Şimdi Ara

Free Guy Türkçe Dublaj Nerede Bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğimiz gibi dijital olarak bluray 4k yayınlandı fakat türkçe sesli izlemek istiyorum ailecek. Acaba Free Guy türkçe ses dosyası var mıdır? çıktı mı? elinde olan varsa link atabilir mi? Ya da ben nerden bulabilirim, takip edebilirim bunu?

    Teşekkürler




  • Netflixe gelir diye düşünüyorum yada diğer platformlara tr ye 1-2 hafta geç geliyor genelde dublajı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aref6 kullanıcısına yanıt

    Çıkalı oldu da ne bileyim. TR Dublaj olsa mis olacak. 4K HDR TR Dublaj. Tam aile filmi :) Komedi aksiyon

  • Bildiğime göre sinemalara altyazi olarak çikti anca xbet türkçe dublaj gelirse sanki diğer plafromlara çikmasi zor gibi.

  • OkanTR53 kullanıcısına yanıt

    ben anlamıyorum ya. mesela neden xbet falan? direk sinemalara TR dublaj cıkıyor neden bunu yayınlamıolar belli süre sonra? filmler uçup gidiyo ? nete düşmezse olmaz ama

  • Adamların paylaşım kalitesi filan çok da umrunda değil. Zaten yapılan şey korsan paylaşım. Adamların amacı siteye gelen kitleye reklam gösterip para kazanmak ve eğer doğrudan ilgisi varsa kumar sitelerine çekip oradan bağımlıları yolmak. Yani sen ses kalitesini beğenmemişsin, görüntü kalitesini beğenmemişsin, senkron sorunu olmuş, altyazı makine çevirisiymiş, sinema çekimiymiş, film mi kırpılmış, dublaj-ses vs uçup mu gitmiş, yoksa orada başlığını attığı film aslında başka bir film miymiş, malum kumar sitesinin reklamı insanı rahatsız mı ediyormuş, ekranın yarısı kumar sitesi reklamı olduğundan filmi mi izleyemiyormuşsun filan bunlar kimsenin umrunda olan şeyler değil.


    Daha kötüsü de var. Eskiden altyazı sitelerinde bir filmi şak diye anında Türkçe altyazısı düşerdi. Şimdi en beklenen, en çok izlenme potansiyeli olan filmlerde bile Türkçe altyazılar gecikiyor, bazen gelse de altyazıları kaldırıyorlar, İngilizce altyazılar bile gecikiyor veya kaldırıldığı oluyor. Bir de şu son dönemlerde makine çevirisi saçmalığı türedi. Saçmasapan anlam kaymaları filan filmi direkt gebertiyor zaten. Hiç çevirisini yapma daha iyi. Oyunlarda yine bir şekilde yer de film-dizi gibi yapımlarda çok kötü bir deneyim sunuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Kasım 2021; 16:31:29 >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Asıl kastetmek istediğim neden TR Dublaj sinemaya çıkarken bi zaman sonra internete DUBLAJ düşmüyor? Altyazı izlemek istemeyen insanlar var illa ki .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.