Şimdi Ara

Foundation (2021 - ) | David S. Goyer & John Friedman | Apple (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
4
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 4 bölüm izleyip sıkıldım. Devamı içinde iyi değil diyorlar. Eğer öyleyse yol yakınken bırakayım. Orijinal eserinde bu karakterler betimlendiği gibi mi yoksa benim de tahmin ettiğim gibi sjw nin cılkını mı çıkarmışlar ? Çirkin çirkin karakterler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabı okumadım , belkide o nedenle çok beğendim.
    Senaryo , görüntüler , efektler çok başarılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landmoon L kullanıcısına yanıt

    Kitabı okusan diziye ne bu derdin :)

  • Ekşide özellikle son bölümleri beğenmişler. Kitabı okuyanlar bile güzel demiş. Ben de heveslendim güzel bir bilimkurgu izlerim belki diye ve tekrardan izlemeye başladım ama on karakterden sekizini de zenci yapmazsın ya. Bunun psikolojide bir adı var mı bilmiyorum, bana ne oluyor sanki zencilerse halbuki ama yok abi izleyemiyorum. Irkçılık falan da değil başka bir şey adını koyamıyorum. Muhtemelen başka bir diziye atlayacağım. Serinin ilk kitabını okumayı planlıyorum yakın zamanda.

  • Foundation (2021 - ) | David S. Goyer & John Friedman | Apple


    Foundation (2021 - ) | David S. Goyer & John Friedman | AppleApple TVyoutube
    All Empires Fall. Foundation returns July 14 on Apple TV+ https://apple.co/_Foundation Based on the award-winning novels by Isaac Asimov, Foundation chronicles a band of exiles on their monumental journey to save humanity and rebuild civilization amid the fall of the Galactic Empire. Foundation is led by Emmy-nominated actors Jared Harris and Lee Pace, alongside rising stars Lou Llobell and Leah Harvey. Also starring returning cast Laura Birn, Cassian Bilton and Terrence Mann, Season 2 of Foundation introduces new characters and stars, including Isabella Laughland (Brother Constant), Kulvinder Ghir (Poly Verisof), Ella-Rae Smith (Queen Sareth of Cloud Dominion), Holt McCallany (Warden Jaegger Fount), Rachel House (Tellem Bond), Nimrat Kaur (Yanna Seldon), Ben Daniels (Bel Riose), and Dimitri Leonidas (Hober Mallow). Foundation is produced for Apple by Skydance Television and led by showrunner and executive producer David S. Goyer, with Alex Graves, David Ellison, Dana Goldberg, Bill Bost, Robin Asimov and Marcy Ross also serving as executive producers. Subscribe to Apple TV’s YouTube channel: https://apple.co/AppleTVYouTube Follow Apple TV: Instagram: https://instagram.com/AppleTV Facebook: https://facebook.com/AppleTV Twitter: https://twitter.com/AppleTV Giphy: https://giphy.com/AppleTV More from Apple TV: https://apple.co/32qgOEJ Apple TV+ is a streaming service with original stories from the most creative minds in TV and film. Watch now on the Apple TV app: https://apple.co/_AppleTVapp Subscription required for Apple TV+ #Foundation #Teaser #AppleTV
    https://www.youtube.com/watch?v=ogReJyWgkBU&pp=ygUKZm91bmRhdGlvbg%3D%3D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 11 Mayıs 2023; 17:32:29 >




  • ilk sezonu tekrar izlemem gerekiyor. Yoksa ikinciyi takip edebileceğimi sanmıyorum nitekim unuttum. Ayrıca dizinin "zaman" konusunda attığı topları tutmak pek mümkün olmadı. İlk sezonda bir kaç noktada bir zaman atlaması gerçekleşti ama tam takip edemedim. Bazı ucuz aksiyon sahneleri haricinde fena değildi sanki. Zorlama aksiyona gerek yok, yapmayın.

  • Esasında akimovun bu kitabı gerçekten diziye uygun değil yanii bu kadar zaman atlamaları detayları vermeleri gerçekten imkansız ha izlemeye izlerim o ayrı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta başlamıştım. Şimdi ilk sezonu bitirdim baya beğendim ben sci-fci fanı olarak. Kitaplarını da her zaman merak etmişimdir. Kitaplarına da başlamayı düşünüyorum.


    2.sezonada az kaldı heyecanla bekliyorum

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kitapta da aynı mıdır bilmiyorum ama şu "inançlı" robot olayı beni çok irite etti. Bunu daha önce de başka dizilerde filmlerde defalarca gördük, sürekli robotlara, yapay zekaya "insan" özellikleri katma çabası var. Neden??? Sonuçta da insan olmaya çalışan, duygusal hareket eden, hatta ağlayan (?????) robotlar görüyoruz. Yetmiyor bi de "intikam" peşinde koşuyorlar. Bu tam bir saçmalık değil de nedir? Isaac Asimov okumadım bilmiyorum ama adamın polimat olduğunu söylerler. Bilimsel konularda en kültürlü yazar olduğu iddia edilir. Böyle bir adamın böyle bir karakter yaratmış olabileceğine pek anlam veremiyorum. Bilen biri cevaplarsa sevinirim. Yemin ediyorum bıktım şu insansı androidlerden. Tıpkısının aynısını geçen sene "Raised by Wolves"da da gördük. Hiç bir anlamı olmayan, izleyen hiç bir şey katmayan bir ikilem bu.




  • 14 temmuzda 2.sezon başlıyor

    Bekliyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.bölümdeyim daha yeni keşfettim bu diziyi. şimdilik bazı zaman atlamaları dışında sorun yok gibi geliyor.


    Dr.Hari Seldon neden öldürüldü mesela ben orayı kaçırdım? imparator öldürülmesini emretmişti ama olay zaman örgüsünde çok vakit geçti orayı kaçırdım. bir de çok zaman atlamaları oluyor ondan rahatsız oldum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee Pace'in vücuduna bi lafım yok, adam tam bir hayvan ama yani ne bileyim. Biraz "patlamalı" bir ilk bölüm olsun da herkes konuşsun diye hadi bu yakışıklıyı soyalım, önce sevişsin, sonra oradan dövüşe geçsin demişler. Senaryo ilk sezonda da çok bayıktı, şimdi böyle ucuz numaralara başvurmaları, hem de daha ilk bölümde, demekki bu sezon da bizi bayacaksınız.


    Keçi boynuzu gibi dizidir. Kemirip duruyoruz azcık bi tatlı bişey gelecek diye.


    NOT: Demerzel ne alaka???




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 15 Temmuz 2023; 18:13:59 >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    Seldonun öldürülmesi ilerleyen bölümlerde anlatılacak ancak net cevap alamayacaksın.İkinci sezonda anlatılır diye tahmin ediyorum.Neyse spoiler vermeyeyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

    ilerleyen bölümlerde net bir şekilde anlatıyormuş. kendisi hasta olduğundan ve insanlara umut verecek şeyin bir insandan daha fazlasına ihtiyacı olduğu için kendini efsaneye çevirmiş. zaten bilinci hologram olarak mı ne geldi sezon finalinde.
    yine de invictus’un daha mistik bir hikayesi olur diye düşünüyordum.
    Exo’nun exoplanet ten geldiğini var sayarsak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    Beni tatmin etmediğinden net cevap yok dedim.Gaal hikayesi netleşince belli olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Vakıf serisini okumuş muydunuz? kitaplardan çok farklı ilerlediği söyleniyor hep yorumlarda okunur mu kitapları?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalsef alakası yok annesi kızı falan cinsiyet bile tutmuyor neyse ben izlerim ama diziyi asla övmem halen 3/10 notum

    bu arada demerzelde arada kaynadı Foundation (2021 - ) | David S. Goyer & John Friedman | Apple 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 17 Temmuz 2023; 0:11:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    Dune ve bu seri kitap olarak her canlının ölmeden okuması gereken inanılmaz güzel kitaplar.hiç düşünme bile başlamak için.


    Vakıs serisini okuma sırası var ona mutlaka dikkat et derim

  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    sıralamasına bakmıştım. o zaman satın alarak başlayayım yavaştan.

    şu an 2S1B izliyorum bitsin yorum yazacağım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • . İmparator neden evlenmek istiyor? sırf DNA’ları bozulduğu için mi yani…

    daha sonra Salvor nasıl buldu Gaal’i? Gaal Dornick neden Hari’yi hapsetti? kitaplardan neden ayrı gittiğini de radiant üzerinde anlattılar ama nedense çok fazla soru var bu bölümde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.