Şimdi Ara

FRANSA'DA OKUL YEMEKLERİNDEN KIRMIZI ET CİKARİLİYOR. SJW BİR MEVZİ DAHA KAZANDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kırmızı eti öğünlerden kaldırarak erkeklerin testesteron hormonunu düşürüp callerga planına destek sağlayacaklar, küresel oyun kurucular ve üst akıl artık daha güçlü bir şekilde saldırıyor.

    Bu uygulama reptilianlarla annunakilerin kozmik düzeydeki savaşlarının yansımalarından sadece biri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et alamayalımda z kuşağının kafası çalışmasın diye yapıyor akp. Kafası çalışmayan adam ne yapar, seçimde gördüğü ilk ampülü aydınlık gelecek sanır ona basar...
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Alanda basiyor
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Aslında et tüketmeye başlamamızla beraber beyin gelisimimizin hızlandığına dair ciddi çalışmalar var. Yani evet, et yemeden de varolabilirdik ama ne kadar doğada zekasiyla on plana çıkan bir tür olurduk büyük bir muamma. Yani belki de et yememiz bizi 'insan' yapan etmenlerden biridir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milesbroke

    Aslında et tüketmeye başlamamızla beraber beyin gelisimimizin hızlandığına dair ciddi çalışmalar var. Yani evet, et yemeden de varolabilirdik ama ne kadar doğada zekasiyla on plana çıkan bir tür olurduk büyük bir muamma. Yani belki de et yememiz bizi 'insan' yapan etmenlerden biridir.

    Olabilir. Neden olmasın? Kırmızı et ciddi bir protein yükü ve beyin çok fazla enerji / kaynak tüketen özel bir organ. Tıpkı adaptasyon sağladığı için çokça tüketilen tehlikeli üç beyazı (un, tuz, şeker) hatırlatırcasına kırmızı et diğer protein kaynaklarına nazaran kısmen sağlıksız olsa da omnivor bir diyette olabildiğince çabuk beyin gelişimi sağladığı için adaptif, özellikle tür içi rekabette öne çıkmış bir beslenme şekli olabilir. Misal bir iklim değişikliğinden ötürü doğal çevrede yenebilecek bitkiler, meyve ve sebze büyük ölçüde ortadan kaybolduysa, geriye yalnızca avlanabilecek bazı hayvan cinsleri kaldıysa diyetinde kırmızı et de bulunan insan popülasyonları veya insansı türler böylesi zor, kıtlık dolu bir dönemde seleksiyon sürecinde öne çıkacaktır. Kırmızı etle bolca protein yüklendikleri için kalan yetersiz miktarda bitkiyi tüketen rakiplerinin önüne geçeceklerdir. İnsanın gücü yine de bence genel anlamda omnivor yani hepçil olmasında saklı; etçiller ya da otçullar gibi bitki veya kırmızı etten yalnızca birisiyle yetinmemesinde saklı (çok yönlüyüz).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 23 Şubat 2021; 14:28:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vay be adamlar kırmızı etin öğrenciler icin sofradan cikarilmasini tartisiyo biz ise 1 bardak yag satisi
  • Bu mantik ile trdeki degil okullarin halkin genelinin yetersiz beslenmeden degimi ile "geri zekali"olmasi gerek ancak diyemiyorum dogru aynen boyle bir konu acilmasinin benzer eksikliklerin getirdigi bir sonuc olduğu gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sjw moruk bunlar sjw yani aman diyim sjw sjw biraz daha sjw
  • Bu vejeteryan olanlar güya hayvan sevdikleri için hayvanların yenmesini istemiyorlar.


    Sanki bitkiler canlı değil. Ne yani koparıp yediğin şey ses çıkaramadığı için sorun yok öyle mi?


    Bitkiler de ses çıkarsaydı ne b.k yiyeceklerdi acaba.


    Ha bunların işe yaradığı bir nokta var. Yurt dışındaki müslüman kesim bunlar sadece bitkisel yediği için buralardan alışveriş yapıp helal beslenebiliyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

    sjw ?  



    sabah sabah ne içiyorsunuz birader? olay sadece lyon şehrinde oluyor , kırmızı eti çıkarıp onun yerine tamamen balık kullanmaya karar veriyorlar



    ki bu bile çok eleştiriliyor herkes tarafından , fransızlar tarafından.






    The French government has accused Mayor Gregory Doucet of Lyon of showing disrespect to French butchers and putting children’s health at risk for his decision to remove meat from the menu of school lunches across the South Eastern city that borders the Rhône and Saône rivers.

    Mayor Gregory Doucet of Lyon, the fourth largest city in France with a population of almost 500,000, and known as the culinary capital of the country, popular for its traditional meat-forward dishes, had decided to keep fish and eggs along with plant-based food in the menus of school lunches and drop meat options completely.

    bugün bloklanacak arkadaş bu, kendisi de sjw





  • Türkiye için iyi bir gelişme diycem ama biz zaten okulda kırmızı et yiyemezdik. Şuankilerin durumu daha kötüdür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Türkiye'de okulda aldığım köfte ekmeğin içinde bile et göremedim  

  • Bize ne...

  • Periah kullanıcısına yanıt

    Hocam konuyla ilgisi yok ama bence forumda bir daha bir şey yazmayın, yoksa 5555 mesaj yazısı bozulacak. Çok güzel duruyor şimdi.

  • Bizim öğrenciler gibi öğle arası ayranla dürüm çiğ köfte yesinler. Böylelikle öğün başına aldıkları proteini 0.25 grama kadar düşürebilirler.
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Hocam buralarda artık bu tarz mevzuları anlayacak kişiler pek kalmadı boşa kafanı yorma.


    Hayvan sektörünün azalarak bitmesi gerektiği bir gerçek. Şu anda küresel iklim değişikliğinin insanlığın en büyük sorunu olması ve buna en çok sebep olan şeylerden birinin de hayvan sektörünün olması dolayısıyla bu tarz önlemler alınmalı artık. Bireysel çabalar her ne kadar güzel olsa da ilerleme katedilebilmesi için bunlar şart. Sığır osuruğu belki de insanlığın sonunu getirecek ama adam gelip sjw diyor buna :) güler misin ağlar mısın.

  • Periah kullanıcısına yanıt
    Bırak Fransız çocukları okulda da et yemeyiversin dostum evinde yer, dışarda takılırken yer. Ben de yeni Fransız gençliğinin fiziksel ve zihinsel gelişiminden senin kadar kaygılıyım ama bunu da aşacağız karamsar olmayalım
  • Milletin eti sizi mi gerdi biz ekmek arası tavuğa devam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.