ve devasa örümceklere ya da orman trollerine, hızlı ilerleyen stratejik savaşlarda meydan okuyun.

    • Başka oyuncularla omuz omuza ya da karşılıklı savaşın!

    • Giyebileceğiniz, kullanabileceğiniz ya da sergileyebileceğiniz eşyaları araştırın, keşfedin ve toplayın.

    • Sınırsız çeşitlilikte tamamen birbiriyle bütünleşmiş mini oyunları oynayarak zırh, silah, iksir, giysi, mobilya ve bir sürü eşya oluşturabilirsiniz.

    • Tavernada sahne alan rock grubunu dinlerken bir kök birası kapın ve arkadaşlarınızla takılın.

    • Komik ve benzersiz karakterle etkileşime geçin, arkadaşları olun ve onlardan emailler alın!

    • İstediğiniz şekilde bir kedi ya da köpek yetiştirin; utangaç, cesur ya da komik.

    • Kendi evinizi dekore edin ve bitki ve çiçek yetiştirin.

    • Kişisel ayarlanabilir sayfanızdan link gönderebilir, resim ve video paylaşabilir ve arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz!

    Free Realms rekorlar kırmaya çok büyük hızla devam ediyor.17 günde 1 milyon, 30 günde 2 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşan oyun yeni bir rekora daha imza attı 45 günde 3 milyon üye sayısına ulaştı ve hızla artmaya devam ediyor...

    Meslekler (Sınıflar);

    Adventurer: Bu meslek de adı üstünde zaten "maceracı" olarak geçiyor ve bu sanal dünyanın her bir gizli köşesinde bulunan collectionları toplamaktır. Bunları topladığımızda ne oluyor derseniz bunları toplayarak size itemler veriliyor bu itemler giysi üzerine oluyor. Adventurer olmak oldukça eğlencelidir. Collectionları toplarken oyun bize biraz ipucu veriyor bu ipucuna nerden bakabiliriz derseniz oyunda "L" tuşuna basarak yada My Quest and Collections barına tıklayarak ulaşabiliriz. Ayrıca burada görevlerimizi görebiliriz en fazla 10 tane görev alınıyor bu biraz az gelebilir ama ilerledikçe alışılıyor zaten yine Member olunarak yani paralı olunarak bu görev çokluğunu 15'e çıkartabilirsiniz. Collection ekranından ne kadar collection kaldığını görebiliriz. Birşey daha, mesela Ninja olarak collection kasıyoruz ve bu Ninja'dan yeteri miktarda collection sahibi olabilirsek bize özel bir kılıç veriliyor.

    Brawler: Bu da savaşcı bir meslek bir yaratıkla savaşmak yada zindana girmek için en öncelik tercihi genelde brawler oluyor.

    Card Duelist: Belkide en keyifli ve benim çok beğendiğim bir meslekdir. Burada adı üstüne kart oyunu oynuyoruz ister görevlerini yaparak son lvl'a ulaşana kadar isterse arkaşlarınla karşılıklı olarak kart oyunu oynayabilirsiniz oldukça eğlencelidir. Detaylı bilgihttp://www.freerealmsturk.com burada vardır hangi kart güçlü hangi kartı kullanmak vsvs.

    Chef: Buda yine adı üstüne şefiz yani yemek yapıyoruz görevleri oldukça eğlenceli ve güzeldir. Kesinlikle denenmesi gereken bir meslek. Tarlalardan malzemeleri toplayarak cheflerin yanına gidip kendi yemeğimizi pişirebiliyoruz.

    Demolition Derby Driver: Arabayı sevenlerin kesinlikle oynamak isteyeceği bir meslek, burada karşı rakiple karşı yada cpu (bilgisayarla karşı) ister eğlencesine isterse görev maksadıyla rakibe en çok hasarı vermek.

    Kart Driver: Buda bildiğimiz yarış, yani ister arkadaşınla isterse bilgisayara karşı görev yaparak yarışabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken bu yarışda yollarda bulunan özel güçleri kullanmak bunları kullandığınızda yarış oldukça eğlenceli hale geliyor..

    Miner: Buda adı üstünde zaten fazla uzatmaya gerek yok Madenlerde bulunan madenleri toplamak yanlız bu toplama işi bir oyundan ibaret ve oldukça eğlencelidir.

    Ninja: Bir savaşcı sınıfı daha, Brawler kadar defansif özellikleri olmasada brawlerdan genelde daha çok hasar verebiliyor..

    Pet Trainer: Aldığınız petleri yemek yedirmek, yıkamak, oyun oynamak, konuşmayı öğretmek gibi oyunlarla petinizle çok iyi zaman geçirebilir. Yanlız yukarda da dediğim gibi peti sadece 20dk kullanabilirsiniz sonra 1.5 saat sonra tekrar kullanılabilir. Fakat Member olunursa paralı yani peti istediğiniz kadar kullanma hakkı vardır.

    Postman: Eğlenceli mesleklerden biri de Postman dır. Buradaki işimiz posta çeklerini gerektiği yerlere en hızlı şekilde ulaştırmak olacaktır. Ulaştırırken önünüze engeller çıkabilir dikkat edin mesela köpekler önünüze çıkabilir ve sizi rahatsız ederek yere düşürür bunu engellemek için yere kemik atarak köpeklerden birkaç saniye kurtulabilirsiniz.

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

     FreeRealms (PS3&PC) MMO

    Not: Oyunun PC versiyonu çıktı PC de denemek ve biraz daha bilgi almak içinhttp://www.freerealmsturk.com bakabilirsiniz...







  • Haber için teşekkurler oyunu bir videolarına fln bakayım pc ye duşunuyorum
  • Evet oyun çok eğlenceli sırf eğlence üzerine kurulmuş bir oyun sanki, Yakın zamanda Temmuz-Ağustos gibi yeni özellikler geliyor. Mesela oyunda futbol sahaları var ama bomboş yani aktivite yok. Şimdi bu yeni özellikle artık futbol oynanabilinecek. Benim tahminim bu özellik PS3 sürümüne direk olarak gelir sanırım geç çıkmasının nedeni bu olsa gerek... Ayrıca bir de kendi evinizi kurabilirsiniz dekorasyonundan tutun herşeyiyle kendi evinizi kurmanıza izin verilecek update geldiği zaman...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.