Şimdi Ara

fps arttırmak için öneri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar online oyunlarla fazla haşır neşirim bu oyunlarda ise gördüğüm fps oyun türüne göre 50 80 arası değişmekte kullandığım sistem budur ekran kartı ayarlarına vs pek hakim olmadığım için neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum :)

     fps arttırmak için öneri bekliyorum

     fps arttırmak için öneri bekliyorum







  • Hocam dahili gpu olan intel hd 4600 var laptopunuzda. Ama şöyle bir durum var; yanlış görmediysem monster marka notebook kullanıyorsunuz. Bunda diğer laptoplara nazaran çok daha iyi bir harici gpu olması lazım. Büyük ihtimalle onu aktif hale getiremiyorsunuz oyunlarda.
  • Eğer harici kart sorunu var ise oyunu açarken sağ tıklayıp "Yüksek Performanslı NVidia İşlemcisi İle Çalıştır" a tıklamalısınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yardımlarınız için teşekkürler. Evet hocam monster tulpar t7 kullanıyorum. Diğer yandan Yüksek Performanslı NVidia İşlemcisi İle Çalıştır aktif gözüküyor oyunu sağ tıklayıp bu yönde açtım hala aynı nvidia 3d ayarlarında bir sorun olabilirmi diye düşünüyorum fakat hakim olmadığımdan kurcalamaktan çekiniyorum açıkcası.
  • Yapacağın birşey yok. Demekki sistemin o kadar fps veriyor. Masaüstü olsa oc yapardın ama laptop zaten var olanı zor soğutuyor. Driverların güncel değilse onları güncellersin en fazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 18 Haziran 2015; 11:30:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.